Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Sami Aydın'ın zulmü ?? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=40313)

Cley 02.01.2015 22:53

Cevap: Sami Aydın'ın zulmü ??

Bir yerde Akparti il başkanı da , yeni mezun çocuğunu kurum ilçe müdürü yaptırmış. Yazık çok yazık. Böyle olmamalı. Kul hakkı çok ağır bir yüktür.

amazon10 03.01.2015 09:17

[QUOTE=KAOS;624373]Amazon çok yaşa, tam bende bu haberi bekire soracaktım, acaba ne diyor?
Kendisi yerine böyle bir torpille milletvekili akrabasinin yerleştirilmesine ne der acaba?[/QUOTE]

Yok bence bekir önce ayeti detaylı olarak açıklasın bize :)
Kaçıncı dereceden akrabalara yardım edebiliriz?
Ne dereceye kadar yükseltebiliriz?
Allah'ın bu ayeti hangi kurumlar için geçerli?
Bu ayet akp yemi indirilmiş, diğer partiler de yararlanabilir mi?

Bunlara ona zahmet bi cevap versin aydınlatsın bizi :D :D

BekirBayrak 03.01.2015 12:33

[QUOTE=amazon10;624377]Yok bence bekir önce ayeti detaylı olarak açıklasın bize :)
Kaçıncı dereceden akrabalara yardım edebiliriz?
Ne dereceye kadar yükseltebiliriz?
Allah'ın bu ayeti hangi kurumlar için geçerli?
Bu ayet akp yemi indirilmiş, diğer partiler de yararlanabilir mi?

Bunlara ona zahmet bi cevap versin aydınlatsın bizi :D :D[/QUOTE]

[B]ALLAH seni islah etsin
Aslına bakarsan çok cümle geçiyor aklımdan buraya yazmak için ama benim edebim adabım buna el vermiyor.Senin kapasitene inecek kadar basit bir insan deilim.
Sizin neye inandığınızı bir anlayabilsem ona göre yazacam da.Neyse.......[/B]

amazon10 03.01.2015 13:24

[QUOTE=BekirBayrak;624378][B]ALLAH seni islah etsin
Aslına bakarsan çok cümle geçiyor aklımdan buraya yazmak için ama benim edebim adabım buna el vermiyor.Senin kapasitene inecek kadar basit bir insan deilim.
Sizin neye inandığınızı bir anlayabilsem ona göre yazacam da.Neyse.......[/B][/QUOTE]

Yanılıyorsun biz sizin daha neye inandığınızı çözemedik. Müslümanım diyorsunuz alakası yok yaptıklarınızın desteklediklerinizin kitaplarla, ayetlerle.

Benim inanç sade ona göre yaz bekirciğim :) :)

BekirBayrak 04.01.2015 00:12

[QUOTE=amazon10;624379]Yanılıyorsun biz sizin daha neye inandığınızı çözemedik. Müslümanım diyorsunuz alakası yok yaptıklarınızın desteklediklerinizin kitaplarla, ayetlerle.

Benim inanç sade ona göre yaz bekirciğim :) :)[/QUOTE]
[B]
İnancın sade derken _???
Neye inandığını belirtemiyormusun [/B]

amazon10 04.01.2015 01:05

[QUOTE=BekirBayrak;624381][B]
İnancın sade derken _???
Neye inandığını belirtemiyormusun [/B][/QUOTE]

Allaha inanıyoruz neye inanıcaz, Allah dururken puta tapınacak halimiz yok. Sade derken hacı hoca, tarikat, sıfır hurafe, şeyh şıh yok benim dini inancımda herşey benimle Allah arasında.
Onun içindirki senden bu ayeti yorumlamanı istedim. Yani bu olayda bu ayet yerinde mi sence.
Birde KAOS sana bir soru sormuş onunda cevabını merak etmiyor değilim. :)

