Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Kürt Sorunu Varmi? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=22330)

qio 28.07.2009 01:24

Cevap: Kürt Sorunu Varmi?

[QUOTE=sivaslıgenç;445279]Faili meçhul cinayetler.Halkı birbirine karşı kışkırtma.Askerle halkı karşı karşıya getirme.Ergenekondan içeri giren Perinçek tam bir Pkklı.
Chp ise Ergenekonla ilgili bir soruşturmada hemen ortalıgı kızıştırarak yok yargı siyasallaştırılıyor gibisinden hemen araya giriyor.[/QUOTE]

Perinçekmi 1 numaralı emperyalist :) geri kalan iddalar hakkında yorum yapmaya kaydadeğer görmüyorum , X gazetede yazılan haberlere göre bilinçli olsaydık vay bizim halimize. Chp = ergenekon değildir , nasıl İslam = Akp değilse.

Bana görede her iki partide emperyalizm hizmet ediyor. Önce Askerle halkın arasındaki sevgi bağını körertiler şimdide yasaklarla devletle halkın sevgisine çomak sokuluyor benim fikrim bu yönde.

sivaslıgenç 28.07.2009 01:31

[QUOTE=club7house;445286]Perinçekmi 1 numaralı emperyalist :) geri kalan iddalar hakkında yorum yapmaya kaydadeğer görmüyorum , X gazetede yazılan haberlere göre bilinçli olsaydık vay bizim halimize. Chp = ergenekon değildir , nasıl İslam = Akp değilse.

Bana görede her iki partide emperyalizm hizmet ediyor. Önce Askerle halkın arasındaki sevgi bağını körertiler şimdide yasaklarla devletle halkın sevgisine çomak sokuluyor benim fikrim bu yönde.[/QUOTE]

Perinçekin ne olduğu belli değilki anında dönüyor işine ne gelirse yani.
Gazetede yazmıyor herşey ortada boşuna generaller askerler içeri alınmadı ve bu yönde itirafçılarda var ve nasıl gazete de yaznlar diyorsun onu anlamadım.

qio 28.07.2009 01:41

Kardeşim Milletvekilleri üzerindeki dokunulmazlıkları kaldırsınlar , ozaman görürüz hep beraber kimler içeri alınıyor kimler salıveriliyor. Bugün İsraililerin cezaevlerinde bulunan her filistlinli suçlumudur ? yada Çin hükümetinin kurşuna dizdiği Uygurlular suçlularmıydı ?

sivaslıgenç 28.07.2009 01:46

[QUOTE=club7house;445298]Kardeşim Milletvekilleri üzerindeki dokunulmazlıkları kaldırsınlar , ozaman görürüz hep beraber kimler içeri alınıyor kimler salıveriliyor. Bugün İsraililerin cezaevlerinde bulunan her filistlinli suçlumudur ? yada Çin hükümetinin kurşuna dizdiği Uygurlular suçlularmıydı ?[/QUOTE]

Şimdi kominist Çin yada Siyonist İsraille Türkiyeyi bir tutamassın.Adı üstünde komünist her şey kafalarına göre İsrailde öyle herşey dinlerinin yerine getirmelerini istediklerine göre.
Adamlar kendileri itiraf ediyorlar biz yaptık bize emirleri şu şu verdi diye sen hala suçsuz diyorsun.

yiğidoturan 28.07.2009 01:54

Cevap: --->: Kürt Sorunu Varmi?

[QUOTE=SONOSMANLI58;332677]TÜRKİYEDE KÜRT SORUNU DİYE BİR OLAY YOKTUR SADECE KÜRTLRTİ KULLANARAK GÜNEYDOĞUDAN YAPILAN UYUŞTURUCU VE İNSAN KAÇAKÇILIĞINDAN RANT SAĞLAYAN YURT İÇİNDEKİ HAİNLER İLE YURT DIŞINDAKİ TÜRKİYE (OSMANLI) DÜŞMANLIĞI YAPANLARIN RANT KAVGASI VAR KÜRTLERDE BUNA ALET EDİLİYOR ÇÜNKÜ CAHİL İNSANLARI YÖNLENDİRMEK KOLAYDIR . BU ARADA BURADAKİ AŞİRET AĞALARININ % 90 NIN YAHUDİ KÖKENLİ OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ .

TÜRK KÜRT KARDEŞTİR AYRIM YAPAN KALLEŞTİR.[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]% YÜZ KATLIYORUM YAHUDİLERİN BÜYÜK İSRAİL PROJESİNİN BİR PARÇASI[/COLOR]

qio 28.07.2009 02:10

[QUOTE=sivaslıgenç;445301]Şimdi kominist Çin yada Siyonist İsraille Türkiyeyi bir tutamassın.Adı üstünde komünist her şey kafalarına göre İsrailde öyle herşey dinlerinin yerine getirmelerini istediklerine göre.
Adamlar kendileri itiraf ediyorlar biz yaptık bize emirleri şu şu verdi diye sen hala suçsuz diyorsun.[/QUOTE]

