Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Turkuaz Projesi yargıya takıldı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=39927)

sivaslıgenç 08.03.2013 21:55

Cevap: Turkuaz Projesi yargıya takıldı

Sivasta bu gibi zihniyetler değişmedikçe Sivasın bir adım bile ileri gitmesini beklemek saflık olur, yenilik dediğinde başkaları sevinir bizim insanımızın ödü kopuyor önüne nasıl set çekeriz diye kara kara düşünüyorlar gerçekten Allah akıl fikir versin

LaEdri 09.03.2013 12:44

Bu proje yargıya falan takılmamıştır..
Hoş,ortada proje diye bir şey yoktur..
Çıksınlar gerekli kurumların onayından geçmiş Turkuaz adına projeyi kamuoyuyla paylaşsınlar..Animasyonları kastetmiyorum,proje diyorum proje!
Bu proje Ürgüp ve ekibine takılmıştır.
Dükkan adamın tapulu malı..Kamulaştırma yapılmamış,muvafakatname verilmemiş,adama tahliye ihbarnamesi yolluyorlar.Daha da yetmiyor adamın tapulu dükkanının üstündeki 20.kattan daire kurası çekiyor..:D 31 ocakta kura çekecekti,yoğunnn talep sebebiyle ertelendi dediler..Çıksınlar gerçek ertelenme sebebinin açıklasınlar..ortada bir proje yok,varsa bile önündeki tek engel Ürgüp yönetimidir..

aloneee 09.03.2013 15:17

Ayrıca mahkemeye gitmesi ii olmuş mahkeme belediyeyi haklı bulursa ki büyük ihtimalle öyle olacaktır gidecekleri başka yer de kalmadı zaten 3 te 2 siyle anlaşma sğlandı geri kalanını da belediye daha düşük fiyatla kamulaştırır o zaman anlarlar belki pişman olurlar daha önce neden vermedik diye..

LaEdri 09.03.2013 18:14

Bilirkişinin belediyenin verdiği kamulaştırma fiyatlarının 3 katı kadar fiyat önerdiğini duydum..Doğruluğunu göreceğiz ilerleyen günlerde..

aktassa 10.03.2013 00:29

[QUOTE=aloneee;621446]Ayrıca mahkemeye gitmesi ii olmuş mahkeme belediyeyi haklı bulursa ki büyük ihtimalle öyle olacaktır gidecekleri başka yer de kalmadı zaten 3 te 2 siyle anlaşma sğlandı geri kalanını da belediye daha düşük fiyatla kamulaştırır o zaman anlarlar belki pişman olurlar daha önce neden vermedik diye..[/QUOTE]

İnşallah öyle olur da o zaman muhalifler kimmiş görürüz. Artık bir sonuca kavuşsun. İnşallah mahkemelerimiz bağımsız elemanları ile hakkı ile sonuca varır da bu iş de tatlıya bağlanır. Bir an önce şu proje bitecekse bitsin ve diğer sorunların da çözümü için yol açılsın biraz. Tek dert turkuazmış gibi oluyor yoksa Sivasta.

LaEdri 10.03.2013 00:44

[QUOTE=aktassa;621455]İnşallah öyle olur da o zaman muhalifler kimmiş görürüz. Artık bir sonuca kavuşsun. İnşallah mahkemelerimiz bağımsız elemanları ile hakkı ile sonuca varır da bu iş de tatlıya bağlanır. Bir an önce şu proje bitecekse bitsin ve diğer sorunların da çözümü için yol açılsın biraz. Tek dert turkuazmış gibi oluyor yoksa Sivasta.[/QUOTE]

Basit bir soru..
1000 metrekare bir yer..
100 metrekaresi 50 kişiye ait ve bunlarla anlaştın
900 metrekaresi 1 kişiye ait ama bu kişiyle anlaşamadın..
Şimdi çoğunlukla anlaşılmış mı oluyor?
:)
Bunların hesapları böyle işte..Ben 50 kişiyle anlaştım kardeşim o 1 kişi azınlık diyor:D

aloneee 10.03.2013 10:40

[QUOTE=LaEdri;621450]Bilirkişinin belediyenin verdiği kamulaştırma fiyatlarının 3 katı kadar fiyat önerdiğini duydum..Doğruluğunu göreceğiz ilerleyen günlerde..[/QUOTE]

Zaten hep duyuyosun göreceğiz kim pişman olcak...

gevrelisuat 11.03.2013 19:29

bu şehirde zihniyet değişmediği sürece geri kalmaya mahkumdur,ne o allahaşkına eski sanayi, buğday meydanı ve çevre yolu kenarındaki köhne yapılaşma,sizin gözünüzden kaçıyor ama dışarıdan bakan sivas bumu diyor

sivaslıgenç 11.03.2013 20:01

[QUOTE=gevrelisuat;621491]bu şehirde zihniyet değişmediği sürece geri kalmaya mahkumdur,ne o allahaşkına eski sanayi, buğday meydanı ve çevre yolu kenarındaki köhne yapılaşma,sizin gözünüzden kaçıyor ama dışarıdan bakan sivas bumu diyor[/QUOTE]

Yok o hali bazılarının baya baya hoşuna gidiyor Sivasta :)
Allah aşkına anlamıyorum mılleti modern bir şehir yerine neden hala derme çatma bir şehir merkezi için diretiyorsunuz

Champion_58 13.03.2013 11:27

projede kimin ne hakkı olduğu bellidir.asarsınız malik listesini kim ne alacağını bilir.

kiracıyada kanuni tebligatı yaparsınız süre sonunda işlemi uygularsınız.

"Bak keserim elektriğini suyunu! " tarzı yakaşımlar 2013 lü yıllarda mazide kalmıştır.

mesele yöntem yanlışıdır belediye iyi başladığı işi eline yüzüne bulaştırmıştır.

belediyeden bir yetkili çıkıp ekrana bakın şu tarihte şunu şunu yaptık haklıyız kurum olarak işte belgesi desin yada ,bu işte hukuksuzluk şu noktada yapılmıştır işte belgesi vatandaştan özür diliyoruz desin artık..bu halka bilgi vermek zoruna gitmesin kimsenin
o koltuğu size verenlere yaptıklarınızı anlatmalısınız canlı yayında samimiyet bunu gerektirir.Sivaslıya hizmet etmek için geldiniz kapıları kapatmak için değil..

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:57.