![]() |
Cevap: Ufukta CHP-BDP koalisyonu mu var?
O zman o hatayı yapanlar hatalarının çok büyük olduğunun farkına vardı. Mesela Baykal ın son zmanlardaki milliyetçi duruşu ders almadır. Ama bunları görmeyip halen açılım yaptıkça batanlar ne aymazlıktadır.
|
bencede durduk yerde bir kürt sorunu ortaya atan sonrada açılımlar yaratann bir parti akp / bdp koalisyonu daha yakışır gibime geliyor.
|
Açılım sarpa sardı olmaması lazımdı.Ama başka partilerinde önerisi veya birlikteligi olmadı
ülkeyi meclis yönetiyor mecliste sadece akp yokki digerleride var ama yokmuş gibi davrandılar. Biz sizi birbirinize küsün diye seçmedikki. Oylama yapılacak bir kanun hakkında meclise girmiyor meclisi boykot ediyor. ben seçmen olarak soruyorum vekillerime siz kim oluyorsunuz ki meclisi boykot ediyorsunuz çalışmasını engelliyorsunuz. düşününki vekil bir nevi avukattır temsilcidir benim mahkemem var avukat diyorki ben karşı tarafın avukatıyla küsüm davaya girmeyecem ..........Hadiya |
mhp chp koalisyonu olabilri.Ama bölücü,adi,******** pkklılarla işimiz olamaz..
|
öncelikle bahçeli gitmeli adamda gram merhamet yok duygu yok
adam gibi adam gelmeli partinin başına görelim o zaman mevla ney ler neylerse güzel eyler... |
[QUOTE=AKÇA;566983]öncelikle bahçeli gitmeli adamda gram merhamet yok duygu yok
adam gibi adam gelmeli partinin başına görelim o zaman mevla ney ler neylerse güzel eyler...[/QUOTE] Devlet Bahçeli özünde çok iyi bir insandır. MHP tabanını belli bir disiplin ve şekle getirmeyi başarmıştır. Belli güç kaybetmesine neden olsada adı çek senet tahsiladarlığına çıkan yada yapanları bir bir tasviye etmiştir. Ancak politika üretmekte belki yetersiz kalıyor olabilir MHP içindede ülkesini vatanını seven ülkesi için canını verecek çok insan vardır. Zamanla parti içinde daha üretken bir lider bulacaktır. |
BDP ile koalisyonu yapsa yapsa AKEPE yapar herşey ortada akepe geldikten sonra pkk yanlısı kürtler her tarafı yakıp yıkıyor hiç bir suç almıyorlar onlara müdahale eden Türkiye sevdalılarını hapse atıyorlar
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:43. |