Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Türk Birliği Kurulmalı mı? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=22050)

doğan bulut 20.11.2009 22:24

Cevap: Türk Birliği Kurulmalı mı?

arapların nekadar dinine örf ve adetlerini amarika ırak savaşındada gördük bir birlerini sattılar onun için birkez daha sırtından pıçaklanmamak için türk islam birliği olacaksa olsun
neden biliyomusun ..biz ya istiklal ya ölüm diyen bir miletizde onun için

goramaz 20.11.2009 22:29

[QUOTE=doğan bulut;483337]arapların nekadar dinine örf ve adetlerini amarika ırak savaşındada gördük bir birlerini sattılar onun için birkez daha sırtından pıçaklanmamak için türk islam birliği olacaksa olsun
neden biliyomusun ..biz ya istiklal ya ölüm diyen bir miletizde onun için[/QUOTE]

şu arapları islam dininin üzerinden kaldırıp atalım en iyisi.. İslamın kamburu bunlar...

Dilsad Hatun 20.11.2009 22:31

[QUOTE=goramaz;483335][I]Türkiye kendini kurtardı da diğerleri kaldı...[/I][/QUOTE]

Vallahi onu bana degil bastakilere sorcaksin

goramaz 20.11.2009 22:32

[QUOTE=Dilsad Hatun;483333]Bence öyle sence degilmi ? Kim yardim eli uzatiyor Müslüman ülkelere ?[/QUOTE]

el uzatıyorsa yine o beğenmediğiniz Tayyip erdoğan sahip çıkıyor..

insanların karaladığı deniz feneri yardım ediyordu,islami yardım kuruluşları yardım ediyordu

Dilsad Hatun 20.11.2009 22:34

[QUOTE=goramaz;483342]el uzatıyorsa yine o beğenmediğiniz Tayyip erdoğan sahip çıkıyor..

insanların karaladığı deniz feneri yardım ediyordu,islami yardım kuruluşları yardım ediyordu[/QUOTE]

Insanlarin karaladigi bir kurulusu benim yazdigim yorumla baglanti kurma .
Tayyip el uzatiyorsa benim hayrima uzatmiyor Yapmasi gerekende bu . Yapmissada Allah razi olsun deriz biter . O kuruluslar yine devam ediyor merak etme ;)

LaEdri 20.11.2009 22:37

[B]Aşk-ı Memnu’yu izleyemeyen kadın yolcu, suç duyurusunda bulundu[/B]

[URL="http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1164496&Date=20.11.2009&b=Kurtlar%20Vadisi%20Ask-i%20Memnu%20%20kapismasi&KategoriID=15"]link[/URL]

Yahu bizi bir tane çirkef dizi bile ayırabiliyor,neyin birliğinden bahsediyorsunuz?

goramaz 20.11.2009 22:38

o yardımı yapanlar feyizlerini türklüklerinden almıyor dinlerinden alıyor..

valla ilk cümlenizi anlayamadım.. bana emir verilerek konuşulmasından hiç hoşlanmıyorum..siz devam edin konuya

Cley 20.11.2009 22:41

[B]İnadına Türk birliği. Türk olmayanı insan yerine koymamamız lazım. Türk olsun çamurdan olsun...[/B]

Dilsad Hatun 20.11.2009 22:44

[QUOTE=goramaz;483345]o yardımı yapanlar feyizlerini türklüklerinden almıyor dinlerinden alıyor..

valla ilk cümlenizi anlayamadım.. bana emir verilerek konuşulmasından hiç hoşlanmıyorum..siz devam edin konuya[/QUOTE]

Amenna biliyorum zaten , neyi kime aciklamaya calisiyorsun .
Gelmissin ortami gerecek bir yorum yapiyorsun sonra siz devam edin ..Oh ne ala Memleket

Vesselam .Allah'a emanet.

