![]() |
--->: GÜNÜN SÖZÜ
"BEKLİYORUM..
ÖYLE Bİ VAKİTTE GEL Kİ VAZGEÇMEK MÜMKÜN OLMASIN..." (ORHAN VELİ) |
-->: GÜNÜN SÖZÜ
[B]Hayatı seviyorsanız, zamanınızı boşa geçirmeyin. Çünkü zaman hayatın ta kendisidir.[/B]
|
[B]Suç işleme oranının en düşük olduğu kentler Tarihsel ve Kültürel mimari dokusunun en iyi korunduğu kentlerdir...[/B]
|
[B]Başarının gerçek olup olmadığını anlamak için karşılığında neler verdiğine bak.[/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Red"]sevdiklerinize GÜL verin GÜLünüz yoksa GÜLÜVERİN...(SENAİ DEMİRCİ)
:):):)[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
Tencere yuvarlanir, seninki benden kara :D
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Red"]
"Kalplerini yormayanlar düşüncelerimi çiğnediler, cümlelerimin canı yandı..." Nurdal Durmuş [/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
[B]* Bir Problemin Güç Olduğunu Söyleme ;
* Eğer O Güç Olmasaydi, Zaten Problem Olmazdi.... Kusuru kendisine söylemiyen adam ,ayibini hüner sanir.(sadi) Kusursuz dost arayan dostsuz kalir. (Mevlana) Savasta dögüsenlerden cok kacanlar ölür .(S:Lagerlöf) Mal cimrilerde, silah korkaklarda , karar da zayiflarda olursa isler bozulur .( Hz Ebubekir.)r.a Fazilete yükselmek güc, rezalete alcalmak kolaydir.(Hz Ali r.a.) Kabri kendine degil , kendini kabre hazirla.(Hz Ebu Bekir r.a. ) [/B] |
Erkeğin okumuşu kadı,kadının okumuşu cadı olur :D
valla ben demedim biyerde okumuştum.Kimse bana kızmasın |
Cevap: GÜNÜN SÖZÜ
[CENTER][I]VE BİZ İNSANOĞLUYUZ; GÜNAHI PEŞİN İŞLER, TÖVBEYİ VERESİYEYE BIRAKIRIZ...[/I][/CENTER]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:29. |