![]() |
--->: AŞKA İNANIRMISINIZ?
buradaki bir cümleye takildim kaldim kesip atmak ne demek? ya bir insani seviyorsan ya da asiksan nasil duygularina o anlamda yön veripte kesip atabilirsin?
zaten günümüzde yasanan bu günü birlik iliskiler degilmi herseyi basitlestiren, sirf bu yüzden insanin inanasi gelmiyor var olan tüm güzel duygulara. sirf bu yüzden inanlara karsi güvensizlikle yaklasmiyormuyuz? bu konular uzun, ve sorunlari aciklamalari hic bitmez, herkes kendince bir yönden hakli muhakkak. cikarsiz sevgiler nasip eylesin mevlam bize... |
Gerçekten burdaki arkadaşlarımızdan ciddi bir aşk yaşayıp sıkıntı çeken var mı acaba...Tabi ben haric.
|
Aşk varmıdır kimine göre vardır kimine göre yoktur
Bana göre gelip geçicidir 15 yaşından sonra aşkı ögrenirsin ondansonra aşkla yaşamaya çalışırsın erkekler için askerlik falan derken aşkı bir kenara koyarsın tam birazda aşkla meşkul olayım derken birde bakarsınki aşk bir şeye yaramıyor sadece en iyi aşk anlaşmaktır tabiki kişiye göre degişir AŞK YOKTUR ANLAŞMAK VARDIR VARSA İSPATI BURDA YAYINLASIN |
Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
Ben her bahar aşık olurum::D şaka şaka Sezen Aksu söylüyor valla ben değil:)
|
Cevap: --->: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=tatli-dilli;314064]buradaki bir cümleye takildim kaldim kesip atmak ne demek? ya bir insani seviyorsan ya da asiksan nasil duygularina o anlamda yön veripte kesip atabilirsin?
zaten günümüzde yasanan bu günü birlik iliskiler degilmi herseyi basitlestiren, sirf bu yüzden insanin inanasi gelmiyor var olan tüm güzel duygulara. sirf bu yüzden inanlara karsi güvensizlikle yaklasmiyormuyuz? bu konular uzun, ve sorunlari aciklamalari hic bitmez, herkes kendince bir yönden hakli muhakkak. cikarsiz sevgiler nasip eylesin mevlam bize...[/QUOTE] KARDEŞİM BARİ SEN ANLA BENİ BEN HAKLIYIM HATIRLASANA BEN ÇOK ÇEKTİM SİVASA BİLE ĞİTMEDİMMİ ----TEKRAL DİYOMKİ----ĞEÇEKTE ASK YOK MENFAAT İNSAN KULLANMA ÇIKAR --?NERDE O SENİN DEDİĞİN ?SAYĞI DUYAR EL AYAK ÖPERİM |
[QUOTE=dark_yamtar58;314069]Gerçekten burdaki arkadaşlarımızdan ciddi bir aşk yaşayıp sıkıntı çeken var mı acaba...Tabi ben haric.[/QUOTE]
BEN SEN BİLMİYORMUSUN EN BÜYÜK ACILARI YAŞADIM İNSALLAH SEN YAŞAMASSIN |
ben senin kim oldugunu anlamadim henüz ama sanki findik felan desem cikarcam emin degilim...
ben olayi bilmedigim icin bir yorum yapmaktan yana degilim o konuda... |
[QUOTE=dark_yamtar58;314069]Gerçekten burdaki arkadaşlarımızdan ciddi bir aşk yaşayıp sıkıntı çeken var mı acaba...Tabi ben haric.[/QUOTE]
siz haric derken abicim, senin bir SIKINTIN mi var ask anlaminda? |
[QUOTE=tatli-dilli;314084]siz haric derken abicim, senin bir SIKINTIN mi var ask anlaminda?[/QUOTE]
EVET VAR KARDEŞİMİN Bİ SKINTISI? AŞIK OLUYO ? GALİBA? |
[QUOTE=tatli-dilli;314084]siz haric derken abicim, senin bir SIKINTIN mi var ask anlaminda?[/QUOTE]
Efendim ben gerçekten sevgiye saygıya dayalı güzel bir aşk yaşamak isterdim.!!!! ama mümkün olmadı şu an bende onun için bu konuyu irdeliyorum acaba nasıl oluyor diye.:) |
YAMTAR İNSALLAH HAYIRLISI OLUR
BENİM DÜŞTÜĞÜM HATAYA DÜŞME ****KARDEŞİN HEP YANINDA VE ARKANDAYIM** |
Bence aşk vardır ve insan bence hayatta bir kere aşık olur birçok kişiyi sevebilir hoşlanablir ama birtek kişiye aşık olabilir..ve bence aşk mevlaya giden yol olmalı yani benm leylam beni Mevlaya götürmeli Allah için sevmeli beni ki böyle olursa zaten sevdamız büyük olur baki olur....
