![]() |
Cevap: Zaralıyım
[COLOR="Black"][B][I]BENDE KANGALİYİM BANADAMİ KÜSECEKSINIZ:D:D[/I][/B][/COLOR]
[QUOTE=ForuMeleği;433436]ben avşar köyündenimmm[/QUOTE] [COLOR="Black"][B][I]korumeleği senın köyün bize yakın biligim kadariyle sizin köyden gelinlerimiz var bizim köyde .........[/I][/B][/COLOR] |
OLURMU BİZ SİVASLIYIZ GARDAŞ KİMSEYİ ÜZMEYİZ ÜZDÜRMEYİZ.BEN SADECE ZARALIYIM DEDİM ZARALILAR KİMSEYİ KÜSTÜRMEZ SEVGİLER HEPİNİZE.;);)
|
:) bahar Kardeşim msnimi eklermisin_?_
|
msn sıl burdan buralara sakın msn yazma benım msn yok olsa eklerim ama çok çabuk msn sıl burdan buralara msn yazılmaz
[QUOTE=ForuMeleği;433473]:) bahar Kardeşim msnimi eklermisin_?_ msn yazma kardeşim mini sohbete gel ben sızlen konuşurum ordan [QUOTE=ForuMeleği;433473]:) bahar Kardeşim msnimi eklermisin_?_ ....................................................................................... |
tamam bahar:) sohbet nerde_? sen oraya mesaj ayazarsan bi bende göreyim konuyu olurmu:)
|
mini sohbet var orala gel sol tarafta sıtesın sol tarafında yazar
|
evet bende zaralıyım sağolsun siteden arkadaşlar yardımcı oluyo bazı konularda bugün üye oldum bu siteye
|
[QUOTE=neftera;448910]evet bende zaralıyım sağolsun siteden arkadaşlar yardımcı oluyo bazı konularda bugün üye oldum bu siteye[/QUOTE]
[B]hoş geldiniz arkadaşlar sana yardımcı olacaklar kardeşim merak etme[/B] |
[COLOR="DarkOrchid"][B]Ağılın Altı Kenger
Ağılın Altı Kenger Çoban Koyunu Dönder Kurban Olam Mehmet Bey Mahmut Bey'i Tez Gönder Ölürem Ben Ölürem Zara'ya Tel Verirem Mahmut Bey'i Alıram Zara Yolu Bu Mudur Ardı Dolu Sumudur Dedim Ki Tez Gelesin Tez Geldiğin Bu Mudur Öyledir Yar Öyledir Aşk Adamı Söyletir Dert Adamı Ağlatır Ağam Binmir Kır Ata Paşan Binmir Kır Ata Cemi Dolu Mazdata Gurban Olam Mahmut Bey Ben Etmedim Horata Ölürem Ben Ölürem Zara'ya Tel Verirem Mahmut Bey'i Alıram Vallahi iyiki zaralıyım diyorum şu türkülerdeki asalete bakın arkadaşlar[/B][/COLOR] |
zaralıyız :Dbende zaralıyım bu şiir için çok teşşekürler
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:54. |