![]() |
--->: HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket)
[QUOTE=çam_58;250291][B][COLOR="Purple"]iğnebey-yıldızeli bnden baskada yok galıba bu koyden olan[/COLOR][/B][/QUOTE]
bizim hafik yarhisar'danda 12 kişi varmış ama ben hiç biriyle karşılaşamadım:) böyle olması daha kötü |
-->: --->: HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket)
[QUOTE=SEMİH-58;250722]bizim hafik yarhisar'danda 12 kişi varmış ama ben hiç biriyle karşılaşamadım:) böyle olması daha kötü[/QUOTE]
[B]Hafik Yarhisarı bir kac kere görme fırsatım olmuştu kızılırmak köyün içinden geciyor yeşil harika bir köy herkese selamlar [/B] |
SİAS MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ DOĞMLUYUM HERKEŞE SAYGILAR
|
[B]Merkez Beypınar köylülerine selamlar saygılar[/B]
|
selam sivaslilar köyümün adini yazdim ama listeye islenmemis ne yalan söyleyim kirildim saygilarimla sivaslilar gecesinde bulusmakla dileklerimde .
|
bende yildizelinden büyükakören köyündenim.
|
-->: HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket)
[B]İşte bizim köyün katılımcıları bu kadarcık bazı köyünden 100 kişinin üstünde katılım var bizim köydende 25 kişi katılmış[COLOR="Red"]
ESKİKARAHİSAR ULAŞ---------- 25--------- 0,74% kişi [/COLOR][/B] |
bende merkez çallı köyündenim ama istanbuldayım tüm köylülerime selamlar şimdi köyümde navruzlar açmıştır
|
[QUOTE=cücerli_58;251676]bende merkez çallı köyündenim ama istanbuldayım tüm köylülerime selamlar şimdi köyümde navruzlar açmıştır[/QUOTE]
[B]Merkez callı köyüne selamlar navruzların acma zamanı kim bilir ne kadar güzel bir bahar yaşanacak[/B] |
[B]KarayunluyumCok Sukur Sivasspora bASarılar DEILERIZ [url]WWW.karayunkoyu.tr.cx[/url][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:48. |