Rabbim herkese gerçek aşkı bulanlardan yaşayanlardan nasip eylesin... |
YAMTAR İLERLE KARDEŞİM
SEN MÜKEMMEL TEMİZ HARBİ DELİKANLI MİLLİYETÇİ HİÇ BİŞİYDEN ÖDÜN VERMEYEN HAKİKİ MERT BİRİSİN NE MUTLU SANA AŞIK OLACAK İNSANA SEVİYELİ BİR İLİSKİ OLUR İNŞALLAH |
--->: Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=ötükenindelisi;314089]YAMTAR İNSALLAH HAYIRLISI OLUR
BENİM DÜŞTÜĞÜM HATAYA DÜŞME ****KARDEŞİN HEP YANINDA VE ARKANDAYIM**[/QUOTE] ötükenli öyle bir niyetim yok.Sadece merak aşk bizemi kaldı bizim yapacak başka işlerimiz var daha seninle şirketimizi kuracağız,en güzel aşkları om zaman yaşarız inşallah. |
[QUOTE=gul-i_ahmer;314091]Bence aşk vardır ve insan bence hayatta bir kere aşık olur birçok kişiyi sevebilir hoşlanablir ama birtek kişiye aşık olabilir..ve bence aşk mevlaya giden yol olmalı yani benm leylam beni Mevlaya götürmeli Allah için sevmeli beni ki böyle olursa zaten sevdamız büyük olur baki olur....
Rabbim herkese gerçek aşkı bulanlardan yaşayanlardan nasip eylesin...[/QUOTE] SENİN ĞİBİ BİRİNİ ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH BAHTIN AÇIK OLUR |
KARDEŞ BİZ MEZARA KADAR BERABERİZ YANLIZ SENİN ĞİBİ BİRİNİN ASK YAŞAMA HAKI DIR
HEP BAŞKALARI İÇİN YAŞADIN BİRAZDA KENDİN İÇİN YAŞA BU SENİN HAKKIN |
Aşka inanmıyorum ve aşkın en fazla 4 ay bilemedin 5 ay sürdüğüne inanarak Aşkın yerini sevgiye bırakıyorum.............
KENDİNE İYİ BAK DERLER VE GİDERLER... "Kendine iyi bak. Aramızda geçen herşeye rağmen benden sonra iyi olduğunu bilmeyi tercih ederim. Aslında bilmem çok önemli değil, iyi olduğunu varsayacağım ben. Seni bir daha asla görmemek üzere gidiyorum ben, seni kendinle başbaşa, yapayalnız bırakıyorum ben. Biliyorum kendini bırakacaksın benden sonra, o yüzden iyi bak diyorum. Aslına bakarsan, çok da fazla umursamıyorum." "Kendine iyi bak" derler ve giderler. Tutkuyla sevenler, bazen birden fazla söylerler bunu. Çünkü onları ayırmak, eti tırnaktan ayırmak gibidir. Kolay kolay kopamaz onlar, süreç çok acı vericidir, yürek parçalıyıcıdır. Her seferinde azalan umutlarla geri döner ve yine “Kendine İyi Bak” gözleriyle ayrılırlar. Ta ki umut da, sevgi de tükeninceye kadar…Ta ki son elveda mezar sessizliğine bürününceye kadar… Tutkunun ötesinde sevenler, bir kez “Kendine İyi Bak “ derler ve giderler. Onlar eti tırnaktan ayırmak yerine ölümü yeğlerler. Onlar bu acıyı bir kezden fazla kaldıramayacaklarını