![]() |
Cevap: Recep Tayyip Erdoğan
ayrica bizim saflara katilmak icin benim degil senin kalbinde icinde biseyler olmasi gerekiyor.biz bu ulkeyi karsiliksiz seviyoruz birileri ikna etti diye degil.
|
[QUOTE=SALIH SU;468719]nerden nereye geciyon.benim tayyibi elestirdigim konularin hepsi hakkinda yorum yap.sadece sehit konusunda degil.madem sordum soyleyeyim.sayin sehit ebedi genel baskanimiz MUHSIN YAZICIOGLU´nun oglu henuz askere gitmedi ama kuzeni yigeni doguda sehit oldu.gitti ve ayyildiz bayrakla geri geldi.sanirim bu yeterli.sorgulamayi hep yaparim ve yapmaktanda cekinmem.eskiden tayyipten gordugun iyiligin diyetini burda milletin gozunu boyayarak odemeye calisma.milletin vebalini asil sen aliyorsun.yatan sehidimin kemikleri sizliyor simdi.madem bu kadar taviz verilecekti niye o kadar sehit verildi bunu hic dusundunmu?[/QUOTE]
BANA SEN DIYE HITAP ETME; EFENDI OL. Benim kimseye ödüyecegim bir diyet yok. Iyilik dedikse besledi büyüttü demedik. O bunu yaparken kimseden bir karsilik beklemez zaten. Adam gibi tartis seviyeyi düsürme. |
[QUOTE=sandalli;468716]Türkiye´de üst düzey memur, politikaci, siyasetci, asker ( buna gecmis dönemler de dahil) bir tane sehit babasi gösterin, su anda sizin saflara katilacagim. Milliyetci yada ülkücü liderlerden kimin cocugu bu ülke icin sehit oldu? Bildiginiz varsa lütfen ekleyin. Sorgulama yaparken igneyi kendinize, civaldizi baskasina batirin.[/QUOTE]
1990 sonrası ülkücülerinden kimsenin evladı şehit olmadı doğru.. Ama 1980 yılını hatırlamanızı önemle rica ediyorum ! yüzlerce anadolu yiğidi komünizm dalgasının güzel yurdumuzu esir etmemesi için gözünü kırpmadan şehit olmuştur ! SİZ NEREDEYDİNİZ O ZAMAN !!!!!!! ??????????? |
[QUOTE=sandalli;468722]BANA SEN DIYE HITAP ETME; EFENDI OL. Benim kimseye ödüyecegim bir diyet yok. Iyilik dedikse besledi büyüttü demedik. O bunu yaparken kimseden bir karsilik beklemez zaten. Adam gibi tartis seviyeyi düsürme.[/QUOTE]
ne diyecem sen demeyipte sayinmi diyecem?ve bana adam gibi tartis derkende adamligida efendiligide ne derece bildigin belli.onun sana yaptigi yardim herneyse hayatini etkilemis olmaliki bir turlu vazgecemiyorsun. |
[QUOTE=Abdurrahman 58;468724]1990 sonrası ülkücülerinden kimsenin evladı şehit olmadı doğru..
Ama 1980 yılını hatırlamanızı önemle rica ediyorum ! yüzlerce anadolu yiğidi komünizm dalgasının güzel yurdumuzu esir etmemesi için gözünü kırpmadan şehit olmuştur ! SİZ NEREDEYDİNİZ O ZAMAN !!!!!!! ???????????[/QUOTE] dogru soze diyecek biseyim yok..... |
[QUOTE=Abdurrahman 58;468724]1990 sonrası ülkücülerinden kimsenin evladı şehit olmadı doğru..
Ama 1980 yılını hatırlamanızı önemle rica ediyorum ! yüzlerce anadolu yiğidi komünizm dalgasının güzel yurdumuzu esir etmemesi için gözünü kırpmadan şehit olmuştur ! SİZ NEREDEYDİNİZ O ZAMAN !!!!!!! ???????????[/QUOTE] Siz nereden hatirliyorsunuz ve o zaman neredeydiniz? |
:))) komik.o donemde olanlari bilmek icin o donemlerde yasamak gerekmiyor.yakin tarihimiz bu bizim.bunu bilmeyen birtek kisi SIZ siniz galiba.:))))))
|
Konunun seviyesini düsürdünüz.
|
Vaybe Komünizm dalgasını güzel yurdunu esir etmemek için yüzlerce şehit vermişmiş , yahu şehit olan devrimciler hangi uğurda vefat ettiler. 80'lerde türk insanı emperyalizm tuzağına düşüp birbirlerini öldürmüşler.
|
1 yılda 30 mesaj yazıp,bu mesajalrın yarısını da Erdoğan'a hakaretle dolduran birisini Erdoğan hakkındaki düşünceleri bana samimi gelmiyor!
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:38. |