![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Sunam..........................................ZARA
|
[B][COLOR="Black"]Gülben Ergen
Bay Doğru Şarkı Sözleri Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen çok zor, Bir daha sevmek istemiyorsun. Hele senle aşk değil bu çok kurallı bir okul, Sevmedikçe kaytarıyorsun. Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey sana kalmış, dünya istediğin kadarmış Yok mu bu işte bir yanlış, herkes ellerinden kaymış Yalnız tahtında otur dur o zaman. Bir ara kendine gelince yalanı durdur, Aklındakinden kaçıyorsun. Sevdiğini söylemekte çok güzel huydur, Gecikince kayboluyorsun. Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey sana kalmış, dünya istediğin kadarmış Yok mu bu işte bir yanlış, herkes ellerinden kaymış Yalnız tahtında otur dur o zaman.[/COLOR][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ercan Demirel
seviyorum SENI anla ben neyleyim faydası yok birşeyin paramparça bi haldeyim tutmaz oldu ellerim yüreğimde bin acı tadım tuzum kalmadı ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı dayanmak çok zor hadi gel ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada al beni kollarına bırakma kurda kuşa seviyorum seni anlaa[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][COLOR="DarkRed"] Kubat
Gönül ne ararsın, gam yükü mü uslan artık gönül sevda nedir, ayrılık ne çözemedin gönül bir liman bu, biraz yavaşla dur dinlen ah gönül hep orda burda, sağda solda dolanır avare gönül sevme dedim dinlemedin gam yüküyle geçti ömür gönül gönül, deli gönül bu kaçıncı tövbe gönül ne ararsın, gam yükü mü uslan artık gönül sevda nedir, ayrılık ne çözemedin gönül bir liman bu, biraz yavaşla dur dinlen ah gönül hep orda burda, sağda solda dolanır avare gönül sevme dedim dinlemedin gam yüküyle geçti ömür gönül gönül, deli gönül bu kaçıncı tövbe gönül [/COLOR][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Allı Durnam Bizim Ele Varırsan
Şeker Söyle, Kaymak Söyle, Bal Söyle Gülüm Gülüm, Kırıldı Kolum, Tutmuyor Elim,Durnalar Hey Ah Gülüm Gülüm, Yar Gülüm Gülüm Kız Gülüm Gülüm, Durnalar Hey Eğer Bizi Sual Eden Olursa Boynu Bükük, Benzi Soluk Yar Söyle Allı Durnam Ne Gezersin Havada Arabam Kırıldı Kaldım Burada Gülüm Gülüm, Kırıldı Kolum, Tutmuyor Elim,Durnalar Hey Ah Gülüm Gülüm, Yar Gülüm Gülüm Kız Gülüm Gülüm, Durnalar Hey Ne Onmamış Bir Kulmuşum Dünyada Akşam Oldu Allı Durnam Dön Geri [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Hediyem olsun .............................. Orhan Hakalmaz
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]eccük agladik arif abinin radyosunda
simdi yavas yavas sira yine neselenmede :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]Orhan Hakalmaz - Degirmene su tuttum [/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]
Turnalara Tutun Da Gel Uçup gittin buralardan, canımın canı nerdesin Uçup gittin buralardan, gözümün nuru nerdesin Gittiğin yol çokmu uzak, dönülmeyen yerdemisin ) 2 Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, allahım seni korusun Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, allahım seni korusun Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel Şimdi hangi yaban elde, belki dağda esen yelde Allah aşkına dön gelde, şu gönlüme bayram olsun Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, allahım seni korusun Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, allahım seni korusun Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel[/COLOR][/B] |
[B]Kop Kop Kop Kop
Dj_ Remix..............[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:43. |
|