Çinde kominizminden eser yoktur , Çin'in yönetim biçimi dikta kapitalizmidir. Kominizmde halk köle yapılmaz , bir çinli işçinin yaşam biçimide ortadadır. İsrailin siyonistliğinde hemfikiriz , tarihten bugüne kadar hep ordumuzun başarılılarıyla ön planda olan bir toplumuz , ordu ile halkın arasındaki bağ sevgi saygıdır. Dünya tarihinde bana göre ilk kapitalist Napolyon paranın gücünü keşfeden ünlü fransız'a bir gün şöyle bir soru yöneltilmiş dünyada çekindiğiniz , satın alamayacağınız bir değer varmıdır ? evet dünyada üstünden gelmiyeceğim tek güç birlikteliktir. !! Emperyalismizinde doğuşu kapitalizme bağlıdır , kapital ekonomide yoksul daha fazla yoksullaştırılıp zenginin daha fazla zengin olması sağlanır , orta sınıf diye bir ekonomik durum olamaz , kombilerin sömürülme durumuda ortadır. Maddi gücü olmayan bir insanın toplumdan nasıl uzaklaştığı , yalnızlaştırıldığıda aşikardır. Ekmek derdine düşen bir insanın zamanla ne devlet sevgisi nede bayrak sevgiside kalacağı bana göre hayalcilik değildir.

Sivaslisandy-58 28.07.2009 02:26

[QUOTE=seva;420067]O Emine ayna ortamı germek için söylemiştir[/QUOTE]

hic tarih okudunmu SEVA?????
NE ORTAMI GERMESI YA AVRUPANIN ELINDE HALA O HARITA DOLASIYOR BILIYORMUSUN SEN?KIME NE VERILECEK NERELER PAY EDILECEK!?
DURUP DURURKEN NEDEN 1921TARIHINI VERSIN!?NEDEN DOGUNUN OYLARI BU KADAR COGALDI BILIYORMUSUN!?
NE YAPILMAYA CALISILIYOR BILIYORMUSUN!?
NEDEN AVRUPA ÖZERKLIK VERILMESINI ISTIYOR BILIYORMUSUN!?
NEDEN AVRUPA KÜRT NUFUSUNU SAYIYOR 20 MILYON OLDU ZULÜM GÖRÜYORLAR ÖZERKLIK VERILMELI DIYORLAR DAYATA DAYATA BILIYORMUSUN!?

KIM ZULÜM GÖRÜYOR!?
YA BINLERCE SEHITLERIMIZI SORAN VARMI!?
TC:CUMHURIYETINE DESTEK CIKAN BIR ÜLKE VARMI!?
NEDEN DOGU NEDEN KÜRT HALKI!?NEDEN ERMENI!?
NEDEN KERKÜK,SÜLEYMANIYE!?
NEDEN FILISTIN!?
NEDEN UYGUR TÜRK HALKI!?
NEDEN AZARBAYCAN!?
NEDEN TÜRKMENISTAN!?VS.VS...........

lütfen dersimizi iyi calisalim bilmeden tartismayalim dünya heberlerine bir göz atalim!!

yiğidoturan 28.07.2009 02:29

YA BEN PEK ANLAYAMADIM BENCE HA DİKTA KAPİTALİZİM HA KOMİNİZM İKİSİDE ZATEN SÖMÜRÜ DÜZENİ

[QUOTE=club7house;445271]Aradaki farkı biraz gözlemleyelim ! Biri din üzerinden insanların duygularını sömürerek oy alıyor diğeride ırk üzerinden insanların duygularını kullanıyor.[/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]MÜSLÜMAN AKILLI İNSANDIR KENDİNİ SÖMÜRTMEZ BİRDE BU YÖNDEN DÜŞÜNÜN DEMEKKİ SÖMÜRÜLENLERDE BİR ŞEYLER EKSİK [/COLOR][/B]

qio 28.07.2009 02:38

Bu ülkede Türk sorunu var , Türküm demek faşistlik Atatürkçüyüm demek dinsizlik :)
Zaten bu dünyada zulümü sadece Türkler ve müslümanlar yapar. Kıbrıs harekatı sonrası ambargoya mahruz kalırız , ama afganistanda , ırakta milyonlarca müslüman katledilirken büyük abilerin sırtını tıpışlarız , devletin askerine polisine silah sıkanı asamazsın , insan haklarını ihlal edersin. İsrail 1 askeri için filistinde , lübnanda taş üstünde taş bırakmaz. Çin 100'lerce Türkü kurşuna dizer , bizim bakanımız önce zart zurt der ertesi günü çini protesto etmeye bizim gücümüz yetmez der. ( Hunlu , Uygurlu , Göktürklü dedelerimizi çoktan unutmuşturlar )

LUTFİ 28.07.2009 02:42

[HTML][/HTML]olmaz olur mu?kürt dedin mi sorun başlıyo zaten.oralara yapılan harcamanın birazını batıdaki merkez şehirlerin dışında kalan yerleşim yerlerine yapsalar ilçelere beldelere ,belki denge biraz olsun sağlanır. Üstelik de harcanan paralar boşa gitmez.değeri bilinir.yapılan o kadar yatırımlar yapıldığı gibi kalır,zarar görmez.devlet hizmet götürüyor, değer bilmezler kırıp döküyor.birazcık değer bilinse bak ne rahat edecekler.kendileri de bu memleket de.Batının o kadar geri kalmış şehirleri, köyleri var ki.... kürt sorunu diye diye gözler hep o tarafta.sözde yokluk çekenler sadece ve en çok oralarda.bunlar ağlamayana meme verilmez düşüncesinde.ama batıdaki köylüler ağlamayı bile bilmiyo.sadece sıkıntısını çekiyo.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:33.