![]() |
Cevap: AKINCILAR-Elibüyük
BAHAATTİN TOSUN BeNİM DAYI OĞLU HALİL DAYIMMM
|
IIIIIIIIIIIIIIIIII NEYSE YİNEDE HALKISINIZZ IIIIIIIIIIIIIIII
|
--->: AKINCILAR-Elibüyük
köylülerin tarihi geçmişi rizenin ardeşen ilçesinde nufuz etmekte olan mutafoğlu sülalesine baglıdır:9
|
--->: AKINCILAR-Elibüyük
anam gıl mutaflılarddannnnnnnnnnn yukarıı mahalle :D
|
sayın elibüklü arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum saygılarımı sunuyorum ortaköylü ECEVİT DUMAN
|
orda bi köy var uzakta o köy benimde köyümdür .:)))
dedeni tanıyorum rabiş şerif aydında benm eniştem olur :D |
[QUOTE=yasinus;348174]orda bi köy var uzakta o köy benimde köyümdür .:)))
dedeni tanıyorum rabiş şerif aydında benm eniştem olur :D[/QUOTE] [B][COLOR="Red"]hmmm öle mi şerif aydın çıkaramadım ama :D :D dalga qeçmiyon demi :D[/COLOR][/B] |
Cevap: --->: AKINCILAR-Elibüyük
komşun avr burda sen kimse ykmu diyosun:)
|
[QUOTE=asitane3458;232146]benden başka kımse gırmıyomu buraya yahu allah allah bu kadar azmıyız yha pofhhhh
birisi muhabbet başlatsında bız de yorum yapalım yha...[/QUOTE] la neydin la eliböyüklü:) |
cemil şahini tanıyomusun oda mutaflardan
|
slm haklısın arkadaş ellibüyük gerçekten güzel bi köy ben bi sefer gittim muhteşem beb annemin köyü orası babamın köyü çiçekli köyü sivas herşeyiyle mükemmel selametle kardeşim
|
Selam arkadaslar, dedemin Elibuyuk'ten koyunden oldugunu ogrendim, çook eski bi zamanda koyden çikmis, genç yasinda da vefat etmis çok fazla bi bilgimiz yok. Soyadimiz ELMAS, koyde herhangi bir ELMAS var midir? Veya bu konuda bilgisi olan var midir?
Buyuk dededen gelen rivayet, Koye baska bi memleketten geldikleriymis (laz/kafkas/çeçen!!!) ama nereden belli degil, onun da duyduguna gore bu gun orada oturanlar geldiginde koy Ermeni koyuymus, kanli mucadele olmus, birbirini kirmislar, sonuçta yerlesilmis. Internette Elibuyuk'le ilgili okudugum bir rivayet de RIZE ARDESEN'den geldiklerine dair... Dogru mudur? Hani siz bilmezsiniz ama buyuklerden bi sorsaniz insan gerçekten merak ediyor? Hepinize selamlar, |
Kimsenin yolu dusez mi bu baslik altina arkadaslar, yok mu Elibuyuk'ten kimse???
|
Site yoneticilerinin affina siginarak, mesaji bi daha atiyorum:
[B]Selam arkadaslar, dedemin Elibuyuk'ten oldugunu ogrendim, çook eski bi zamanda koyden çikmis, genç yasinda da vefat etmis fazla bi bilgimiz yok. Soyadimiz ELMAS, koyde herhangi bir ELMAS var midir? Veya bu konuda bilgisi olan var midir? Buyuk dededen rivayet, Koye baska bi memleketten geldikleri (laz/kafkas/çeçen!!!) ama nereden belli degil, onun da duyduguna gore bu gun orada oturanlar geldiginde koy Ermeni koyuymus, kanli mucadele olmus, birbirini kirmislar, sonuçta yerlesmisler. Internette Elibuyuk'le ilgili okudugum bir rivayet de RIZE ARDESEN'den geldiklerine dair... Dogru mudur? Hani siz bilmezsiniz ama buyuklerden bi sorsaniz insan merak ediyo? Hepinize selamlar,[/B] |
Site yoneticilerinin affina siginarak, mesaji 2. kere tekrarliyorum:
Selam arkadaslar, dedemin Elibuyuk'ten oldugunu ogrendim, çook eski bi zamanda koyden çikmis, genç yasinda da vefat etmis fazla bi bilgimiz yok. Soyadimiz ELMAS, koyde herhangi bir ELMAS var midir? Veya bu konuda bilgisi olan var midir? Buyuk dededen rivayet, Koye baska bi memleketten geldikleri (laz/kafkas/çeçen!!!) ama nereden belli degil, onun da duyduguna gore bu gun orada oturanlar geldiginde koy Ermeni koyuymus, kanli mucadele olmus, birbirini kirmislar, sonuçta yerlesmisler. Internette Elibuyuk'le ilgili okudugum bir rivayet de RIZE ARDESEN'den geldiklerine dair... Dogru mudur? Hani siz bilmezsiniz ama buyuklerden bi sorsaniz insan merak ediyo? Hepinize selamlar, |
[QUOTE=ruzgarkayin;427386]Site yoneticilerinin affina siginarak, mesaji 2. kere tekrarliyorum:
Selam arkadaslar, dedemin Elibuyuk'ten oldugunu ogrendim, çook eski bi zamanda koyden çikmis, genç yasinda da vefat etmis fazla bi bilgimiz yok. Soyadimiz ELMAS, koyde herhangi bir ELMAS var midir? Veya bu konuda bilgisi olan var midir? Buyuk dededen rivayet, Koye baska bi memleketten geldikleri (laz/kafkas/çeçen!!!) ama nereden belli degil, onun da duyduguna gore bu gun orada oturanlar geldiginde koy Ermeni koyuymus, kanli mucadele olmus, birbirini kirmislar, sonuçta yerlesmisler. Internette Elibuyuk'le ilgili okudugum bir rivayet de RIZE ARDESEN'den geldiklerine dair... Dogru mudur? Hani siz bilmezsiniz ama buyuklerden bi sorsaniz insan merak ediyo? Hepinize selamlar,[/QUOTE] ben sordum sorusturdum bulamadım kardes =( |
Sagolasin, [B]asitane3458[/B].
|
[QUOTE=ruzgarkayin;435978]Sagolasin, [B]asitane3458[/B].[/QUOTE]
erzincan depreminde bizim köyde bir kaç tane sülale tamamen yok olmus onlardan biri olabılır deden, kurtulan olduunu pek zannetmıorum |
[B][COLOR="Magenta"]MAdımaK festivaLİ Süperdi (((=[/COLOR][/B]
|
madımak festivali güzel oldu alan küçükmüş bizim gölovaya hersene popüler sanatcı geliyo komşu ilçeler geliyo hiç iyi olmuyo çünkü alan küçük
|
[B][COLOR="DarkSlateGray"]hı ewet aLan küçüktü ama gzLdi (=[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrchid"]yaw MiLlett NerdesiNiZz (=[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:22. |