Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12557)

deli bilal 15.05.2008 13:00

--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=serrrkan;261527]selamun aleyküm.agalar nasılsınız ne var ne yok.[/QUOTE]

serkan canım susurluktan selamlar

Abdurrahman 58 15.05.2008 13:08

-->: --->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=deli bilal;263088]serkan canım susurluktan selamlar[/QUOTE]

a.aleykümesselaam bilal reis.nasılsın ne var ne yok.

dark_yamtar58 15.05.2008 14:32

--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

İNSANLARIN YAPTIĞI SAHTE PARALAR GİBİ PARALARINDA YAPTIĞI SAHTE İNSANLAR DA VARDIR..

dark_yamtar58 15.05.2008 14:33

ne zengin olmak ne kız sevmek tek dileğimiz seni 1.ligde görmek korsan 70 70 vatan 58 mekan """"""""""""""""""""""""""""""""""

dark_yamtar58 15.05.2008 14:33

erkekler posta puluna benzer sulandıkça yapışır

dark_yamtar58 15.05.2008 14:34

ben senı delı gıbı sewdım sen benı delıyım dıe sewmedın

abdussvs 15.05.2008 14:43

[QUOTE=dark_yamtar58;262604]Apo kardeş Vekcuğazı yener dediysek havaya girdin ya Sivas Siporu Türkiye yenemiyo siz nasıl yeneceksiniz.Sivası yense yense Adıs Sipor yener.......[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Abi Tekkenin önünde yıllar önce maç yapan Adısspor tarih oldu bildiğim kadarıyla. Zor hatırlıyorum ama. Hatta Kurtlapada yapılan bir maçıda izlemiştim. Kurtlapa yenmişti normal olarak. Yunus KAYA'da o maçta oynuyordu onada sorabilirsin...

[/COLOR][/I][/B]

dark_yamtar58 15.05.2008 15:02

[QUOTE=abdussvs;263144][B][I][COLOR="Red"]Abi Tekkenin önünde yıllar önce maç yapan Adısspor tarih oldu bildiğim kadarıyla. Zor hatırlıyorum ama. Hatta Kurtlapada yapılan bir maçıda izlemiştim. Kurtlapa yenmişti normal olarak. Yunus KAYA'da o maçta oynuyordu onada sorabilirsin...

[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

Hatırlıyormusun O maçta ben kaleciydim.Yunus beni tanımadığı için çamurluk yapmıştı başka yerden adam getirdiniz diye.3 tane kısır koyununa oynamıştık.Kısır koyunları biz kazandık.Sonradan Ordulu Arıcıları getirdiler Karpuzuna oynadık o zamanda Kurtlapa yenmişti.Ben kalecilik yapıyordum Hehe ne günlerdi ya Yunus beni formayla görünce tanımıyor ya kork tu bunu hangi takımdan getirdiniz ben oynamıyorum dedi.Ya yeğenim o günleri çok özlüyorum.....Benim ki şaka Gümüşdere Sivasla maç yapabilirmi...

abdussvs 15.05.2008 17:09

[QUOTE=dark_yamtar58;263153]Hatırlıyormusun O maçta ben kaleciydim.Yunus beni tanımadığı için çamurluk yapmıştı başka yerden adam getirdiniz diye.3 tane kısır koyununa oynamıştık.Kısır koyunları biz kazandık.Sonradan Ordulu Arıcıları getirdiler Karpuzuna oynadık o zamanda Kurtlapa yenmişti.Ben kalecilik yapıyordum Hehe ne günlerdi ya Yunus beni formayla görünce tanımıyor ya kork tu bunu hangi takımdan getirdiniz ben oynamıyorum dedi.Ya yeğenim o günleri çok özlüyorum.....Benim ki şaka Gümüşdere Sivasla maç yapabilirmi...[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Abi o kadar derin hatırlamam ben o zamanlar 7-8 yaşlarında falandım...

[/COLOR][/I][/B]

dark_yamtar58 15.05.2008 17:19

[QUOTE=abdussvs;263221][B][I][COLOR="Red"]Abi o kadar derin hatırlamam ben o zamanlar 7-8 yaşlarında falandım...

[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

Evet zannedersem 1987 yılıydı...Ben Ünyeden nişanım olacak diye gelmiştim çok iyi hatırlıyorum.Köyden otobüs ve Motorlarla Mantarlığa seyircilerde gelmişti.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:08.