Dilsad Hatun 20.11.2009 22:45

[QUOTE=Cley;483347][B]İnadına Türk birliği. Türk olmayanı insan yerine koymamamız lazım. Türk olsun çamurdan olsun...[/B][/QUOTE]

Provakatorluk'le Sinan Cetinin filminde rol alirsin abi :D

doğan bulut 20.11.2009 22:45

[QUOTE=goramaz;483342]el uzatıyorsa yine o beğenmediğiniz Tayyip erdoğan sahip çıkıyor..

insanların karaladığı deniz feneri yardım ediyordu,islami yardım kuruluşları yardım ediyordu[/QUOTE]

nekadar yardım etikleri yılardır süren kayıp tirilyon davalarında belli
davosda göz boyama van minis deyecek arkasın israil cuhur başkanına aziz dostum diyecek millet neyin ne olduğunu çok iyi biliyo

LaEdri 20.11.2009 22:46

Sen de provoke edilenleri oynarsın Dilsad.:);)

goramaz 20.11.2009 22:48

[QUOTE=Dilsad Hatun;483350]Amenna biliyorum zaten , neyi kime aciklamaya calisiyorsun .
Gelmissin ortami gerecek bir yorum yapiyorsun sonra siz devam edin ..Oh ne ala Memleket

Vesselam .Allah'a emanet.[/QUOTE]

emredici üslupla konuşmadığı zaman tartışmaya devam....

neyi kime anlatmaya çalışıyorum ki..

Cley 20.11.2009 22:49

[QUOTE=Dilsad Hatun;483351]Provakatorluk'le Sinan Cetinin filminde rol alirsin abi :D[/QUOTE]

[B]Provakasyon değilki. Yazdıklarınızdan anlaşılan bu. Türk olsun çamurdan olsun...[/B]

goramaz 20.11.2009 22:53

[QUOTE=doğan bulut;483352]nekadar yardım etikleri yılardır süren kayıp tirilyon davalarında belli
davosda göz boyama van minis deyecek arkasın israil cuhur başkanına aziz dostum diyecek millet neyin ne olduğunu çok iyi biliyo[/QUOTE]

valla abi ne derseniz deyin... biz çaresiz beş kuruşsuz kaldığımız zaman son çare öğrencilerimiz için deniz fenerine mail attık zamanın birinde.. bir gün geçmeden bize geri döndüler...bu sadece şahit olduklarımızdan birisi..fasıkın biri bana haber geitirse ben ona inanmam.. ben yaşadığımı bilirim..

benim derdim tayyip erdoğan değil.. yazdıklarınız asla gerçekleşmeyecek şeyler.. filistinde fosfor bombasının kullanılmasına en net tepkiyi kim koydu peki...
hangi liderle türk birliğini sağlamayı düşünüyorsunuz ben öyle bir lider görememedim henüz...gerçi sitede bu işi üstlenecek çok arkadaş var klavyenin başında heba olup gidiyorlar...

Dilsad Hatun 20.11.2009 22:59

[B][CENTER]ISLAM BIRLIGI [/CENTER][/B] ?

Cley 20.11.2009 23:07

[B]Dilsad kardeş sen yurtdışında yaşıyorsun. Yani orda azınlık durumundasın. Senin empati kurarak azınlıkları daha iyi anlaman gerekirken Türk olmayandan nefret ediyor derecesindesin :rolleyes:[/B]

doğan bulut 20.11.2009 23:10

[QUOTE=goramaz;483359]valla abi ne derseniz deyin... biz çaresiz beş kuruşsuz kaldığımız zaman son çare öğrencilerimiz için deniz fenerine mail attık zamanın birinde.. bir gün geçmeden bize geri döndüler...bu sadece şahit olduklarımızdan birisi..fasıkın biri bana haber geitirse ben ona inanmam.. ben yaşadığımı bilirim..

