![]() |
Cevap: Sebze halinde çalışmalar Mart ayında başlıyor
[QUOTE]Tam 45 gün geçti mart biteli hani doğan bey ne oldu bizim hal işi[/QUOTE]
Seçim vaatlerinizi gerçekleştirebildiniz mi diye sorulan bir soruya ise başkan Ürgüp, “Aşağı yukarı yüzde 80 oranında sözlerimi gerçekleştirdim yeni terminal binası, spor tesisleri gibi çalışmaları hayata geçirdik.[B] Sadece halin üstünü kapatacağız demiştik bu alanda kurul kararı bekliyoruz[/B] onun dışında bütün sözlerimi yerine getirdim kanaatindeyim. sivas.bel.tr İşkembe-i Kübradan sallamakla olmuyor bu işler Kayapa bey! Demek ki bir sebebi varmış. |
[QUOTE=mete209;622054]
İşkembe-i Kübradan sallamakla olmuyor bu işler Kayapa bey! Demek ki bir sebebi varmış.[/QUOTE] Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun şunları söyledi: "Mart ayı sonunda çalışmalara başlayacağız." bu ifadeden zaten işkenbe-i kübradan kimin salladığı belli oluyor :) Kurula daha erken başvursalardı sonuçu beklemek bu kadar zaman almazdı dimi .Ayrıca daha bitmedi hangi projeyi zamanında bitirdi başkan 31 Aralıkta Eski sanayi dümdüz olacak dedi hala yerinde duruyor Muhsin yazıcıoğlu bulvarı yol kaldırım direk yaptı bitirdi çalışmayı orasıda yetişmeyecek.Terminal yıllardır ha ihaleydi ha temeldi daha yeni başladılar bakalım seçimlere yetişecekmi şimdiden göçmeye başlamış inşaat. Karşıyaka köprüsü arapsaçına döndü daha yazacak o kadar şey varki .... Ha iyileride saymak lazım Paşabahçeye hayran kaldım bu başarısını diğer alanlarda gösterse bide her şeye atlamasa şunuda yapacaz bunuda yapacaz demese birisi durdursun bu adamı sürekli beklenti yaratıyor. |
Kayseride hal projesi yapıyor bakında gözünüz gönlünüz açılsın bizde ucubeye çatı yapıyoruz
[url]http://www.kayseriicinprojemvar.com/projedetay.asp?id=13[/url] |
[QUOTE=mete209;622054]Seçim vaatlerinizi gerçekleştirebildiniz mi diye sorulan bir soruya ise başkan Ürgüp, “Aşağı yukarı yüzde 80 oranında sözlerimi gerçekleştirdim yeni terminal binası, spor tesisleri gibi çalışmaları hayata geçirdik.[B] Sadece halin üstünü kapatacağız demiştik bu alanda kurul kararı bekliyoruz[/B] onun dışında bütün sözlerimi yerine getirdim kanaatindeyim.
sivas.bel.tr İşkembe-i Kübradan sallamakla olmuyor bu işler Kayapa bey! Demek ki bir sebebi varmış.[/QUOTE] Mart ayı tarihini verenler işkembeden sallamamış ama neden Mart ayında başlamadı diyenler işkembeden mi sallamış.. |
İşkenbecinin kim olduğunu biliyoruz her hafta yeni bir projeyle uyanıyoruz seçim geldi gelecek tek biten proje onların tabiriyle stadyum Muhsin yazıcıoglu Arena yakında şampiyonlar ligi finali verilir diye düşünüyorum :)
|
Hazirana 10 gün kaldı nerede hal Doğan Başkan verdiğin sözü tutarım diyen sen değilmisin sözün nerede.
|
Bugün 13 Eylül..:)
Yeni sebze halini bize arağan eden belediyeye çok teşekkürler..:) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:04. |