![]() |
Cevap: Hadise`nin çakma çanta ile yakalandı
Geldim Sevda buyur canım,ben sözümdeyım,Hadısede çakma çantasıda,orjinal kullansa şaşardım...:D
|
[QUOTE=gönlüm58;522246]Geldim Sevda buyur canım,ben sözümdeyım,Hadısede çakma çantasıda,orjinal kullansa şaşardım...:D[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]aman abla dur, bozusacaksin simdi Sandalli abimle:D (hadiseye laf yok)[/B][/COLOR] |
[QUOTE=KARAMELLL58;522235]oy oyy oyy ne garezi olucak hasan abinin sana ya aşkolsun yerim bensenii[/QUOTE]
ye de Hadise´yle ugrasmasin Karamell, :D |
[QUOTE=sandalli;522271]ye de Hadise´yle ugrasmasin Karamell, :D[/QUOTE]
yaa zaten küsmüş sana hasan abi |
[QUOTE=sandalli;522271]ye de Hadise´yle ugrasmasin Karamell, :D[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]iyi abi, zaten biraktim hadiseyi degilde senle ugrasmayi:D:D iyki birsey dedim haa, bir oldurmedigin kaldii (ne hadiseymis yaa):D[/B][/COLOR] |
hadise hayranı napasın herkesden çok seviyo baksana nasıl kayıırıyo sahte çanta satın almış bayanıı:D:D
|
Cevap: Hadise çakma çanta ile yakalandı
Bu konuda söylenmesi gereken çok şey var da.İçimde kalsın..
|
[QUOTE=58Sevda;522113][COLOR="Red"][B]ama gonul ablam dogru soz soylemis, banada baska diyecek birsey birakmamis:D[/B][/COLOR][/QUOTE]
Hadise ablaya yinede laf yok :D |
cley be şu nikin ne kadar güzel yahu çok komik izleyip gülüyorum valla hakım derken zavallı çocuk kızı kaçırıyor biliyorum abla keçileri kaçırmış diycen ama naapıyım gözüm takıldı baktım komiğime gitti güldüm de şeyi dicektim sivas çakısnı kaptırmışın ya niye aldılar diyorsun hani has sivas bıçağı diye almış olamazlarmı benim aklıma öyle geldi orcinal sivas çakısı tabiki adam gözüne kestirdi koyarmı yasak dedi cebe indirdi kardeşim bunda bilmiycek bişiy yok.
|
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"]parasi olan gider yerinden alir eger öyle marka takintisi varsa:rolleyes:
internetden alis veris yapilmayacagini kerkes bilmeli heleki ilaclar kosununa hic deginmeyelim simdilik! bu olayda hadiseye bir ders olmustur insallah:rolleyes: yabancilarin marka esyalarini alacagima gider kendi tr.markalarimizinkini alirimda hem insanim hem ülkem kalkinir aklim almiyor bu insanlarin marka takintilarina:confused:[/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:26. |