benim derdim tayyip erdoğan değil.. yazdıklarınız asla gerçekleşmeyecek şeyler.. filistinde fosfor bombasının kullanılmasına en net tepkiyi kim koydu peki...
hangi liderle türk birliğini sağlamayı düşünüyorsunuz ben öyle bir lider görememedim henüz...gerçi sitede bu işi üstlenecek çok arkadaş var klavyenin başında heba olup gidiyorlar...[/QUOTE]

tamam doğruda deniz fenerinin akp ne ilgisi var anlıyamadım deniz feneri bir yardım kuruluşu hayır severler verdiği müdedce var olan bir kuruluş ..deniz fenerini siyasetten ayrı tutmaklazım...deniz fenerinin gönüllü üyesinin biride benim öz yeğenim istanbulda avkat gönüllü üyesi kucağında koler dağıtırken bende bire bir şahit oldum ona bir sözüm yok belki götürüyosada veriyoda.
tayipede gelince..israil filistine bomba atarken burada bağırdı israil başkanının yanına vardı aziz dostum dedi niye amarikalı abisi öyle istedi diye bunu artık kabullenin...ha iyi yaparsada allah razı olsun derim neden demeyim mabaldanda kalmak istemem.

Dilsad Hatun 20.11.2009 23:14

[QUOTE=Cley;483369][B]Dilsad kardeş sen yurtdışında yaşıyorsun. Yani orda azınlık durumundasın. Senin empati kurarak azınlıkları daha iyi anlaman gerekirken Türk olmayandan nefret ediyor derecesindesin :rolleyes:[/B][/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=DimGray][B]Vallahi bende anlamiyorum abi burda bir kac kisi yuzunden bu hale geldim .
O kadar nefret ediyorum ki evime kürt giriyor hatta kürtçe konusuyor dusunebiliyormusun :mad: hemde benim gibi irkci birinin evinde :rolleyes: Ne kadar buyuk bir terbiyesizlik !
Türk Olsun çamurdan olsun bende gecmez , benim evime kürt'de giriyor , arap'da giriyor . Insan olan herkez .

Bilmeden benim hakkima girenlerle Yuce Yaradanin dergahinda elbet hesaplasirim sorun degil.Yasca buyuk diye sus dedin sustum , konu acma o kadar dedin acmadim , ama bir yere kadar .
Dinsizlik muameleside görecem yakinda .
[/B][/COLOR][/FONT]

goramaz 20.11.2009 23:14

[QUOTE=doğan bulut;483352]nekadar yardım etikleri yılardır süren kayıp tirilyon davalarında belli
davosda göz boyama van minis deyecek arkasın israil cuhur başkanına aziz dostum diyecek millet neyin ne olduğunu çok iyi biliyo[/QUOTE]

abi yorumların gelişinden öyle yazdım... alakası olduğu için değil... yoksa iki ayrı yorumda yazayım.. en doğrusu..

doğan bulut 20.11.2009 23:24

[QUOTE=Dilsad Hatun;483374][FONT=Comic Sans MS][COLOR=DimGray][B]Vallahi bende anlamiyorum abi burda bir kac kisi yuzunden bu hale geldim .
O kadar nefret ediyorum ki evime kürt giriyor hatta kürtçe konusuyor dusunebiliyormusun :mad: hemde benim gibi irkci birinin evinde :rolleyes: Ne kadar buyuk bir terbiyesizlik !
Türk Olsun çamurdan olsun bende gecmez , benim evime kürt'de giriyor , arap'da giriyor . Insan olan herkez .

