![]() |
Cevap: Hadise yine hadise yarattı
[QUOTE=ŞAHBEY;576580]YAZIKLAR OLSUN ...yuh yani
[B][I][COLOR="DarkRed"][CENTER]Degerli kardesim birde söyle düsünelim. Kac sivaslinin hadisenin ünlü olmasina Katki saglamistir.??? hep karsidan beklenmez, Unutmayalimki almadan vermek sadece Rabbimin isidir. Globallesen dünyada hemen hemen, maddiyat olmus hersey günümüzde.... Ben birsey diyemiyorum. Kararina saygi duymaktan baska da birsey yok bence. [COLOR="Red"]Tabiki gelse cok güzel olurdu[/COLOR].[/CENTER][/COLOR][/I][/B] [URL=http://img227.imageshack.us/i/83944062ga3.gif/][IMG]http://img227.imageshack.us/img227/4800/83944062ga3.gif[/IMG][/URL] |
[B][FONT="Book Antiqua"]1. Belkica'da yasamakla alakasi yok.
2. Kendi insanimiz önem verse zaten 4 eylül'de Hadise'yi cagirmaz. 3. Niye istemesin ? Oda ekmek parasinin pesinde bundan dogal ne var ? Yuhlancak biride Hadise degil , onu görmek isteyen Sivasli'larda.[/FONT][/B] |
[QUOTE=cilem_58;576505]sivasli boza kardesim ben birazda kendi cocuklarimdan orneg verdim cunku bizde belcikada yasiyoruzhem ben yorumumu yaprim sen elsdirr bu senin sorunun haydi hayrli ifdarlar[/QUOTE]
Zaten yapdigin yoruma diyecek lafim yok.Ama Tüm herkes böle imis gibi anlatmak dogru degil:) ayrica Sivas Yerine Antalyayi tercih etmeleri normal degil mi ??? Genc bir insanin Tatil icin sivasi secmesi biraz anormal olurdu zaten:) neyse hayirli sahurlar;) |
bunda kizilacak yada elestirilecek bisey goremiyorum ve para talep etmesi yanlis diyenlerede ayrica karsiyim, ne yani sivasli diye olacak ismi simdi, emeginin karsiligini tabiki alacak cunku emeginin karsiligini almayanlar baska hesaplarin pesindedirler !
|
çok çirkin bir davranış
çok çirkin bir davranış sergilemiş |
Yazıklar olsun, lanetliyorum.....
|
hadise zaten herzaman hadise aldığı nefes bile hadise
|
hangi ünlümüz hangi iş adamınızın hangi devlet büyüğümüzün sivasımıza desteği olmuşki hadiseden fayda bekliyorsunuz hepsi sivastan kazanma peşinde kimse kazandırmak için uraşmıyorr sivaslının kaderi olmuş gurbettt
|
HADISEDE KABAHAT YOK .... KABAHAT ONA TEKLIF EDENDE ......
COK YAZIK ... |
[QUOTE=sandalli;576467]Hadise Belçika´da doğup büyümüş, O ne 4 eylülü bilir, ne atayı, ne de Sivas sevdasını. Olaya öyle bakmak gerek bence.[/QUOTE]
abi, bende hollanda'da buyudum, ama allaha sukur 4 eylulu'de bilirim, atamida bilirim, sivas sevdami da bilirim........ yani nerde dogup buyudugun ile alakasi yok, icinde olacak... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:53. |