![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][COLOR=darkred]Tarkan[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]Hepsi Seninmi[/COLOR][/B] |
zeki müren
işde benim zeki müren |
[B][COLOR=red]Ajda Pekkan[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Aynen öyle.........................[/COLOR][/B] |
yalan söyleme la ömer kafanı dinliyorsun ya yaw
[QUOTE=ömer yalcin;537591][B][COLOR=darkred]aaa Abla ne tesadüf bende ilahi dinliyorum,sankin ayni ilahileri dinliyor olmayalim,,,:)::):):)[/COLOR][/B][/QUOTE] bülent ersoy ablan sana kurban olsun |
[B][COLOR=red]Beni Sevmek Yürek Ister[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][I][COLOR=red]Beni sevmek yürek ister bilsen içim neler gizler kanımdaki çılgın izler seversem dünyayı yakar geçer bilmeceyim gel çözersen adam gibi seveceksen gölge gibi peşinden gelirim kalbime bir girersen benzeyemem başkasına meydanlar okurum bir başıma çılgınım deliyim seversem divaneyim yalan söze hiç gelemem ihaneti ben cekemem beni birgün aaglatırsan hircinim yakarım affedemem acı tatlı hergünümde olacaksan sen benimle düşünmeden biran olsun giderim seninle ölüme[/COLOR][/I][/B] |
ebru gundes yalan yalan sevdan askin yalan
|
[B][COLOR=red]DILBER AY[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]HER GECE RÜYAMDA ISIN NE SENIN[/COLOR][/B] |
gizli yaram benim nerelerdesinnn ZEKI ERDEM
|
sebahat kkiraz_dağların eteği kardır
|
yıdız tilbe ; deniz erdoğan
hani gitmesen diyorum |
[B][COLOR=red]Zeki Mürren[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Seni Diledim[/COLOR][/B] |
[I]Sedat Ucan - AGlaya[/I]
[B]Aglaya Aglaya bu GÔnlüm Isterim Askinla yansin Allahim ...[/B] |
HÜNER COŞKUNER HAYDİ TUT ELLERİMİ
|
[B][COLOR=darkred]ÜMIT BESEN[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]I LOVE YOU[/COLOR][/B] |
sezen aksu
keman öğretmeni [QUOTE=zombi;537818]sezen aksu keman öğretmeni[/QUOTE] sezen aksu ve ozdemır erdogan |
[COLOR="Red"][B]candan
vakit kaybıydı diyemem ama sen hiç dostum olmamışsın meğer olsun varsın pişman değilim biraz üzüldüm hepsi bu ağlamam artık gidenlere ağlamam artık bitenlere ağlamam artık üzenlere ihanet edenlere [/B][/COLOR] |
[COLOR=red][B]EN BÜYÜK SIR[/B][/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red][B]En büyük sır daha bilinmeyendir En güzel söz henüz söylenmeyendir Aşığın dertlisi ızdırap çekip Benim gibi sevip sevilmeyendir Ey benim gönlüme sığmayan sevgilim Açıldı ellerim ümit semada Sen doğduğun günden beri gönlüm belada Sen benimsin geceleri ancak rüyamda Benim hülyamda Yaşamak gücünü bana verensin Biçare ömrümün tek çaresisin Yine düğüm düğüm oldu heceler Bitmez ömür bitmez günler geceler Sevilmeden sevip aşka kul olan Şu alemde çoktur belki benim gibiler Açıldı ellerim ümit semada Nasırlı dudaklar susuz duada Sen doğduğun günden beri gönlüm belada Sen benimsin geceleri ancak rüyamda Benim hülyamda Yaşamak gücünü bana verensin Biçare ömrümün tek çaresisin[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]Orhan Gencebay..................[/COLOR][/B] |
[COLOR="Green"][B]Mustafa Yıldızdoğan SAÇLARIN
Söküp atılmıyor bende mi kusur Doğarken kök salmış öze saçların Bir kara sevda ki ya büyü ya sır Sığmıyor kaleme, söze saçların Örgüde bir başka, düzde bir başka Gizlendiği zaman nazda bir başka Omuzda bir başka yüzde bir başka Kirpik olmuş inmiş, göze saçların İpekten sırmadan, tel tel yaratmış Telini bir ömre bedel yaratmış Sanki vasfi için özel yaratmış Dört mevsim bir başka taze saçların ahhh o saçların ahhh o saçların dört mevsim bir başka taze saçların [/B][/COLOR] |