Bilmeden benim hakkima girenlerle Yuce Yaradanin dergahinda elbet hesaplasirim sorun degil.Yasca buyuk diye sus dedin sustum , konu acma o kadar dedin acmadim , ama bir yere kadar .
Dinsizlik muameleside görecem yakinda .
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

dilşad ben senin yanındayım abisinin sen yorumlarını doğru bildiğin yani sen kendi yorumunu kendi görüşüne göre yap kimin nedeği önemli değil kendi görüşün önemli

sandalli 20.11.2009 23:27

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"][COLOR="darkslateblue"][COLOR="Navy"]Bu sitede şunu öğrendim;
Türkün türkten başka dostu yoktur,
Türkün türkten başka dostu olmadığına inanmayan türkler de,
türk dostu değildir. :) [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

Dilsad Hatun 20.11.2009 23:45

[QUOTE=doğan bulut;483382]dilşad ben senin yanındayım abisinin sen yorumlarını doğru bildiğin yani sen kendi yorumunu kendi görüşüne göre yap kimin nedeği önemli değil kendi görüşün önemli[/QUOTE]
[B][COLOR="RoyalBlue"]
Tesekkurler abim ama benim yanimda kimsenin olmasina gerek yok.
Biri gelir digeri pesinden biri cikar oda atlar .:rolleyes: Yöntemi anladim ben , konusmaya bile degmez . Böbürlenen insanlarla konusarak imanimi , türklügümü yanlis anlasilmalara sebep vermek istemem.

Esselamun aleykum abim.[/COLOR][/B]

doğan bulut 20.11.2009 23:51

[QUOTE=Dilsad Hatun;483388][B][COLOR="RoyalBlue"]
Tesekkurler abim ama benim yanimda kimsenin olmasina gerek yok.
Biri gelir digeri pesinden biri cikar oda atlar .:rolleyes: Yöntemi anladim ben , konusmaya bile degmez . Böbürlenen insanlarla konusarak imanimi , türklügümü yanlis anlasilmalara sebep vermek istemem.

Esselamun aleykum abim.[/COLOR][/B][/QUOTE]

onlar işine geldiğibi algılarlar sen onlar için yorum yapmayacaksın kendi doğruların için yapacaksın yaptığın yorumunuda sonuna kadar savunacaksın yorumlar birilerinin hoşuna gitsin diye değil görüşün olduğu için yapılmalı değilmi.

Urumçi 21.11.2009 00:26

[QUOTE=sandalli;483384][B][I][COLOR="DarkSlateBlue"][COLOR="darkslateblue"][COLOR="Navy"]Bu sitede şunu öğrendim;
Türkün türkten başka dostu yoktur,
Türkün türkten başka dostu olmadığına inanmayan türkler de,
türk dostu değildir. :) [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

Sevgili Sandalli ben bir Türk Milliyetçisi olarak buna muhalifim çünkü Türk bile Türk'e dost değil artık :) Bakınız en güzel örneğine Türkiye'deki bazı odakların Azerbaycan'ı gücendirmeleri...
Ha Türk'ün kadim dostları mevcuttur mesela örneğin: Çeçenler(ayrı bir kafkas ırkı olmalarına rağmen Türk oldukları tezleri güçlüdür), Afganlar(afganistanın büyük çoğunluğu Özbek Türk'üdür)... Ne kadar garip bu ülkelerden birisi Rusya işgalinde diğeri Amerika :)

Urumçi 21.11.2009 00:27

[B]Ha Türk'e kimse dost olmak durumunda değildir ama bir Türk her zaman mazluma dost olmak onu kucaklamak ve kollamak zorundadır, töresi-şeriatı budur...[/B]

yiğidoturan 21.11.2009 01:25

[B]Aslımız oguz aslı
Ülkücü derler bize
Neslimiz âsım nesli
Ülkücü derler bize

Cihandır eşiğimiz
Ocaktır beşiğimiz
Dokuzdur ışığımız
Ülkücü derler bize

İmanın kölesiyiz
Küfürün belasıyız
Türk-islam kalesiyiz
Ülkücü derler bize

Vatana kanat gerdik
Uğrunda neler gördük
Dörtbin de şehit verdik
Ülkücü derler bize

Zindanlar şükrümüzdür
Çilemiz zikrimizdir
Partimiz fikrimizdir
Ülkücü derler bize

