Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Erkek adam cam siler mi? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=26827)

Salim58 24.05.2009 06:07

Cevap: Erkek adam cam siler mi?

silmemesi daha iyi ben hiç cam silmedim silmeyide düşünmüyorum stop

seva 24.05.2009 13:38

[QUOTE=deliktaşlısalim;414064]silmemesi daha iyi ben hiç cam silmedim silmeyide düşünmüyorum stop[/QUOTE]

niyeki ne :D:D:D
cam silmekle ne oluyor :D

altuntas58 24.05.2009 14:16

[B]Erkek adam elinden gelen her şeyi yapabilmelidir çünki hayat müşterektir[/B]

Salim58 24.05.2009 14:21

[QUOTE=altuntas58;414202][B]Erkek adam elinden gelen her şeyi yapabilmelidir çünki hayat müşterektir[/B][/QUOTE]

katılıyorum abi ama cam hariç demi

seva 25.05.2009 12:58

Bu islerin kadini erkegi olmaz, hayat musterektir.

Ayrica, erkek adam sunu yapar mi, bunu yapar mi diye baslayan cumleleri sevmiyorum..

Salim58 25.05.2009 13:00

[QUOTE=seva;414624]Bu islerin kadini erkegi olmaz, hayat musterektir.

Ayrica, erkek adam sunu yapar mi, bunu yapar mi diye baslayan cumleleri sevmiyorum..[/QUOTE]

tamam müşterekte elimize bez alıp bide camamı çıkalım yani

HaZaN 25.05.2009 14:42

[QUOTE=seva;414624]Bu islerin kadini erkegi olmaz, hayat musterektir.

Ayrica, erkek adam sunu yapar mi, bunu yapar mi diye baslayan cumleleri sevmiyorum..[/QUOTE]

[B][I]Hayat müşterektir tamam da erkek adamın cam sillmesi, halı yıkaması belki size ters gelmeyebilir ama bana çok ters geliyor ben asla yaptırmam; benim büyüklerimden gördüğüm budur.[/I][/B]

$arki$Laliim.58 25.05.2009 15:13

Walla ben bayan olarak ileride evlenirsem (insaAllah) elimden geldigince oyle isleri kendim hallederim,,yanliz olurda hasta duser bise olursa tabiiki erkek camda siler, camasirda yikar :D ..

seva 25.05.2009 15:28

[QUOTE=deliktaşlısalim;414627]tamam müşterekte elimize bez alıp bide camamı çıkalım yani[/QUOTE]

niye Geçenlerde ben gördüm bizim yan komşu sanırım erkek adam çamaşır asıyordu.

Salim58 25.05.2009 15:29

[QUOTE=seva;414754]niye Geçenlerde ben gördüm bizim yan komşu sanırım erkek adam çamaşır asıyordu.[/QUOTE]

çamaşır asabilir cam silerken gördünmü

titizyiğido 25.05.2009 15:32

[QUOTE=seva;414754]niye Geçenlerde ben gördüm bizim yan komşu sanırım erkek adam çamaşır asıyordu.[/QUOTE]

bak seninde acayibine gitmiş ta geçenlerde görmüşsün hala unutmamışsın...:D....erkek öyle işler zor durumda kalmadığı sürece yapmaz bırakın bu hayat müşterektir falan..........

seva 25.05.2009 15:37

[QUOTE=HaZaN;414725][B][I]Hayat müşterektir tamam da erkek adamın cam sillmesi, halı yıkaması belki size ters gelmeyebilir ama bana çok ters geliyor ben asla yaptırmam; benim büyüklerimden gördüğüm budur.[/I][/B][/QUOTE]

Dur ben yaparım sen Erkeksin
Dur ben silerim sen Erkeksin
oğlum şu çayı götürsene anne ben yapmam ben erkeğim :D
kocacığım şunu silsene bir ben silmem çünkü erkeğim :D

al işte böyle oluyor sonu sonra da Erkekler çok sorumsuz diye yakınırlar :D

[QUOTE=titizyiğido;414758]bak seninde acayibine gitmiş ta geçenlerde görmüşsün hala unutmamışsın...:D....erkek öyle işler zor durumda kalmadığı sürece yapmaz bırakın bu hayat müşterektir falan..........[/QUOTE]

akıllım ben hoşuma gideni unutmam :D

tvlerde görüyoruz eşine yemek konusunda yardım eden ve hatta yemek yapmayı bilmeyen karısına yemek yapmayı öğreten kocalar bile var.....

