![]() |
Cevap: Basin sagolsun Hasan Abi..
Herkesten Allah razi olsun gercektende acimiz buyuk Hasan abi turkiyede oldugu icin sizlere onun adina ben tesekur ederim hepinizden Allah razi olsun Allah hepinize uzun omurler versin.
|
Başın sağolsun abi.Rabbim kusurlarını affeyleyip,cennetine koysun inşallah!
|
Başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin.
|
ALLAH RAHMET EYLESIN ... MEKANI CENNET OLSUN ..... ALLAHA KALANLARA SABIR VERSIN ...
|
değerli hemşehrim, yeni duydum inanki, şok oldum, acını paylaşıyor merhume ablanıza allahtan rahmet siz kederli ailesine sabırlar ve başsağlığı diliyorum. bilal kardeşim sizinde başınız sağolsun, allah mekanını cennet etsin, o yattıkça sizlere uzun ömür versin rabbim. üzülmeyin diyemiycem ama unutmayınki gideceğimiz yer orasıdır, allah imanımızdan ayırmasın ece,l yapacak bişiy yok, sırası gelen gidiyor, allah iman kur,an nasiip etsin, tekrar başınız sağolsun.
|
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Geride kalanlara Allah sabir versin.
|
Başın sag olsun Hasan abi allah mekanını cennet etsin siz geride kalanlarınada sabırlar ihsan etsin.Hepimizin sonunda gidecegi yer orası Allahın takdiri boynumuz kıldan ince acını yürekten paylaşıyorum geride kalanlarının ömrünü uzun etsin yarabbim
|
Dervişin birisine tabip demiş ki: Bir aylık ömrün kalmış
Derviş ağlamaya başlamış Onun bu halini görenler sormuşlar: Hani sen sevmezdin bu dünyayı niçin ağlarsın? Derviş de demişki: Bu dünyanın kahrını bir ay daha çekeceğim için ağlarım Biz gözü perdeliler için belki ölümün yüzü soğuk ama o perde kalkıp da ölümütadınca kim bilir belki kahırdan kurtulacağız. Rabbimizin rahmeti sonsuzdur.. Başınız sağolsun Hasan abi. Allah taksiratını affeleyyip salih kullarıyla haşretsin. Amin |
Başınız sağolsun abi, ALLAH geride kalanlarına sabırlar versin..........
|
Dostlar sag olsun, Allah hepinizden razi olsun. Gerek buradan, gerekse baska platformlardan bassagligi dileyen, acimizi paylasan, desteklerini esirgemeyen bütün degerli dostlarda sonsuz sükranlarimi sunuyorum. Saygilarimla.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:56. |