BekirBayrak 04.01.2015 09:22

[QUOTE=amazon10;624382]Allaha inanıyoruz neye inanıcaz, Allah dururken puta tapınacak halimiz yok. Sade derken hacı hoca, tarikat, sıfır hurafe, şeyh şıh yok benim dini inancımda herşey benimle Allah arasında.
Onun içindirki senden bu ayeti yorumlamanı istedim. Yani bu olayda bu ayet yerinde mi sence.
Birde KAOS sana bir soru sormuş onunda cevabını merak etmiyor değilim. :)[/QUOTE]
Bir kere Dinde Hacı,hoca tarikat bunların yeri özeldir ve sen bunları anlamadığın için basit basit sorular sorup kendince bir şeyi ispatlamaya çalışıyorsun.Sen acaba dini nerden nasıl öğrenmeye çalışıyorsun.Tabi sizin derin ufkunuz kitaplardan çok basit şekilde öğrenmeye yeter.Bu arada
Siz kimsinizki benden ALLAH ın ayetini yorumlamamı istiyorsun.
Ben kimim ki ayeti yorumuyum.
İşte böle milletin,insanların kafasını karıştırıyorsunuz.Yanı sizler tam bir kaos'cusunuz.Senle uğraşamayacam ha deve ha sen farkın yok.

amazon10 04.01.2015 09:48

[QUOTE=BekirBayrak;624384]Bir kere Dinde Hacı,hoca tarikat bunların yeri özeldir ve sen bunları anlamadığın için basit basit sorular sorup kendince bir şeyi ispatlamaya çalışıyorsun.Sen acaba dini nerden nasıl öğrenmeye çalışıyorsun.Tabi sizin derin ufkunuz kitaplardan çok basit şekilde öğrenmeye yeter.Bu arada
Siz kimsinizki benden ALLAH ın ayetini yorumlamamı istiyorsun.
Ben kimim ki ayeti yorumuyum.
İşte böle milletin,insanların kafasını karıştırıyorsunuz.Yanı sizler tam bir kaos'cusunuz.Senle uğraşamayacam ha deve ha sen farkın yok.[/QUOTE]

Öncelikle bekir beyciğim bana deve demişsin ama arapçada bekirin anlamı deve demek sana yıllardır etrafındakiler zaten deve diyor bana lüzum yok. :)
Ben sana bu ayet bu olaya uygunmu diyorum ben kimin ki diyorsun ayet yorumlayayım. Doğru sen hiç bişeysin su sıra git kum sıra gel bekir. O kıt aklını kullanma sakın biter.
Bizimlede UĞRAŞAMAYACAN belli :) ;) :D

BekirBayrak 04.01.2015 10:06

[QUOTE=amazon10;624385]Öncelikle bekir beyciğim bana deve demişsin ama arapçada bekirin anlamı deve demek sana yıllardır etrafındakiler zaten deve diyor bana lüzum yok. :)
Ben sana bu ayet bu olaya uygunmu diyorum ben kimin ki diyorsun ayet yorumlayayım. Doğru sen hiç bişeysin su sıra git kum sıra gel bekir. O kıt aklını kullanma sakın biter.
Bizimlede UĞRAŞAMAYACAN belli :) ;) :D[/QUOTE]

ALLAH'ıma her zaman şükrettim
Anam babam bana bu ismi verdikleri için
Sen kimsinki seninle uğraşayım sizin işiniz gücünüz laf bulamayınca ya iftiraya yada hakarete başvurursunuz.Çamur at izi kalsın.Düttürü dünya...Hadi canım hadi.
Bu arada kişilerin yaptıkları tüm camiaya mal edilmemeli.Kasanın içinden illaki bir tane çürük çıkar.
Ama sizin kasadan (camiadan) nasılsa sağlam bir tane çıkmıyor.Aslında çok sölenecek söz cümle var ama...neyse

amazon10 04.01.2015 13:21

[QUOTE=BekirBayrak;624386]ALLAH'ıma her zaman şükrettim
Anam babam bana bu ismi verdikleri için
Sen kimsinki seninle uğraşayım sizin işiniz gücünüz laf bulamayınca ya iftiraya yada hakarete başvurursunuz.Çamur at izi kalsın.Düttürü dünya...Hadi canım hadi.
Bu arada kişilerin yaptıkları tüm camiaya mal edilmemeli.Kasanın içinden illaki bir tane çürük çıkar.
Ama sizin kasadan (camiadan) nasılsa sağlam bir tane çıkmıyor.Aslında çok sölenecek söz cümle var ama...neyse[/QUOTE]

İnsanların karakterine isimleride etki ediyormuş diye duymuştum seninkinede etmiş belli :)
İsminin anlamını bilmeden deve diyen sensin şimdi sadece hakaret eden biz mi olduk. Aklında 7 adım sürüyor maşallah. Akp belediyelerinin %50 si bunu yapıyor sen bir çürük diyosun. :)
Yaptığımız iddaalara verecek cevap bulamadıkçada iyice saçmaladın battın yani :)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:32.