![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=tatli-dilli;350706]parcalar beni bu ruh halin
ne olur ol biraz sakin isterdim sana yardim etmek bekleyipte vefasizin önünü kesmek[/QUOTE] Teşekkür ederim bu iyi niyetine Kendimi sokmuşum aşk diyetine Katılmam artık onun hiç davetine Geri dönüşü olmaz, öldürdüm vefasızı |
[B][COLOR=darkorange]benim herif bana ters ters bakar[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]korkarım bu adam pc yi kırar [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kronick de şimdi gider yatar kısmet olursa yarın bol bol yazar [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;350711][B][COLOR=darkorange]ne diyecenki elin kızına
getiremezsin kolundan tutupda sevdiremessin sevesi yoksa zorla gelmiş geçmiş işte geçmişler ola [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B][/QUOTE] Evet geçti zaten, gönülde sızı O saf duyguların usta hırsızı Hakikaten tam gavurun kızı Ona değil ki, kendime kızgınlığım |
bakmasin enistem öyle yan yan
yoksa uykusu olur ona haram girsin rüyana bol bol yemekler yapar sonra eklersin börekler kekler |
[B]Gece oldu siz yatmadınız mı ?
Yarın iş günü erkenden kalkmadınız mı ? Siteyi ne kadar sevdiğinizi biliyorum. Yarın işe geç kalmayın olur mu ? [/B] |
[QUOTE=sivaBURs;350716]Teşekkür ederim bu iyi niyetine
Kendimi sokmuşum aşk diyetine Katılmam artık onun hiç davetine Geri dönüşü olmaz, öldürdüm vefasızı[/QUOTE] bilirsin unutmaksa niyetin olur sonrasi ziyafetin tutarsan diyetini kücültürsün kiyafetini |
[QUOTE=tatli-dilli;350715]hani derler ya gecmise mazi
umarim olmaz yarinlarimiz niyazi anilar kalsa elimizde kafi güzel günler gelecekmi sahi[/QUOTE] Anılar insanı acıya iter Sabırlı yürek onlarla biter Bu gönül iyi bir gelecek ister Gelecek de bir gün gelecek elbet |
[QUOTE=tatli-dilli;350729]bilirsin unutmaksa niyetin
olur sonrasi ziyafetin tutarsan diyetini kücültürsün kiyafetini[/QUOTE] Dedim ya işin çoğunu aştım Bir süre bedeniyle uğraştım Şimdi ruhuna bulaştım Onu da atacağım kafamdan |
[QUOTE=sivaBURs;350733]Dedim ya işin çoğunu aştım
Bir süre bedeniyle uğraştım Şimdi ruhuna bulaştım Onu da atacağım kafamdan[/QUOTE] emanet bu vatan bize atadan soyadimiz ise gelir babadan bu dertler gelir siradan cünki sabrini verir yaradan |
Sabrını yaradan elbet verecek
Güzel günler elbet gelecek O vefasız da beni görecek Belki pişman olacak ettiklerine |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:16. |
|