[COLOR=red][B]Sende kaldi Yüregim[/B][/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red][B]Sesin gelmez haber gonder nerdesin Donemedin ulasilmaz yerdesin Ben aklimi senle bozdum sevdigim Sende kaldi yuregim Sende soldu yuregim Bilmem kime bakar gozlerin Bilmem kimi sarar ellerin Bilmem kimi soyler dillerin Sende kaldi yuregim Sende soldu yuregim Ayagina sedim yar umutlari Yasanmadan tukettin yarinlari Cek silahi vur bitir acilari Sende kaldi yuregim sende soldu yergim Bilmem kime bakar gozlerin Bilmem kimi sarar ellerin Bilmem kimi soyler dillerin Sende kaldi yuregim[/B][/COLOR] |
candan erçetin
sensizlik benim canımı acıtan |
[B]Yemen ellerinde[/B]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Resul-ü ekremin kıymetli yâri Yemen ellerinde Veysel Karani Söylemez yalanı yemez haramı Yemen ellerinde Veysel Karani Seher vakti kalkıp yola giderdi Mevla’nın ismini çok zikrederdi Develeri bir akçaya güderdi Yemen ellerinde Veysel Karani Elinde asası hurma dalından Sırtında hırkası deve yününden Hiç kötü söz çıkmaz dilinden Yemen ellerinde Veysel Karani Anasından izin aldı durmadı Mekke’ye geldi mescide varmadı Eve geldi Resulü bulamadı Yemen ellerinde Veysel Karani Üveys der mescide gideydim O Resulün cemalini göreydim Ayağın tozuna yüzüm süreydim Yemen ellerinde Veysel Karani _________________[/FONT][/COLOR] |
sevemedim ayrılığıııı geeeelll alışamadımmm __ yıldız tilbe[B][COLOR="DarkRed"][/COLOR][/B]
|
kim ne derse gonul dostlarin seni ogver anlatirr bir gun olur zirvedede gorler buda dusmanlarini catlatirr MAHZUNI
|
ferman akdeniz gelme zalim gelme gelme aheyyy aheyyyyyyyyy
|
[B]Ebru Gündeş.
Senin Olmaya Geldim...[/B] |
adnan senses gülüm
|
[B]Müslüm Gürses..
Haberimiz Yok..[/B] |
öksüz mustafa ezanlar bizim icin okunuyor
|
mustafa özarslan _ senden oldu
|
yudum baktin gözlerime
|
yar gelmez oldun..
bunu ben calıp sooledım bu saatte :D :D |
güllü oyuncak gibi
|
uzaktan sizlerei...
|
adnan senses dokunmayin
|
[COLOR=red][B]Allah'ın emriyle
Peygamber kavliyle İstemiştim seni bana Keremle Mecnun haliyle Vermediler seni Kahrettiler beni Yaşıyorum can havliyle Gönül derdiyle, aşkın derdiyle Sevda sevenindir Dertler çekenindir Hem sevenin, hem çekenin Doğru söyle yar kimindir Vermediler seni Kahrettiler beni Yaşıyorum can havliyle Gönül derdiyle, aşkın derdiyle Bir nefeslik kadar Zamanım kalsa Bir daha dünyaya gelmek Alnıma tekrar yazılsa Yine severdim Yine isterdim Ayrılık bahtımın Acı kaderi olsa, yazısı olsa Kınamayın beni Çok görmeyin bana Sevdalandım tam yürekten Yana yana, kana kana [/B][/COLOR] [COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red][B]Orhan Gencebay [/B][/COLOR] |
aslın da en ıyısı radyoda sansına cıkanı dınlemek mı aceba???
|
güllü degmezmis sana
|
[COLOR=red][B]Beklemek Ibadet Gitmek Ölümdür[/B][/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red][B]Burası mabedim burası dünyam Bırakıp gidemem burada leylam Ahh bir garip mecnunum yücedir sevdam Beklemek ibadet gitmek ölümdür Ahh bir garip mecnunum yücedir sevdam Beklemek ibadet gitmek ölümdür Ne ettiyse bana kaderim etti Kurduğum hayaller zamansız bitti Ahhh ruhum başka canda toprağa gitti Beklemek ibadet kalmak zulümdür Leyla leyla leyla leyla leyla leyla Hım hım hım hımm hımm hımm Aşk benim dert benim hasret benimdir Al toprak al Leyla senindir Ahhh birgün buluşuruz mevlam kerimdir Beklemek ibadet kalmak zulumdür Beklemek ibadet gitmek ölümdür[/B][/COLOR] |
muhittin secen sana yanlis yapana sikmazmiyim be gülüm
|
[COLOR=red][B]Bu Aski Yarina Götüremedik[/B][/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red][B]Her şeyi bitirdik Her şeyi bitirdik bir yalan gibi Bu aşkı yarına götüremedik ne günler yaşadık bir roman gibi Ne yazık sonunu getiremedik Önce evet dedik bu hayır neden Biz aşkla başladık bu gurur neden Ümitler sendendir arzular benden Ne yazik sonunu getiremedik Şimdi sen yolcusun meçhul yollara Şimdi ben yolcuyum başka kollara Ne desek boş artık geçen yıllara Ne yazık sonunu getiremedik Bu aşkı yarına götüremedik [/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:17. |
|