bilirler. "Kendine iyi bak" derler ve giderler. Bu sözlerin içinde ihanet yok, hiç bir zaman olamaz derler ve giderler. En büyük ihanet değil midir aslında seni seveni, ihtiyacı olanı yüzüstü bırakıp gitmek. "Kendine iyi bak" derler ve giderler. Seni suskunluğa mahkum edip giderler. Seni parçalara ayırıp, en büyük parçayı yanlarına alıp giderler. Seni senden alıp giderler. Arkalarına bakmadan çekip giderler eğer yalnız kalmışsan, çünkü insafsızlıklarını görmek istemezler. Herşey o saniye orada bitsin, kapansın bu sayfa isterler. "Bitti" diyemedikleri için, "kendine iyi bak" derler. "Kırıldım ve affedemiyorum" diyemedikleri için "kendine iyi bak" derler. "Seni istemiyorum artık, hayatımdan çıkaracağım ama bil ki hiç unutmayacağım" diyemedikleri için kendine iyi bak derler. "Biliyorum çok kanayacaksın ama daha iyisini yapamıyorum" diyemedikleri için "kendine iyi bak" derler. Vicdanlarını rahatlatmak için kendine iyi bak derler, çünkü o kan uzun süre akacaktır ve o yara asla kapanmayacaktır, bilirler. "Kendine iyi bak" bir noktadır çoğu zaman. Kendine iyi bak deme bana, sadece kötülükler noktalansın isterim ben. Oysa sen iyisin… Sen gözümdeki ışık, dudağımdaki tebessüm, sen içimdeki sevinçssin. Sen hayatıma renk katan, sen yüreğimdeki çarpıntı, sen hayatımdaki neşesin. Sen yolumu aydınlatan, sen dert ortağım, sen gönül yoldaşım, sen bir tanesin. "Kendine iyi bak" deme bana. Nokta koyma. Keşke böyle yaşanmasaydı bazı şeyler, keşke affedebilsen beni, keşke ben de affedebilsem… Keşke döndürebilsek zamanı geriye. Keşke bugünkü aklımızla yaşasak herşeyi baştan. Nafile... Ama yine de, gitmesen olmaz mı? Bitmesek olmaz mı? Sen eksikken, ben nasıl tam olurum? Senden kalan boşluğu kimlerle doldururum? Savaşsak, aramıza giren şeytanla olmaz mı? Hani büyük aşklar her türlü engeli aşardı, hani gerçek dostluklar her sınavı geçerdi, hani sevgi eninde sonunda kazanırdı? Hani hayatta hiç kirlenmeyecek değerler vardı? Hani en büyük zaferler, en kanlı savaşların ardından kazanılırdı? Bunların hepsi yalan mı? Sahiden..., gitmesen olmaz mı? Bitmesek olmaz mı? Peki o zaman... Senin istediğin gibi olsun... Öyleyse...Sen de "Kendine İyi Bak." ************************************************** ***** |
[QUOTE=jacop162000;314134]Aşka inanmıyorum ve aşkın en fazla 4 ay bilemedin 5 ay sürdüğüne inanarak Aşkın yerini sevgiye bırakıyorum.............
