![]() |
Cevap: Ezana Çirkin Benzetme!
[QUOTE=Yiğiter;477761]Can99,
Ben namaz saatlerini bilmiyorum bu yüzden ezanın okunması benim namazım için hayati önem taşıyor.Üstelik her camiden ayrı ayrı okunması da bana ayrı bir keyif veriyor.Ben kimsenin çanından,çunundan,sazından rahatsız olmuyorum,saçmalık da demiyorum.Kimse de benim ezanımdan rahatsız olmasın,saçmalık demesin.[/QUOTE] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]bir takvim alınız ozaman orda saatleri yazıyor :) bakın şimdi okumada bilmiyorum demeyin sakın :))) okuma bilmeyen kişi bile saati bilir yani. hayati önem taşıyor madem okunmalı bak hemde bir camiden yetmez yanyana yapılmış her camiden okunmalı mazallah hayati :)))[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=can99;477763][B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]bir takvim alınız ozaman orda saatleri yazıyor :) bakın şimdi okumada bilmiyorum demeyin sakın :))) okuma bilmeyen kişi bile saati bilir yani. hayati önem taşıyor madem okunmalı bak hemde bir camiden yetmez yanyana yapılmış her camiden okunmalı mazallah hayati :)))[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
Takvim taşıma zahmetine girmek istemiyorum ve kulağım da 10 metre ötesini duymuyor.Bu yüzden kısa aralıklarla cami olması çok faydalı. |
[B]Ya sabır...Ya sabır...Ya sabır...[/B]
|
[B]tabutta ezan sesini duyupta kalkan olursa şaşırmam artık:)[/B]
|
[QUOTE=can99;477762][B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]vay beee ezan sesi kısılabilir mantıklı olan budur. hatta okunmayabilirde ezan okunmayınca ibadetinizimi unutucaksınız korkunuz bumu yoksa :) evet bayrak inmez vatanda bölünmez bunda haklısınız..[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
VALLA AKILLARI KESSE KISMIYA ÇALIŞIRLARDA ONU YAPMAYA KİMSE CÜRET EDEMEZ EDERSE EDERİNİ GÖRÜR BENSİZİN GİBİLERİDE MUHATAP ALIP SAÇMALIKLARINI DİNLEMEM BENİM YAZDIKLARIMDA LÜTFEN RİCA EDİYORUM ALINTI YAPIP SAÇMALAMA |
[QUOTE=doğan bulut;477757]MÜSLÜMAN ÜLKEDE ÇAN SESİ ÇALACAK DEĞİLYA ELBETDE EZAN SESİ DUYULACAK EĞER BUDAN RAHATSIZ OLAN VAR İSE BUYURSUN MOSKOVOYA GİTSİN KEDİLERİ ZORUNAN TUTAN YOK HİÇKİMSE KUSURA BAKMASIN ....EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ...EĞER HEVESLENEN VAR İSE BOŞA ÜMÜTLENMESİN[/QUOTE]
[B]bırakalım sılogan milliyetçiliğini bu vatan bizim vatanımız. önce git bu hükümete sor vatanı kime sattı koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ? sonrada bana bayrak inmez vatan bölünmez deme ne geliyorsa sadece bu sloganları atanlardan geliyor elini taşın altına koymazlar ama sloganlarda harikalar nerde hani bayrak inme zvatan bölürmez diyenler. bırak sloganı gerçeğe reel hayata bakalım vatan ne halde dağdaki yaratık gelip düğün bayram yapıyor nerde bu hükümet. sonrada ezan susmaz bayrak inmez yokya.siz değilmisinzi bu hükümeti başımıza getiren. bayrağımızıda vatanımızıda sattı bu hükümet din afyonu vere vere sadaka kültürüne alıştırarak.. gelelim konuya herşey saydıyla ulor sen şuraya git sen buraya git demeyle olmaz. burada birlikte yaşamalıyız yaşamamız içinde birbirimizin inancına saygı duymalıyız. bela okumayla olmaz. [COLOR="Red"]kalp güzel olursa dilden güzel söz çıkar.HZ ALİ[/COLOR][/B] |
Elin yahudisine ne diyeyim ki,
kendi vatanımda bile rahatsız olan adiler varken. bedduam tutarmı bilmem de ALLAH belalarını versin diyeyim. |
[B]Konu hükümete ne zaman gelecek diye bekliyordum, uzun sürmedi :)
Yine alakasız siyasi bir tartışma olmaz inşallah...[/B] |
[QUOTE=ismail 58;477771]Elin yahudisine ne diyeyim ki,
kendi vatanımda bile rahatsız olan adiler varken. bedduam tutarmı bilmem de ALLAH belalarını versin diyeyim.[/QUOTE] [B]ağer bu bedduan bana ise hak yardımcın olsun derim:S[/B] |
[QUOTE=ismail 58;477771]Elin yahudisine ne diyeyim ki,
kendi vatanımda bile rahatsız olan adiler varken. bedduam tutarmı bilmem de ALLAH belalarını versin diyeyim.[/QUOTE] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]buyrun diyin tabi buyrun. allah allah ne diyelim tutar belki.[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]alkişliyorum sizide.[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:11. |