![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]gülşen bütün _ yollara yazdım adını[/B]
|
ali yaprak git güle güle sevdigim
|
[COLOR=darkred][I][B]Yolun düşer meyhane üstüne
İçtikçe aklıma sevgilim gelir Silsem gözlerimi kurusun diye Bahar seli gibi boşalır gelir Nerde sevdiklerim hani sevenler Aglatıyor benı acı gerçekler Btmiyor isyanlar bitmiyor suçlar İnliyor başımı vurdugum taşlar İhtiyar olmadan agardı saçlar Kar beyaz saçımı yalasım geliyor Görüpte bilmeyen deli sanıyor Bilmesler dermansız yaranm kanıyor ben mazımi mazim beni arıyor ölmeden mezara gidesim gelir nerde sevdiklerim hani sevenler aglatıyor benı acı gerçekler bitmiyor isyanlar bitmiyor suçlar inliyor başımı vurdugum taşlar ihtiyar olmadan agardı saçlar kar beyaz saçımı yolasım geliyor[/B][/I][/COLOR] [B][I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]Ibo Aci gercekler[/COLOR][/I][/B] |
ibo vur gitsin beni
|
zeki müren işte benim zeki müren.............
|
CEVDET BAĞCA -- BEN SENİ YASAKLARDA SEVDİM
|
hakan altun aglamak yok yüregim
|
güler duman_bir kuş gibi çıksam dağlar başına
|
[B]Karadeniz oyun havaları.:)[/B]
|
[B]Murat Boz - Gümbür Gümbür
:D[/B] |
[B][I][COLOR=darkred]Ismail Yk[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]Facebook........[/COLOR][/I][/B] |
cansever aldanma cocuksu mahsun yüzüne;)
|
gülsen bütün gitme turnam
|
cengiz imren yalan degil
|
[B][I][COLOR=darkred]Ferdi Tayfur[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]Gelde bu hasreti söndür sevdigim.......[/COLOR][/I][/B] |
oguz yilmaz yanmisim yanacak kadar
|
yollara yazdım adını aheyyyyyyyyy
|
gesi bağları.........................KUBAT
|
[B][I][COLOR=darkred]Ferdi Tayfur[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]SEVGILER CICEK GIBI......................[/COLOR][/I][/B] |
deli gönül (u.h) güler duman
|
[I][COLOR=red]DILBER AY[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff0000][/COLOR][/I] [I][COLOR=#ff0000]GELMEZSEN GELME[/COLOR][/I] |
ÖZCAN TÜR .... TÜKENDIM
|
Edip Akbayram---HASRETİNLE YANDI GÖNLÜM....
|
Coşkun Sabah-Günlerden bir pazardı...
|
ferdi tayfur kalbimi kantmayin onu hatrlatmayin unutmak istiyorumm
|
[B]sebehat akkiraz
Bugün benim efkarım var zarım var Değme felek değme telime benim Gül yüzlü cananı elden aldırdım Ecel oku değdi gülüme benim Değme felek değme telime benim Lokman Hekim gelse sarmaz yarayı Hilebaz dostunan açtık arayı Ne köşkümü koydu ne de sarayı Baykuşlar tünedi dalıma benim Değme felek değme telime benim Özlemi'yem başım dumanlı dağlar Gözlerim yaşlı da içim kan ağlar Güz ayları geldi bozuldu bağlar Hazan yeli değdi gülüme benim Değme felek değme telime benim[/B] |
[B]Gülay - Kendine İyi Bak[/B]
|
ZekiM_ren-SevgimizAskimizin_st_nden
sezen aksu ben sende tutuklu kaldım |
affettim snei dön bana
affettim seni inannnn sakınırdım herşeyden gözümden bile ben nasıl kıyarım sana[COLOR="Red"][B]gülay affettim seni[/B][/COLOR] |
[COLOR=red][B]Asigim Asik[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]DUYSUN CÜMLE ALEM DUYSUN TÜM DÜNYA SEVDALANDIM DOSTLAR AŞIĞIM AŞIK ARADIĞIM AŞKI BULDUM SONUNDA SEVİYORUM DOSTLAR AŞIĞIM AŞIK AŞIĞIM AŞIĞIM AŞIĞIM AŞIK ÇOK MUTLUYUM SEVİYORUM AŞIĞIM AŞIK BİRBİRİNDEN GÜZEL ŞİMDİ HER GÜNÜM KALMADI GÖNLÜMDE ARTIK HİÇ HÜZÜN BÖYLE BİR SEVDAYA SİZLER DE DÜŞÜN SEVİYORUM DOSTLAR AŞIĞIM AŞIK AŞIĞIM AŞIĞIM AŞIĞIM AŞIK ÇOK MUTLUYUM SEVİYORUM AŞIĞIM AŞIK[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]Cengiz Kurtoglu[/COLOR][/B] |
[B][I]Kıvırcık Ali / Arzu Şahin / Yavrum.....[/I][/B]
|
ferdi tayfur seni dilendim
|
[B]öyle dudak büküp hor gözle bakma
bırak küçük dağlar yerinde dursun çoktan unuturdum ben seni çoktan ah bu şarkıların gözü kör olsun güzelsen güzelsin yok mu benzerin goncadır ilk hali bütün güllerin aklımda kalmazdı yüzün,ellerin ah bu şarkıların gözü kör olsun bir gülüşün var ki kaş çatar gibi en sıcak sözlerin azarlar gibi hiç bağlanır mıydım çocuklar gibi ah bu şarkıların gözü kör olsun sonunda tuz bastın gönül yarama nice dağlar koydun nice arama seni terkedip de gitmek var ama ah bu şarkıların gözü kör olsun[/B] [B]Emel Sayin Ah su Sarkilarin Gözü kör olsun[/B] |
mustafa özarslan senden oldu
|
ebru gundes sadece sevdim
|
[B][COLOR=red]Yeller gibi estim durdumGül gibi soldumYalnızlıgın türküsünüBen senden çaldım..Aglama sen,aglama senHaydi biraz gülGeleceksen yollarınaGül dökeyim gül..Sevdaların duragındaHep yalnız kaldımYalnızlıgın korkusunaHep sensiz daldımAglama sen,aglama senHaydi biraz gülGeleceksen yollarınaGül dökeyim gül..[/COLOR][/B]Mahsun Kirmizigül Aglama Sen
|
ferdi sevda yelleri
|
Şu hercai hayata bir kere geldik Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım Seni hastalığımda sağlığımda... Mustafa Ceceli - Hastalıkta Sağlıkta
Bunda benim günahım ne Sevmeyi sen alıştırdın Alt üst ettin sen dünyamı Sevmeyi sen alıştırdın Öpmeyi sen alıştırdın Sandım garipler gülmezdi Çok seven tövbe ölmezdi Aklıma bile gelmezdi Sevmeyi sen alıştırdın Öpmeyi sen alıştırdın CANKAT ERDOĞAN SEVMEYI SEN ALISTIRDIN |
haktan___ vazgeçtimm
|
kazım koyuncu
mimoza çiçeğim |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:39. |
|