![]() |
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
"“demokrasi” diye [B]zırlayan[/B] bazı AB’ci AKP’ci "..
Allah aşkına Kadir Türkyılmaz'ın bu yazısını köşe yazısı niyetine mi eklediniz merak ettim?:S |
[QUOTE=Nikbin;484029][I]
İnsanlara bu bdüşünceyi empoze edip , bakın akparti bitiyor izlenimi vermek amaç. Ama öyle değil. Chp'den de Akparti ye geçenler var =))) Toplu geçiş yaptılar geçen gün hatta. [/I][/QUOTE] onlar eminim MHP'ye geçiş yapsaydı şöyle denirdi MHP CHP zihniyetinde :) bırakın bu medya dolduruşlarını kim neyin ne olduğunu biliyor. öyle böyle diyeceğinize eleştirilere karşı ona buna saldırmak, sallamak yerine eleştirilere cevap verin madem muhalifsiniz... |
[QUOTE=Ötüken;484042]"“demokrasi” diye [B]zırlayan[/B] bazı AB’ci AKP’ci "..
Allah aşkına Kadir Türkyılmaz'ın bu yazısını köşe yazısı niyetine mi eklediniz merak ettim?:S[/QUOTE] NEDEN MERAK ETTİN ZORUNAMI GİTTİ |
[B]AKP’nin PKK açılımına destek için “Türkeş olsa açılımı desteklerdi” propagandası, Başbuğ’un bazı sözlerini de yeniden gündeme taşıyor. İşte onlardan biri: Bize Türklüğü çok görüyorlar. Siz Türküm derseniz onlar da Kürdüm derler diyorlar. Efendi sen milleti aptal mı sanıyorsun?
Eli kanlı katiller muhatap alınamaz AKP iktidarı, ABD projesi PKK açılımına destek toplamak için merhum MHP lideri Alparslan Türkeş’in sözlerinden cımbızla aldığı bölümleri servis etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu da açılımı anlatmak için yollara düşen AKP’li milletvekilleri, hemen her ilde aynı taktiğe başvurarak “Türkeş olsa açılımı desteklerdi” mesajı verdi. Ancak, bugün yaşanan tartışmaların aynısı Başbuğ Türkeş’in hayatta olduğu dönemde de yaşanmıştı. Türkeş, tartışmalara satır başları ile şöyle cevaplar vermişti: Aralık 1994 - Anadolu Grubu toplantısı: Ülkeyi böldürmemek için gerekirse kan dökeriz, dövüşürüz. Katil kuduz köpeği Apo’yla aynı masaya oturmayız. Şubat 1995 - Ankara İl Örgütü ile iftar yemeği: Bize Türklüğü çok görüyorlar. Siz Türküm derseniz onlar da Kürdüm derler diyorlar. Efendi sen aklını mı oynattın? Milleti aptal mı sanıyorsun? Sen neyi tartışıyorsun? 21 Nisan 1995 - İzmir Asena Gecesi: Bizi çekemeyenler, bizi bölmek isteyenler var. Koparamazlar, koparmak isteyenleri biz koparırız. Apo’yu masaya çağırıp ‘buyur paşam ne istiyorsun?”mu diyeceğiz.! O da ’Türkiye’ninyarısı benimdir’ diyecek. Biz de ‘buyur istediğini al’ diyeceğiz. Bunun adı da demokrasi olacak. 12 Haziran 1995- Amasya Suluova: ‘Bunları güzel söylüyorsunuz da, bir de Türkiye’nin mozayiğinden bahsedenler var. ister Doğulu- Batılı, ister Karadenizli- Akdenizli, ister kendi köyünde Kürtçe konuşsun, ister Gürcüce konuşsun, yerli olarak hangi dili konuşursa konuşsun konuşabilir, ama bu sınırlar içinde yaşayan insanlarımız bölünme kabul etmez Türk milletidir. 