![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[B][COLOR=darkorange]bensiz düğün olur mu ? [/COLOR][/B]
|
Bencede hoşgeldin Kironık gözüm yolarda kaldı artık el atarsın duruma...
|
[QUOTE=gurbet kuşu;494288]tamam sen eklemeye çalış
inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz[/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B] INSALLAH CANIM DARISI BÜTÜN SEVENLERE OLSUN[/B][/FONT][/COLOR] |
[B][COLOR=darkorange]önceden haberim olsaydı gelinlik bile tasarlardım ama almış artık güle güle giysin Allah utandırmasın
takı konusunda gelinlik sade ise pırıltılı takılıar,gelinlik pırıltılı ise sade takılar(inci gibi) kullanmasını öneririm .Saç konusunda ise gelinde dağınık topuz bana göre hoş olmuyor derli toplu bombeli topuz hep ağır ve gösterişlidir [/COLOR][/B] |
ben çıktım iyi geceler yarın görüşürüz
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
Hayirli geceler cümleten.............
|
[QUOTE=kronik;494295][B][COLOR=darkorange]önceden haberim olsaydı gelinlik bile tasarlardım ama almış artık güle güle giysin Allah utandırmasın
takı konusunda gelinlik sade ise pırıltılı takılıar,gelinlik pırıltılı ise sade takılar(inci gibi) kullanmasını öneririm .Saç konusunda ise gelinde dağınık topuz bana göre hoş olmuyor derli toplu bombeli topuz hep ağır ve gösterişlidir [/COLOR][/B][/QUOTE] [COLOR=DarkRed]hos geldin canim ya senin fikrinde bak cok önemli abiye gelinlik aldim kabarik degil sade ama inci dösemesi var birde altin yaldizli islemeli incilerin etrafi yarin koyuyorum resmini profilime buraya beceremiyorum koymaya ama calisacagim:) birde benim resmimi bakiverirsen söylersin ne sekil sac olacagini ben ise derli toplu topuzu pek sevmiyorum cok klasic oluyor duagim olmayacak,ama hint sarisi gibi örtü de düsünüyorum iki yana uzayan. elbise beyaz degil sampanya rengi. saclarim cok uzun omuzdan asagida [/COLOR] |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;494298][COLOR=darkred]hos geldin canim ya senin fikrinde bak cok önemli [/COLOR]
[COLOR=darkred]abiye gelinlik aldim kabarik degil sade ama inci dösemesi var birde altin yaldizli islemeli incilerin etrafi yarin koyuyorum resmini profilime buraya beceremiyorum koymaya ama calisacagim:) birde benim resmimi bakiverirsen söylersin ne sekil sac olacagini ben ise derli toplu topuzu pek sevmiyorum cok klasic oluyor duagim olmayacak,ama hint sarisi gibi örtü de düsünüyorum iki yana uzayan. elbise beyaz degil sampanya rengi.[/COLOR] [COLOR=darkred]saclarim cok uzun omuzdan asagida[/COLOR] [/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]resimden sonra fikirler üretiriz iyi geceler[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;494313][B][COLOR=darkorange]resimden sonra fikirler üretiriz iyi geceler[/COLOR][/B][/QUOTE]
Gute Nacht Kronik... |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=ismail 58;494253]yıl 2006 temmuz 14
yer tunceli esentepe mahallesi evlerin yanından geçen özel harekat tepelerine çıkan yol sabahın saat 09:15 pusuya düşüyor özel harekat aracı mayın patlıyor, 2 can parem gidiyor iki şehidim. telefonla arayıp yardım çığlıkları hala kulaklarımı tırmalar içimi kanatır. senin dağların bu tarafını güzelleştirmeye çalışan dostlarından bir tanesi bile bir tas su ile bir gelmiyor bir yardım eli, bir telefon bir haber vermiyor, çünki, onlar dağların bu tarafını güzelleştirelim diyerek uyuttuklarının evlatlarını dağların arkasında şehit ediyorlardı. vatan hainliğine H.Z MUHAMMED (s.a.v.) ile örnek vermenide senin engin bilgilerine havale ediyorum.[/QUOTE] [B][I]Yıl 2007, haziran ayı, yer o dağların zirvesindeki Pülümür Kocatepe J.Krk.'lu; Karakolun yanındaki köye sürekli girip çıkan gri bir araç saat 12 sıralarında askerler yemekteyken bu defa köye değil nizamiyede nöbetçi olan askeri tarayarak karakola giriyor aracın içinden inen iki terörist yemekhaneye girmeye çalışırken yemekhanenin önünde vuruluyorlar ama birisi tam herkes öldüğünü düşünürken üzerindeki el bombasının birini yemekhanenin içine atmayı başarıyor.[/I][/B].. [B][I] Sonuç; 7 asker şehit bir o kadarda yaralı...Biz o karakola gittiğimizde askerlerin kanları yemekhanenin duvarlarında kurumuş olarak duruyordu..! Goramaz hocam siz o dağlardaki yağmur sesini özleyebilirsiniz ama ben o derelerde yankılanan keleş seslerini bir daha duymak istemiyorum... [/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:34. |
|