HaZaN 25.05.2009 15:43

[QUOTE=seva;414765]Dur ben yaparım sen Erkeksin

al işte böyle oluyor sonu sonra da Erkekler çok sorumsuz diye yakınırlar :D[/QUOTE]

[B][I]Erkek cam silmeyince sorumsuz mu oluyormuş senin sorumluluk dediğin buysa sana söyleyecek lafım yok ; o zaman evdeki bütün işleri erkeğe yaptır.[/I][/B]

Salim58 25.05.2009 15:46

evde yapılacak ve yardım edilecek işler vardır bu normal yok bide cam silme varsa ben yokum silmem silemem stop

seva 25.05.2009 15:47

[QUOTE=HaZaN;414771][B][I]Erkek cam silmeyince sorumsuz mu oluyormuş senin sorumluluk dediğin buysa sana söyleyecek lafım yok ; o zaman evdeki bütün işleri erkeğe yaptır.[/I][/B][/QUOTE]

zaten gerektiği zamanda yakınıyorsunuz :D

titizyiğido 25.05.2009 15:51

[QUOTE=seva;414765]Dur ben yaparım sen Erkeksin

al işte böyle oluyor sonu sonra da Erkekler çok sorumsuz diye yakınırlar :D

akıllım ben hoşuma gideni unutmam :D

tvlerde görüyoruz eşine yemek konusunda yardım eden ve hatta yemek yapmayı bilmeyen karısına yemek yapmayı öğreten kocalar bile var.....[/QUOTE]

kadın yemek yapmayı bilmiyosa niye evlenmiş ki....:D.......bak seva benden sana tavsiye bekarsan ve yemek yapmayı bilmiyosan sakın öğrenene kadar evlenme...:D......yukarıdaki örnek seni yanıltmasın......zira evleneceğin kişi yukarıda örnek verdiğin gibi biri çıkmayabilir.......:D

HaZaN 25.05.2009 15:58

[QUOTE=seva;414775]zaten gerektiği zamanda yakınıyorsunuz :D[/QUOTE]

[B][I]Ben hiç bir zaman yakınmadım yakınma da Anadolu kadınıyım ben yaptırmam erkek kendi işini bilsin ; haklısınız devir değişti şimdiki zamanda erkekler evde oturup bayan işi yapıyor bayanlarda dışarda çalışıyor , ben böyle bir eşim olsun istemem.[/I][/B]

seva 25.05.2009 15:58

[QUOTE=titizyiğido;414779]kadın yemek yapmayı bilmiyosa niye evlenmiş ki....:D.......bak seva benden sana tavsiye bekarsan ve yemek yapmayı bilmiyosan sakın öğrenene kadar evlenme...:D......yukarıdaki örnek seni yanıltmasın......zira evleneceğin kişi yukarıda örnek verdiğin gibi biri çıkmayabilir.......:D[/QUOTE]

Baksen :D

Erkekte yemek yapıyor biliyor Ve öğreniyor :D

[QUOTE=HaZaN;414781][B][I]Ben hiç bir zaman yakınmadım yakınma da Anadolu kadınıyım ben yaptırmam erkek kendi işini bilsin ; haklısınız devir değişti şimdiki zamanda erkekler evde oturup bayan işi yapıyor bayanlarda dışarda çalışıyor , ben böyle bir eşim olsun istemem.[/I][/B][/QUOTE]
sen yakıştırnadığından böyle diyorsun diyorsan peygamberimizin söküğünü kendi diktiğini ,elinden geldiği kadar ev işlerinde eşine yardım ettiğini biliyor muydunuz ?