13 Haziran 1995 Kayseri - Pınarbaşı Vuslat Şöleni: Bazıları Türkiye pırıl pırıl mozaiktir diyor. Ne mozaiği ulan! 16 Haziran 1995 Ege Bölgesi Sanayi Odası toplantısı: Demokratikleşmeye gidin, bağımsız Kürdistan kurun diyorlar. Ağustos 1996, Erciyes Zafer Kurultayı: Türk devletinin bölünmez yapısını bölmeyi hedefleyen ve bu uğurda bebek, kadın, ihtiyar, genç demeden kendi soyunu dahi katleden bu gözü dönmüş eşkıyanın sırtının sıvazlanmasına cüret edenleri, burada yüksek huzurlarınızda bir defa daha ayıplıyorum. Milletin onurunu, devletin onurunu kimseye peşkeş çektirmeyiz. Bunun iyi bilinmesi gerekir. Eylül 1996, Basın toplantısı: MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş RP milletvekili Fettullah Erbaş’ın PKK ile görüşmesine böyle tepki gösterdi: TBMM çatısı altında görev yapan bir milletvekilinin o çatıya yakışmayan tavır ve davranışlarını değerlendirmelerini, milletimizin onuruna, şerefine, “hassasiyetine sürülmüş bir leke olarak kabul ediyoruz. İlk önce şunu söylemek isterim ki, eşkıya ile temas yapılması hem suç hem de züldür. Mantık açısından suçtur. Zira karşıdaki eşkıyadır. Zira eli kanlı bu katiller topluluğunun muhatabı askerdir, polistir, savcıdır, hakimdir, gardiyandır. Bunlarla görüşmek hukuku rafa kaldırmaya yeltenmektir. 23 Ocak 1997, İftar yemeği: Bugün bölücülük, çeşitli kılıflarda karşımıza çıkıyor, silahlı terör olarak çıkıyor, PKK olarak çıkıyor. Onun dışında da demokratikleşme adıyla çeşitli kılığa sokularak önümüze sürülüyor, kimisi de federasyonu tartışalım diyor, kimisi Türkiye mozaiktir diyor, kimisi de demokratikleşmeye gitmek lazımdır diyor. Zehiri yaldızlı bir hap halinde bize aldatarak yutturmak için çalışıyor. [/B] |
bence uzun zamandır kürtlük türklük olayları yoktu ta ki bu devlet baŞA geçinceye kadar ortalığı karıştırdı şimdi herkes bir birine daha düşman olacak ve hiç bir şey düzelmiyecek .binerce askerimiz dağdan inenler rahat etsin diyemi şehit oldu neden peki dağdan inip evlerine geldi teröristler bizim şehitlerimiz neden gelemiyo neden izin veriyoruz onların bu topraklara girmesine yazıklar olsun bizlere o hainler değilmiydi askerimize kurşun sıkan ve şimdi bizim can verdiğimiz topraklarda onlar davullarla zurnalarla karşılanıyorlar baştakiler se adaletten bahsediyorlar hani bunun neresinde adalet bize unutun diyorlar asla unutmayacağız ve unutturmayacağiz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
Açılım oldu UÇURUM!
|
KEDİYİ ASLANA BOĞDURMAKKKKKKKKKKKK.
