![]() |
--->: Ü$tTeki Arkada$ınızA ßir $arkı ArmaĞaN Edin..
[QUOTE=fatoş_yvz;302177]heR mekan uyar bize yanLız mekansızız ayrı bişey:)
serdaR ortaç sana degmez geLsın sanada:)[/QUOTE] saol ekSİk olmA :D :D :D saNAda YAŞAR dan ------ HAYIRDIR İNŞALLAH :D |
[QUOTE=jacop162000;302181]saol ekSİk olmA :D :D :D
saNAda YAŞAR dan ------ HAYIRDIR İNŞALLAH :D[/QUOTE] sende eksık oLma abicim :) benden de sana ısmı cismi beLLi oLmayan bi şarkıcıdan hadi ordanı armagan edıyorum:) çok begen,ıcegını bılıyorum teşk gerek yok çiçekLeri eve göndeR:) |
yeter bu kadar sataşma ben araya gireyim bari bende fatoşcuğum sana
Ebru Gündeş'den SEN SUS HİÇ BİRŞEY SÖYLEME SEN SUSDA GÖZLERİN KONUŞSUN şarkısını gönderiyorum |
[QUOTE=kronick;302192]yeter bu kadar sataşma ben araya gireyim bari bende fatoşcuğum sana
Ebru Gündeş'den SEN SUS HİÇ BİRŞEY SÖYLEME SEN SUSDA GÖZLERİN KONUŞSUN şarkısını gönderiyorum[/QUOTE] ya goruyosun işte sürekli bana sataŞIyor :D benden sana TARKANDAN ---- GÜL DÖKTÜM YOLLARINA gelsin... |
ama kuru iftıra sen yazıyosn ben cevbını verıyorum oynamıyoırum ben ya sen çok mızıkçısın:P
ismaiL yk dan canın çıksın geLsin biLmem bişeyLer anLatıyomu:) |
[B]MUSTAFA KÜÇÜK - MEHMEDİM............. [/B]
|
[QUOTE=fatoş_yvz;302203]ama kuru iftıra sen yazıyosn ben cevbını verıyorum oynamıyoırum ben ya sen çok mızıkçısın:P
ismaiL yk dan canın çıksın geLsin biLmem bişeyLer anLatıyomu:)[/QUOTE] BAK YINE salDIrıYA geCTİ. bu KIZ amERİkaDAN TEHliKELİ VAllAAAA :D :D :D yok SANA ŞARKI MARKI İŞTE :D :D :D |
benNN dıyorumm oLurda yaLanın bu kadarı oLmazzz sataşmayaLım Lütfen sen söyluyosn buyuksun saygıszlk olmasın dıye cvb yazıyorum yanı başka bi amacım kesınlıkle yok :)
senden şarkıda ıstemez zaten sanada yok:)kafanı dınle bıraz.... |
[B]Teoman - Güzel Bir Gün........[/B]
|
ferhat göçeR güLki sevgiLim:).....................
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:42. |