KENDİNE İYİ BAK DERLER VE GİDERLER... "Kendine iyi bak. Aramızda geçen herşeye rağmen benden sonra iyi olduğunu bilmeyi tercih ederim. Aslında bilmem çok önemli değil, iyi olduğunu varsayacağım ben. Seni bir daha asla görmemek üzere gidiyorum ben, seni kendinle başbaşa, yapayalnız bırakıyorum ben. Biliyorum kendini bırakacaksın benden sonra, o yüzden iyi bak diyorum. Aslına bakarsan, çok da fazla umursamıyorum." "Kendine iyi bak" derler ve giderler. Tutkuyla sevenler, bazen birden fazla söylerler bunu. Çünkü onları ayırmak, eti tırnaktan ayırmak gibidir. Kolay kolay kopamaz onlar, süreç çok acı vericidir, yürek parçalıyıcıdır. Her seferinde azalan umutlarla geri döner ve yine “Kendine İyi Bak” gözleriyle ayrılırlar. Ta ki umut da, sevgi de tükeninceye kadar…Ta ki son elveda mezar sessizliğine bürününceye kadar… Tutkunun ötesinde sevenler, bir kez “Kendine İyi Bak “ derler ve giderler. Onlar eti tırnaktan ayırmak yerine ölümü yeğlerler. Onlar bu acıyı bir kezden fazla kaldıramayacaklarını bilirler. "Kendine iyi bak" derler ve giderler. Bu sözlerin içinde ihanet yok, hiç bir zaman olamaz derler ve giderler. En büyük ihanet değil midir aslında seni seveni, ihtiyacı olanı yüzüstü bırakıp gitmek. "Kendine iyi bak" derler ve giderler. Seni suskunluğa mahkum edip giderler. Seni parçalara ayırıp, en büyük parçayı yanlarına alıp giderler. Seni senden alıp giderler. Arkalarına bakmadan çekip giderler eğer yalnız kalmışsan, çünkü insafsızlıklarını görmek istemezler. Herşey o saniye orada bitsin, kapansın bu sayfa isterler. "Bitti" diyemedikleri için, "kendine iyi bak" derler. "Kırıldım ve affedemiyorum" diyemedikleri için "kendine iyi bak" derler. "Seni istemiyorum artık, hayatımdan çıkaracağım ama bil ki hiç unutmayacağım" diyemedikleri için kendine iyi bak derler. "Biliyorum çok kanayacaksın ama daha iyisini yapamıyorum" diyemedikleri için "kendine iyi bak" derler. Vicdanlarını rahatlatmak için kendine iyi bak derler, çünkü o kan uzun süre akacaktır ve o yara asla kapanmayacaktır, bilirler. "Kendine iyi bak" bir noktadır çoğu zaman. Kendine iyi bak deme bana, sadece kötülükler noktalansın isterim ben. Oysa sen iyisin… Sen gözümdeki ışık, dudağımdaki tebessüm, sen içimdeki sevinçssin. Sen hayatıma renk katan, sen yüreğimdeki çarpıntı, sen hayatımdaki neşesin. Sen yolumu aydınlatan, sen dert ortağım, sen gönül yoldaşım, sen bir tanesin. "Kendine iyi bak" deme bana. Nokta koyma. Keşke böyle yaşanmasaydı bazı şeyler, keşke affedebilsen beni, keşke ben de affedebilsem… Keşke döndürebilsek zamanı geriye. Keşke bugünkü aklımızla yaşasak herşeyi baştan. Nafile... Ama yine de, gitmesen olmaz mı? Bitmesek olmaz mı? Sen eksikken, ben nasıl tam olurum? Senden kalan boşluğu kimlerle doldururum? Savaşsak, aramıza giren şeytanla olmaz mı? Hani büyük aşklar her türlü engeli aşardı, hani gerçek dostluklar her sınavı geçerdi, hani sevgi eninde sonunda kazanırdı? Hani hayatta hiç kirlenmeyecek değerler vardı? Hani en büyük zaferler, en kanlı savaşların ardından kazanılırdı? Bunların hepsi yalan mı? Sahiden..., gitmesen olmaz mı? Bitmesek olmaz mı? Peki o zaman... Senin istediğin gibi olsun... Öyleyse...Sen de "Kendine İyi Bak." ************************************************** *****[/QUOTE] şimdi herkes aşkı ağzında sakız yapmış senin yaşadığın aşk değil!!!sadece ya hoşlanmadır yada sevmedir gerçek aşk unutulmayandır ve bunu yaşamayanlarda bilmez işte böyle inanmz !!! |
Sevenler ayrılmaz,felek bahane
Düşüren utansın,bizi bu hale Sevmek oyuncak oldu aşk meşgale Benim dayanacak ,gücüm kalmadı. Aşk’ı tanımayan, sevmeyi bilmez, Ayrılık yürek’ten, acıyı silmez, Sevda’lar ağrıyı ,sancıyı bilmez Benim dayanacak, gücüm kalmadı |
[QUOTE=seva;314157]Sevenler ayrılmaz,felek bahane
Düşüren utansın,bizi bu hale Sevmek oyuncak oldu aşk meşgale Benim dayanacak ,gücüm kalmadı. Aşk’ı tanımayan, sevmeyi bilmez, Ayrılık yürek’ten, acıyı silmez, Sevda’lar ağrıyı ,sancıyı bilmez Benim dayanacak, gücüm kalmadı[/QUOTE] ALLAH ALLAH BEN BU ŞİİRİ NE ZAMAN YAZMIŞIM HAYRET |
