![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Kazım Koyuncu_______ İşte Gidiyorum....
|
[B]Ferdi Tayfur[/B]
[B]Suc Benimmi.......................[/B] |
Deniz Toprak...... Hazan Nedir...........
|
ağla olmaz teselli
senden başkasi beni anlayamaz biraktiğin boşluğu dolduramaz böyle bir hasrete can dayanmaz ağla yuregim agla ağla yuregim askimiza sevdamiza gunler aylara aylar yillara dondu gelmiyorsun ne haldeyim nasilim sormuyorsun sevdaliyim sana biliyorsun bilmem su an beni hissediyor duyabiliyor musun eger benim de hissetmedigimi sevmedigimi dusunuyorsan inan ki cok yaniliyorsun |
cicegim gelsene cicegim bulsana yine bana eskysi gibi sen tatlimsin desene solyeleynde......?
|
[B][COLOR=indigo]Bana gercekleri söyle[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]anlamadim bir turlu ne dertlerin var senin bazen catik kaslarin bazen icli bakislarin bazen guler gozlerin bazen zehir sozlerin bazen olduruyor sozlerin bana gercekleri soyle mutsuz musun benimle cekilirim aradan sevdaliysan birine ben raziyim hayatin en aci darbesine bunda senin sucun yok agliyorum gencligime icin icin agliyorsun gunden gune eriyorsun eski sevginden eser yok benden bir sey gizliyorsun anliyorum gozlerinden beni artik sevmiyorsun beni artik sevmiyorsun[/COLOR][/B] |
SEZEN AKSU
4 GUNLUK BIRSEY |
[B][COLOR=purple]Hayri Sahin[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]HAYAT HARCADI BENI...............................[/COLOR][/B] |
ferdi tayfur_ağla yüreğim
|
[COLOR=purple][B]Ayriligin beni bak öldürüyor,
Bana nasil kiydin bilemiyorum. Her baktigim yerde hatiran sakli, Senden baskasini istemiyorum.. Sana ben doyamadim, seni hic unutamadim. Artik dönmesen bile beklerim seni canim. OoF OOff özledim!! Off Off seni cok sevdim!! Seviyorum seni yar Gözlerim sana aglar. Herseye ragmen sevgilim Seni seven biri var... offf Seviyorum seni yar Gözlerim sana aglar. Herseye ragmen sevgilim Seni bekleyen biri var...[/B][/COLOR] [B][COLOR=#800080][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]Ebru Yasar.. Seni Seviyorum[/COLOR][/B] |
orhan gencebay ic benim icin
müslüm su daglarda kar olsaydim |
baris manco...yaz dostum kral fm
|
ankarali namik usandim ahey aheyyyyyyyyyyy
|
adnan senses...cok uzgunsun arkadas
|
adnan senses hic bir kadin beni böyle yakmadi
|
muazez abaci... iki damlasin
birgun gitsen bile hatiran yeter...ferdi tayfur |
[B][COLOR=purple]EMRAH[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]UNUTABILSEM.........................[/COLOR][/B] |
sibel can unuttu seni
|
[B]bugün çok yoğunum, onun için tüm sesleri kıstım, fırsat buldukça kafamı dinliyorum.:)[/B]
|
Emel Sayin
Rüzgar....................................... |
yildiz tilbe sakinirim kiskanirim
[QUOTE=rüzgar79;536856]yildiz tilbe sakinirim kiskanirim[/QUOTE] pardon mühür gözlüm |
aç karnmı doyuruyom valla müzik açamak aklıma gelmedi yahu neyse birazdan açınca yazarım kısmetime ne çıkarsa.
|
ibrahim tatli ses senden ayri gezen yurek deyil beden oldu
|
[B][COLOR=purple]Ferdi Tayfur[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]Sanmaki yasiyorumm.........................[/COLOR][/B] |
sebahat akkiraz yüce dağ başında
sebahat akkiraz_ erdal erizncan__ eridim aşkına |
[B][COLOR=purple]Hülya Avsar[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]Aradinmi.............................[/COLOR][/B] |
[B][COLOR=magenta]Zeki Erdem[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff00ff]Beni Sevmek Yürek Ister[/COLOR][/B] |
VALLA ŞU ANDA TARLAYA FİDAN DİKMEYE GİDİYORUZ SİZE İYİ FORUMLAR
HOŞCA KALIN DOSTCA KALIN |
murat göğebakan _ şiir
gülsen bütün __gardaş |
[B]Üşüyorum[/B]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… [B]Muhsin YAZICIOĞLU[/B][/FONT][/COLOR] |
Ferdi Tayfur____Seni Dilendim
|
[B][I]Sezen Aksu / Geri Dön.......[/I][/B]
|
yanımda kal .................Harun KOLÇAK
|
[B]ONUR AKIN-SEVİYORUM SENİ...[/B]
|
krginim canimmm ama kendime sana kapilip giden su zavvali kalbimee RAFET EL ROMAN
|
Yüregim yangınlarda başedemedim
yar beni terk eylemiş alışamadım halimi sorma derdimi sorma her günüm duman oyyyyyyy.......... saçlarım agarıyor sabredemedim dönecek biliyorum dinletemedim...............[B]Yavuz Bingöl...[/B] Ayşegül.......[B]Türkü Gözlümm[/B] gözlerimi kapadım aklım sende kalır türkü gözlerin beni benden alır ama yoksun, hani yoksun ahhh........... |
[B][COLOR=purple]Ferdi Tayfur[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]Insan Sevince................[/COLOR][/B] |
[B]Ozan Ferhat---Sen Sivası Seyret Yar Bende Seni...[/B]
|
[B][COLOR=purple]Ibrahim Erkal[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]Caninsi....................................[/COLOR][/B] |
[CENTER][B]Bugün Benim Efkarım Var Zarım Var [/B]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Bugün Benim Efkarım Var Zarım Var Değme Felek Değme Telime Benim Gül Yüzlü Cananı Elden Aldırdın Ecel Oku Değdi Gülüme Benim Değeme Felek Değme Gülüme Benim Lokman Hekim Gelse Sarmaz Yarayı Hilebaz Dostunan Açtık Arayı Ne Köşkümü Koydu Ne De Sarayı Baykuşlar Tünedi Dalıma Benim Değme Felek Değme Telime Benim Özlemiyem Başım Dumanlı Dağlar Gözlerim Yaşlıda İçim Kan Ağlar Güz Ayları Geldi Bozuldu Bağlar Hazan Yeli Değdi Gülüme Benim Değme Felek Değme Gülüme Benim [/FONT][/COLOR] [B]Sabahat Akkiraz [/B][/CENTER] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:14. |
|