titizyiğido 25.05.2009 16:06

[QUOTE=seva;414782]Baksen :D

Erkekte yemek yapıyor biliyor Ve öğreniyor :D[/QUOTE]

bak hazan arkadaşımızın son yazısını oku da ders al......:D....bi kadında olması gereken bütün özellikleri yazmış.........:D

seva 25.05.2009 16:49

[QUOTE=titizyiğido;414784]bak hazan arkadaşımızın son yazısını oku da ders al......:D....bi kadında olması gereken bütün özellikleri yazmış.........:D[/QUOTE]

Erkekliği siz ne zanediyorsunuz erkek adam şunu yapmaz erkek adam bunu yapmaz eee ne yapar bu erkek adam :D

titizyiğido 25.05.2009 17:18

[QUOTE=seva;414806]Erkekliği siz ne zanediyorsunuz erkek adam şunu yapmaz erkek adam bunu yapmaz eee ne yapar bu erkek adam :D[/QUOTE]

erkek adam çalışır evine çocuklarına bakar onları maddi ve manevi açıdan kimseye muhtaç etmez.... onları dış etkenlerden korur....:D....bu işler erkek işidir.....

Salim58 25.05.2009 17:20

[QUOTE=titizyiğido;414831]erkek adam çalışır evine çocuklarına bakar onları maddi ve manevi açıdan kimseye muhtaç etmez.... onları dış etkenlerden korur....:D....bu işler erkek işidir.....[/QUOTE]

aynen katılıyorum size

sevdagülü 25.05.2009 17:30

bence camda siler ev işide yapar hayat müşterek kimse büyük konuşmasın abilerim kardeslerim:)

seva 25.05.2009 17:32

[QUOTE=titizyiğido;414831]erkek adam çalışır evine çocuklarına bakar onları maddi ve manevi açıdan kimseye muhtaç etmez.... onları dış etkenlerden korur....:D....bu işler erkek işidir.....[/QUOTE]

Gerektiğinde yemekte yapar bulaşıkta çamaşırda yıkar erkekler güçlüdür herşeye gücü yeter :D

Salim58 25.05.2009 17:36

[QUOTE=sevdagülü;414844]bence camda siler ev işide yapar hayat müşterek kimse büyük konuşmasın abilerim kardeslerim:)[/QUOTE]

YA KARDEŞLERİM ERKEĞİN İŞİ AYRIDIR KADININ İŞİ AYRI ERKEK KENDİ GÖREVİNİ YAPAR KADINDA KENDİ GÖREVİNİ HAYAT MÜŞTEREKTİR AMA HER KONUDA DEĞİL GEREKLİ YERLERDE TABİKİ MÜŞTEREKTİR YOKSA KADIN OTURSUN BEN AKŞAM İŞTEN GİDEYİM CAM SİLEYİM PEH BUKADARIDA FAZLA

sevdagülü 25.05.2009 17:36

[quote=seva;414846]Gerektiğinde yemekte yapar bulaşıkta çamaşırda yıkar erkekler güçlüdür herşeye gücü yeter :D[/quote]
evet abalam en dogrusunu söledi:D

[quote=deliktaşlısalim;414849]YA KARDEŞLERİM ERKEĞİN İŞİ AYRIDIR KADININ İŞİ AYRI ERKEK KENDİ GÖREVİNİ YAPAR KADINDA KENDİ GÖREVİNİ HAYAT MÜŞTEREKTİR AMA HER KONUDA DEĞİL GEREKLİ YERLERDE TABİKİ MÜŞTEREKTİR YOKSA KADIN OTURSUN BEN AKŞAM İŞTEN GİDEYİM CAM SİLEYİM PEH BUKADARIDA FAZLA[/quote]
yok abi sende bu ankette kadın oturtsun erkek cam silsin demiyo erkek adam cam silkermi silmezmi tek yasıyon bir çok kardeşim camda siliyo yemekte yapıyo her işide yapıyo var sayalım eşiniz hasta yemek yapmıcakmısınız temizlik yapmıcakmısınız:)

