Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   karşıyaka mahalle halkı ayaklandı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=37555)

Salim58 12.02.2011 08:41

Cevap: karşıyaka mahalle halkı ayaklandı

[B][I]Akşam tv58'de izledim.Muhtarın bu konuda daha çok çalışması gerek tabi bunu yaparken mahalle halkıda tam destek vermeli.Dünkü sayı belki azdı ama ben inanıyorumki Karşıyaka halkı yeni bir köprü yapılmadan burayı kapattırmaz.Yapsınlar yeni bir köprü burayı ondan sonra kapatıp çalışma yapsınlar,Bunu yapmak çokmu zor...[/I][/B]

Arif Coşkun 12.02.2011 08:50

Elbetteki herşeyde olduğu gibi "yıkmak kolay" ve "Yapmak zor" olduğundan öncelik yıkmak olmuş :)

NECMEDDİN ÖZBEK 12.02.2011 10:52

[QUOTE=Arif Coşkun;594793]Necmeddin Bey bilmem bilirmisiniz siz böyle yazınca, çocukken bir hikaye anlatırlardı, "Köselerin ırmaktan geçişi" diye bir hikaye. O aklıma geldi şimdi :)[/QUOTE]

sayın coşkun öyküyü anımsayamadım ama geçmişimizde bu tür öyküler o denli çokki ilginize teşekkür ederim

HasreT 12.02.2011 22:26

[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;594771]sizde hiç bir öneriyi beğenmiyorsunuz yöneticiler ne yapsın[/QUOTE]

:) Hangi yöneticiler abi, hani nerdeler :rolleyes:

NECMEDDİN ÖZBEK 12.02.2011 23:06

[QUOTE=HasreT;594845]:) Hangi yöneticiler abi, hani nerdeler :rolleyes:[/QUOTE]

valla bacı bulmaya çalışıyoruz görür duyarsanız haber verin

Arif Coşkun 13.02.2011 11:48

[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;594801]sayın coşkun öyküyü anımsayamadım ama geçmişimizde bu tür öyküler o denli çokki ilginize teşekkür ederim[/QUOTE]

Değerli Necmeddin Bey, hatırladığım kadarıyla paylaşayım siz değerli dostlarla.

Üç köse ve üçte eşleri var. Bunlar büyük bir nehirden karşıya geçecekler. Fakat kayık 3 kişi alıyor dört olunca batıyor. Bayanları yanlız ve tek bırakmak yok. Kimse kimseye güvenmiyor. Ama bunlar bir şekilde karşıya geçmek zorundalar. Şimdi üç erkek karşıya geçse kayığı biri geri getirmesi lazım. Bu sefer bayanların yanına erkek tek gitmiş oluyor. İki erkek geri gelse tek bayanı alıp geçse, işte matematiksel bir hikaye türü birşeydi.

Saygılar.

NECMEDDİN ÖZBEK 13.02.2011 12:13

[QUOTE=Arif Coşkun;594871]Değerli Necmeddin Bey, hatırladığım kadarıyla paylaşayım siz değerli dostlarla.

Üç köse ve üçte eşleri var. Bunlar büyük bir nehirden karşıya geçecekler. Fakat kayık 3 kişi alıyor dört olunca batıyor. Bayanları yanlız ve tek bırakmak yok. Kimse kimseye güvenmiyor. Ama bunlar bir şekilde karşıya geçmek zorundalar. Şimdi üç erkek karşıya geçse kayığı biri geri getirmesi lazım. Bu sefer bayanların yanına erkek tek gitmiş oluyor. İki erkek geri gelse tek bayanı alıp geçse, işte matematiksel bir hikaye türü birşeydi.

Saygılar.[/QUOTE]

şimdi anımsadım bizim oralarda başka türlü anlatılır biliyorum çözümüde kolay bizim işimiz bundan biraz daha zor gibi sayın
coşkun

HasreT 13.02.2011 14:59

[QUOTE=Arif Coşkun;594871]Değerli Necmeddin Bey, hatırladığım kadarıyla paylaşayım siz değerli dostlarla.

Saygılar.[/QUOTE]

eee çözüm yolu ne?? sonunu merak ettim...

Arif Coşkun 13.02.2011 15:10

[QUOTE=HasreT;594879]eee çözüm yolu ne?? sonunu merak ettim...[/QUOTE]

Çözümü bilmece gibi birşey siz bulacaksınız :)

HasreT 13.02.2011 15:12

[QUOTE=Arif Coşkun;594880]Çözümü bilmece gibi birşey siz bulacaksınız :)[/QUOTE]

yalnızca iki sefermi yapacaklar 3 sefer olsa ikişer ikişer karılı kocalı binseler kayıga olurmu ;)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:42.