Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İşadamları ve belediye karşı karşıya geldi (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=33593)

Kasım Öktem 10.02.2010 23:38

Cevap: İşadamları ve belediye karşı karşıya geldi

O alana zaten AVM den başka bişey gitmez.
Başka birşey yaparlarsa çok zarar ederler zaten

H_Turan 11.02.2010 00:19

[QUOTE=BOUN;520423]Ayrıca Sivaslı kendi etti kendi buldu! İşten anlamaz ne kadar adam varsa hepsinin koltuk sahibi olduğu belediyeden bir şey beklenmez, insanlar birazda seçerken düşünecekti. Yok efendim duygusal davrandık falan filan hikaye, alın şimdi duygularınızı bozdurun bozdurun harcayın. Geçen koca bir yılda sıradan bir Yenişehir kavşağı açıldı, artık önümüzdeki 4 yıl boyunca da 4 kavşak daha açar, olur biter. Nasılsanız öyle yönetilirsiniz demiyor mu hadisi şerif? Böyle halka böyle belediye!

Aziz Nesin, toprağı bol olsun, zamanında bu milletin yüzde 60'ı aptal demişti!

Anlayan anladı![/QUOTE]

YAZIKLAR OLSUN SANA VEFAKARLIĞI APTALLIK OLARAK GÖSTERDİNYA YAZIKLAR OLSUN ÖNCE KENDİNE BAK AVATARINA BAK ONDAN SONRA KONUŞ BU HALK MUHSİN YAZICIOĞLU İÇİN ANLAMAYANIDA GETİRİR SEN ÇATLASANDA GETİRİR:mad:

H_Turan 11.02.2010 00:29

[B]BOUNU O SÖZÜNDEN DOLAYI KINIYORUM SİTEMİZE YAKIŞTIRAMIYORUM[/B]

memet24 11.02.2010 00:34

seçimlerde yıltaş aş bbp çok destekledi yanı başkan haksızlık yapmaz dıyorum. yine sivasımızda bir inşaat firması her şeyini tamam lamış ya ni kanunen hiç bir engel yok
başkan imzalamamış hiç bir engel olmadı taktırde bu böyle sürer se sivasta belediyey karşı eylem yapılır en kısa zamanda ..

H_Turan 11.02.2010 00:37

[B]BOUNU O SÖZÜNDEN DOLAYI KINIYORUM SİTEMİZE YAKIŞTIRAMIYORUM[/B]

BOUN 11.02.2010 15:31

[QUOTE=H_Turan;520539]YAZIKLAR OLSUN SANA VEFAKARLIĞI APTALLIK OLARAK GÖSTERDİNYA YAZIKLAR OLSUN ÖNCE KENDİNE BAK AVATARINA BAK ONDAN SONRA KONUŞ BU HALK MUHSİN YAZICIOĞLU İÇİN ANLAMAYANIDA GETİRİR SEN ÇATLASANDA GETİRİR:mad:[/QUOTE]

Sana Hayyam cevap versin:

hiç hiçbir şey bilmiyorlar
bilmek istemiyorlar
bilmek istemiyorlar

şu cahillere bak
dünyanın sahibi onlar
şu cahillere bak
dünyaya egemen onlar

onlardan değilsen eğer
sana zalim derler
onlara aldırma hayyam
dostum, dostum...

hiç hiçbir şey görmüyorlar
görmek istemiyorlar
hiç hiçbir şey görmüyorlar
görmek istemiyorlar

şu cahillere bak
dünyanın sahibi onlar
şu cahillere bak
dünyanın hakimi onlar

onlardan değilsen eğer
sana zalim derler
onlara aldırma hayyam
dostum, dostum...

bilmek istemiyorlar
bilmek istemiyorlar

şu cahillere bak
dünyanın sahibi onlar
şu cahillere bak
dünyaya egemen onlar

onlardan değilsen eğer
sana zalim derler
onlara aldırma hayyam
dostum, dostum...

H_Turan 11.02.2010 16:44

Önce Muhsin Yazıcıoğlu için kazadan ötürü vefa borcu gösteren halka Aptal diyorsun İnsanda biraz saygı olur Sami Aydın Seçilemedi Başarılı olsada olmasada Halk Doğan Ürgübü bu mantıkla Seçmedi şimdi tutup Seçen halka Aptal Diyorsun Sitede Benden başka tepki gösteren olmadı Soruyorum size Haksızmıyım BOUNUN HALKA APTAL DEMEYE HAKKI VARMI BU YÜZDEN KINIYORUM KENDİSİNİ SİTEMİZE YAKIŞTIRMIYORUM

barikat58 11.02.2010 17:11

[QUOTE=BOUN;520423]Ayrıca Sivaslı kendi etti kendi buldu! İşten anlamaz ne kadar adam varsa hepsinin koltuk sahibi olduğu belediyeden bir şey beklenmez, insanlar birazda seçerken düşünecekti. Yok efendim duygusal davrandık falan filan hikaye, alın şimdi duygularınızı bozdurun bozdurun harcayın. Geçen koca bir yılda sıradan bir Yenişehir kavşağı açıldı, artık önümüzdeki 4 yıl boyunca da 4 kavşak daha açar, olur biter. Nasılsanız öyle yönetilirsiniz demiyor mu hadisi şerif? Böyle halka böyle belediye!

Aziz Nesin, toprağı bol olsun, zamanında bu milletin yüzde 60'ı aptal demişti!

Anlayan anladı![/QUOTE][B][I]
Nasılsanız öyle yönetilirsiniz demiyor mu hadisi şerif? Evet haklısın diyor ve bu yüzden millet Akp den cekiyor :) Ayrıca evet bu milletin %60 ı aptal demiş çünkü bagnaz bir insandı herkesin kendi partisine oy vermesini istiyordu hep kendi tarafının kazanmasını istiyordu tıpkı sen gibi :)[/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:57.