Salim58 25.05.2009 17:42

[QUOTE=sevdagülü;414850]evet abalam en dogrusunu söledi:D

yok abi sende bu ankette kadın oturtsun erkek cam silsin demiyo erkek adam cam silkermi silmezmi tek yasıyon bir çok kardeşim camda siliyo yemekte yapıyo her işide yapıyo var sayalım eşiniz hasta yemek yapmıcakmısınız temizlik yapmıcakmısınız:)[/QUOTE]

o gibi durumlarda tabiki yapılır yapamam yapmam demek yanlış biz normal şartlardan bahsediyoruz yani bi zorunluluk varsa tabiki her şey paylaşılır benim düşüncem normal şarytlarda olmaz

sevdagülü 25.05.2009 17:47

suda bi gerçek kadın oturupta erkegin iş yapması zaten komik olur ama bu satlarda göz önüne alınıp silinir denmeli:)

mesut_sivasliyiz_58 25.05.2009 17:57

tabikii silmem erkek adam kari kiz islerle ugrasmaz hahaha sacmalik

seva 25.05.2009 18:26

[QUOTE=mesut_sivasliyiz_58;414858]tabikii silmem erkek adam kari kiz islerle ugrasmaz hahaha sacmalik[/QUOTE]

kadın cam silmez saçmalık :D:D

qio 26.05.2009 00:31

[QUOTE=deliktaşlısalim;414755]çamaşır asabilir cam silerken gördünmü[/QUOTE]

Salim abi , Babam haftada 2 gün ofisin camlarını sildiriyordu. Şükür artık babamla çalışmıyorumda cam silmekten kurtuldum, cam silmek çok tav edici bişey ya.

Klimasuyu 26.05.2009 01:00

[QUOTE=seva;414846]Gerektiğinde yemekte yapar bulaşıkta çamaşırda yıkar erkekler güçlüdür herşeye gücü yeter :D[/QUOTE]

seva samimi olarak soruyorum bacım senin baban bunların hangisini yapıyor?...

Salim58 26.05.2009 06:09

[QUOTE=club7house;414966]Salim abi , Babam haftada 2 gün ofisin camlarını sildiriyordu. Şükür artık babamla çalışmıyorumda cam silmekten kurtuldum, cam silmek çok tav edici bişey ya.[/QUOTE]

iyi sen kurtulmuşsun bizde başlamayı düşünmüyoruz zaten

seva 26.05.2009 17:12

[QUOTE=metin 0758;414969]seva samimi olarak soruyorum bacım senin baban bunların hangisini yapıyor?...[/QUOTE]

Benim babam evi bile süpürüyor :D

A_Them_Nuri 26.05.2009 17:28

[B]Erkek Adam Rıskını Düşünüyosa Camda Siler Halıda Yıkar ...[/B]

Salim58 26.05.2009 17:30

[QUOTE=A_Them_Nuri;415445][B]Erkek Adam Rıskını Düşünüyosa Camda Siler Halıda Yıkar ...[/B][/QUOTE]

kolay gelsin.........

seva 27.05.2009 13:26

[QUOTE=deliktaşlısalim;415447]kolay gelsin.........[/QUOTE]

Senin başına belalı bir eş gelmemiş anlaşılan :D

Salim58 27.05.2009 13:34

[QUOTE=seva;415954]Senin başına belalı bir eş gelmemiş anlaşılan :D[/QUOTE]

aynen öyle dualarımız kabul oldu

seva 27.05.2009 13:40

[QUOTE=deliktaşlısalim;415967]aynen öyle dualarımız kabul oldu[/QUOTE]

belli

Bazı erkekler korktuklarından camda silerim bulaşıkta yıkarım derde :D:D:D:D

bahar5834 27.05.2009 13:43

[QUOTE=deliktaşlısalim;415967]aynen öyle dualarımız kabul oldu[/QUOTE]

[COLOR="Black"][B][I]EVE GİDİP YEMEK YAPAN CAMDA SİLER:D:D YAPMAM DİYENLER DAHA ÇOK EV İŞLERİ YAPİYOR.:D[/I][/B][/COLOR]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:52.