Zindanda bozkurt terler
Çakallar neden hürler
Korksunlar diktatörler
Ülkücü derler bize

Allah'tır tek hakim be
Kur'an'dır tek hüküm be
Bey kimmiş, paşa kim be
Ülkücü derler bize

İpsede kaderimiz
Yüzülsede derimiz
Başbuğdur liderimiz
Ülkücü derler bize

Başbuğ'dan ferman ola
âRif'e derman ola
Gün ola harman ola
Ülkücü derler bize
Söyleyen : Ozan Arif [/B]

yiğidoturan 21.11.2009 01:31

[IMG]http://www.turkislambirligi.org/images/t.jpg[/IMG][IMG]http://www.turkislambirligi.org/images/yeni_harita.jpg[/IMG]ürk-İslam Birliği, bir sevgi birliğidir, muhabbet birliğidir, gönül birliğidir. Bu birliğin temeli, sevgi, fedakarlık, yardımseverlik, merhamet, hoşgörü, anlayış ve uzlaşıdır. Ayrıca insana saygı, sanatta, bilimde ve teknolojide en yüksek noktaya ulaşmak birliğin hedefidir. Birliğin kurulmasıyla, sadece Türk toplumları ve Müslümanlar değil, tüm dünya aydınlığa kavuşacaktır.
Türk-İslam Birliği tahakküm edici, zorlaştırıcı, bürokratik bir birlik olmayacaktır. "Herkes bize tabi olsun, geri kalanlar da köle gibi olsun" anlamında ezmeye dayalı bir birlik değildir. Düşmanlık yapmak, intikam almak veya bir tehdit unsuru olmak için değil, dünyada barışın tesisi için var olacaktır. Bu bir birlik vesilesiyle her dinin mensubu dilediğince ibadetini yapabilecek, kendi dinince kutsal sayılan her yeri ziyaret edebilecek, malı, canı, namus ve şerefi Türk-İslam Birliği'nin güvencesinde olacaktır.
Bu birlik altında inanmayanlar ve dinsizler de huzur içinde yaşayacaklar, fikirlerini diledikleri gibi ifade edeceklerdir.
Türk İslam Birliğinin kurulmasıyla, Amerika, Avrupa, Çin, Rusya, İsrail kısaca tüm dünya rahatlayacaktır. Terör sorunu son bulacak, hammadde kaynaklarına ulaşım garanti altına alınacak, ekonomik ve sosyal düzen korunacak, kültürel çatışma tamamen ortadan kalkacaktır. Amerika askerlerini topraklarından binlerce kilometre uzağa göndermek zorunda kalmayacak, İsrail duvarlar arkasında yaşamayacak, Avrupa Birliği ülkeleri ekonomik herhangi bir engelle karşılaşmayacak, Rusya güvenlik endişesi duymayacak, Çin hammadde sıkıntısı çekmeyecektir.
Sadece Türk-İslam coğrafyasına değil, tüm dünyaya aydınlık getirecek bu birliğin tesisi için vicdan ve sağduyu sahiplerinin itttifakı önemlidir. Türk-İslam dünyası bu gelişmeyi büyük bir şevk ve heyecanla beklemektedir. Atılan her adım coşkuyla karşılanacaktır.
[CENTER][URL="http://us1.harunyahya.com/Detail/T/7EZU2FZ0164/productId/15738/DUNYADAKI_YANGINI_SONDURECEK_SU,_TURK_ISLAM_BIRLIGI_DIR"][COLOR=#000000]DÜNYADAKİ YANGINI SÖNDÜRECEK SU,
TÜRK İSLAM BİRLİĞİ'DİR >>>[/COLOR][/URL][/CENTER]
[URL="http://ahirzaman.net/tr.m_yeni_bilgiler_index.php"][IMG]http://www.turkislambirligi.org/images/tib.jpg[/IMG][/URL]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:57.