-->: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[B]sonunda sırt dönüp gitmek yok mu..var..o zaman ben yokum arkadaş!![/B]
|
[COLOR="Navy"]durum ne oLursa oLsn seven bırakmaz ................[/COLOR]
|
--->: Cevap: --->: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=gul-i_ahmer;314142]şimdi herkes aşkı ağzında sakız yapmış senin yaşadığın aşk değil!!!sadece ya hoşlanmadır yada sevmedir gerçek aşk unutulmayandır ve bunu yaşamayanlarda bilmez işte böyle inanmz !!![/QUOTE]
ben aşka inanmıyorum. o yazdığımda bi alıntı. ben gercek aşk zaten yasamadım yasamamda!!! sanırım sen gercek bi aŞk yasaDın? anLat nasIl biŞi biLelim!!!! |
[QUOTE=fatoş_yvz;314242][COLOR="Navy"]durum ne oLursa oLsn seven bırakmaz ................[/COLOR][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Bazen Ask öyle acidirki Sevdigini birakmak zorundasindir[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;314284][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Bazen Ask öyle acidirki
Sevdigini birakmak zorundasindir[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] sen hem işiblion hemde doğruyu yyazıyon tebrikler yaşayan bilir tecrübe başkadır |
ben aska inaniyorum sevigi saygi icinde seviyorsun dunya bebecikler geliyor bir hayat kuruyorsun esinle bukadar
|
-->: Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=Sweetgirl;314284][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Bazen Ask öyle acidirki
Sevdigini birakmak zorundasindir[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]ya da sevdiğin seni bırakmak zorundadır.. aşka gönül vermem aşka inanmam inşallah yani :)[/B] |
Evet aşk vardır.Herzamnda Karşımızdadır.Görünmesede aşkı sol yanımız temsil eder.Yani kalbimiz kalbi olan her insan aşık olur Aşkı yaşar onun için doğar ve ölür insan sevdiği için ölmeyecekse o aşk değildir.Adı üsütn de işte AŞK yaşanısı bir duygu bazen tatlı bir hüzün bazen acı bazende isyanları oynatır insana bazen bir damlacık gözyaşı bazende seni taaaa uzaklara götürür uçsuz bucaksız denizlerde kaybolursun,dalgalarla boğuşursun durduğun yerde,bazende kayalara çarpılırsın defalarca parçalanırsın,bazen o çoşkun dalgalar durulur yerini sezsizliğe bırakır.Artık fıtınalar etkilemez olur yerinizden kıpırdaymassınız sesssizliğe bürünürsünüz ama bir gerçek vardırki DENİZLER en büyük fırtınalarını içinde yaşar lar büyük aşkları yaşayan insanlar gibi işte AŞK budur ne olursa olsun vazgeçmemktir.....
|
Cevap: -->: Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=Yiğiter;314320][B]ya da sevdiğin seni bırakmak zorundadır..
aşka gönül vermem aşka inanmam inşallah yani :)[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hic ummadigin bir anda yakalanirsin ASK'a hazirlik yapmana bile firsat vermez öyle yakalanirsinki hem bi yandan neye ugradigini sasirirsin diger tarafdanda sevincden ucarsin, kendini bir bulutun üzerinde bulursun :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: Cevap: -->: Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=Sweetgirl;314322][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hic ummadigin bir anda yakalanirsin ASK'a
hazirlik yapmana bile firsat vermez öyle yakalanirsinki hem bi yandan neye ugradigini sasirirsin diger tarafdanda sevincden ucarsin, kendini bir bulutun üzerinde bulursun :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]imzama baksana.. 1 keredir aşk ikinci yaşanmaz..[/B]:) |
Cevap: -->: Cevap: -->: Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=Yiğiter;314335][B]imzama baksana..
1 keredir aşk ikinci yaşanmaz..[/B]:)[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]o zaman daha önceki yazin yanlis :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: Cevap: -->: Cevap: -->: Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?
[QUOTE=Sweetgirl;314340][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]o zaman daha önceki yazin yanlis :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B]iki yazımın çelimesi yani ne dediğimi bilmemem de o "tek" aşkın sonucu olsa gerek :)[/B] |
ASK TABIKI VARDIR;UMARIM BIRGUN TADARSINIZ DOSTUM:
|
]İnanmıyorum Derken Bile Aşka İnancınız Oldugunu Görüyorum.. Bir Özlem Var ve Var Olmayan Birşeye Özlem Duyulmaz..[b]
|
ben inanmıyorum. bence saygı ve sevgi daha oncelik.....
|
Ask neymis ögrenelim bakalim
Sesini duydugunuz anda avuclariniz terlemeye kalbiniz deli gibi carpmaya basliyorsa... Bu ask degil HOSLANMAK tir Ellerinizi ondan cekemiyor surekli dokunmak sarilmak istiyorsaniz.. Bu ask degil ARZULAMAK tir Yaninizda bir tek o oldugu icin onu istiyorsaniz.... Bu ask degil YALNIZLIK tir Herkes onunla olmanizi bekledigi icin onunlaysaniz... Bu ask degil SADAKAT tir Size sicak, yakin davrandigi icin onunlaysaniz... Bu ask degil KENDINE GUVENSIZLIK tir Uzulmesini istemediginiz icin onunlaysaniz... Bu ask degil ACIMAKtir Ona deger verdiginiz icin hatalarini hosgoruyorsaniz.. Bu ask degil ARKADASLIK tir Butun gun ondan baska hicbirsey dusunmediginizi soyluyorsaniz.. Bu ask degil KOCA BIR YALAN dir Onun iyiligi icin kendinizden cok Sey feda edebiliyorsaniz... Bu ask degil YARDIMSEVERLIK tir O uzgunken sizin de kalbiniz aciyorsa... Iste bu ASKtir Tarif edemediginiz bir cekim yuzunden ondan bir turlu kopamadiginizi dusunuyorsaniz.. Iste bu ASKtir O herkese guclu gorunmesine ragmen icindeki zayifligi hissedebiliyorsaniz.. Iste bu ASK tir Baskalarini da cekici bulmaniza ragmen hic pismanlik duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsaniz.. Iste bu ASK tir ...... |
Tabiki Inanirim ama KalpTen oLursa ...GerceKTen SeviyOrsa Ozaman AsKdir :)
|
Ask neymis ögrenelim bakalim
Sesini duydugunuz anda avuclariniz terlemeye kalbiniz deli gibi carpmaya basliyorsa... Bu ask degil HOSLANMAK tir Ellerinizi ondan cekemiyor surekli dokunmak sarilmak istiyorsaniz.. Bu ask degil ARZULAMAK tir Yaninizda bir tek o oldugu icin onu istiyorsaniz.... Bu ask degil YALNIZLIK tir Herkes onunla olmanizi bekledigi icin onunlaysaniz... Bu ask degil SADAKAT tir Size sicak, yakin davrandigi icin onunlaysaniz... Bu ask degil KENDINE GUVENSIZLIK tir Uzulmesini istemediginiz icin onunlaysaniz... Bu ask degil ACIMAKtir Ona deger verdiginiz icin hatalarini hosgoruyorsaniz.. Bu ask degil ARKADASLIK tir Butun gun ondan baska hicbirsey dusunmediginizi soyluyorsaniz.. Bu ask degil KOCA BIR YALAN dir Onun iyiligi icin kendinizden cok Sey feda edebiliyorsaniz... Bu ask degil YARDIMSEVERLIK tir O uzgunken sizin de kalbiniz aciyorsa... Iste bu ASKtir Tarif edemediginiz bir cekim yuzunden ondan bir turlu kopamadiginizi dusunuyorsaniz.. Iste bu ASKtir O herkese guclu gorunmesine ragmen icindeki zayifligi hissedebiliyorsaniz.. Iste bu ASK tir Baskalarini da cekici bulmaniza ragmen hic pismanlik duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsaniz.. Iste bu ASK tir ...... ßurda hersı anLatms zatn!! |
[B][FONT="Comic Sans MS"]
Simdilerde askın sadece sûreti kaldi, kendisinden eser yok .... yani AsK yoktur... bu bir einstein sentezidir.. GurbetsokakLari teorisi :D[/FONT][/B] |
sizin kandırmışlar safsata bunlar :D
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:15. |