|
[QUOTE=elif kara;484947]bence uzun zamandır kürtlük türklük olayları yoktu ta ki bu devlet baŞA geçinceye kadar ortalığı karıştırdı şimdi herkes bir birine daha düşman olacak ve hiç bir şey düzelmiyecek .binerce askerimiz dağdan inenler rahat etsin diyemi şehit oldu neden peki dağdan inip evlerine geldi teröristler bizim şehitlerimiz neden gelemiyo neden izin veriyoruz onların bu topraklara girmesine yazıklar olsun bizlere o hainler değilmiydi askerimize kurşun sıkan ve şimdi bizim can verdiğimiz topraklarda onlar davullarla zurnalarla karşılanıyorlar baştakiler se adaletten bahsediyorlar hani bunun neresinde adalet bize unutun diyorlar asla unutmayacağız ve unutturmayacağiz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/QUOTE]
bacimm sa sen o isi biraz farklii biliosun sanirim...bu hükümet yokken sorun yoktuu diye bisi yok sorunlar örtbaz ediliyodu..kimseyi ilgilendirmiodu kürt vatandaslarimizzin herhangii sorunlari...bidefa kürt olmayan bunu anlayamaz bu böyle...sakin yanlis anlama niyetim kalbini kirmak diil..sakin aa benide kürt sanmayin diilim ben kürt ama olsaydim gururlana gurulana da kürt oldugumu sölerdim...bi insan niye milletinden utansinn yhaa?bu ne sacmalikk PKK nin benim milletimi oyun ettigi zaten apacik ortada...velhasill durum öyle bi yere geldiki artik kürt bi kardesimiz "kardesim ben kürtüm yhaa" demeye utaniyoo??bu ne insanlik disi bi olay??ALLAH askina cevap verin yhaa akp ci chpli farketmez insan olarak elinizi vicdaniniza koyun...kürt kardeslerimizin sorunlarini empati göstererek anlamaya calisalim...hepimiz kardesiz yhaa sunu unutmayalim...NE MUTLU MÜSLÜMANIM DIYENE....... |
[QUOTE=betüs58;485230]bacimm sa sen o isi biraz farklii biliosun sanirim...bu hükümet yokken sorun yoktuu diye bisi yok sorunlar örtbaz ediliyodu..kimseyi ilgilendirmiodu kürt vatandaslarimizzin herhangii sorunlari...bidefa kürt olmayan bunu anlayamaz bu böyle...sakin yanlis anlama niyetim kalbini kirmak diil..sakin aa benide kürt sanmayin diilim ben kürt ama olsaydim gururlana gurulana da kürt oldugumu sölerdim...bi insan niye milletinden utansinn yhaa?bu ne sacmalikk PKK nin benim milletimi oyun ettigi zaten apacik ortada...velhasill durum öyle bi yere geldiki artik kürt bi kardesimiz "kardesim ben kürtüm yhaa" demeye utaniyoo??bu ne insanlik disi bi olay??ALLAH askina cevap verin yhaa akp ci chpli farketmez insan olarak elinizi vicdaniniza koyun...kürt kardeslerimizin sorunlarini empati göstererek anlamaya calisalim...hepimiz kardesiz yhaa sunu unutmayalim...NE MUTLU MÜSLÜMANIM DIYENE.......[/QUOTE]
[B]kürt sorunu diye bir olay yok sadece kürt sorunu var ve onlara kanan saf temiz insanlar var sorarım size bu ülkede normal vatandaşın birbirinden daha imtiyazlı bir hakkı üstünlüğü varmı TÜRKİYE' yi karıştırmak isteyen yahudi uşaklarının ve amerika nın maşaları ve çığırtkanları var bu açılım vatana millete ihanettir LÜTFEN İHANET EDENLERDEN OLMAYINIZ [/B] |
[QUOTE=betüs58;485230]bacimm sa sen o isi biraz farklii biliosun sanirim...bu hükümet yokken sorun yoktuu diye bisi yok sorunlar örtbaz ediliyodu..kimseyi ilgilendirmiodu kürt vatandaslarimizzin herhangii sorunlari...bidefa kürt olmayan bunu anlayamaz bu böyle...sakin yanlis anlama niyetim kalbini kirmak diil..sakin aa benide kürt sanmayin diilim ben kürt ama olsaydim gururlana gurulana da kürt oldugumu sölerdim...bi insan niye milletinden utansinn yhaa?bu ne sacmalikk PKK nin benim milletimi oyun ettigi zaten apacik ortada...velhasill durum öyle bi yere geldiki artik kürt bi kardesimiz "kardesim ben kürtüm yhaa" demeye utaniyoo??bu ne insanlik disi bi olay??ALLAH askina cevap verin yhaa akp ci chpli farketmez insan olarak elinizi vicdaniniza koyun...kürt kardeslerimizin sorunlarini empati göstererek anlamaya calisalim...hepimiz kardesiz yhaa sunu unutmayalim...NE MUTLU MÜSLÜMANIM DIYENE.......[/QUOTE]
MasaAllah , gözlerim yasardi . Utanan diye hitap edilen millet sokaklarda haykira haykira bagiriyor canim sen kimden bahsediyorsun ? Kürtüm diyen desin ama Apo itinin posterlerini alip salladiran kürt 'se bunuda kabul ediceksin. Bana simdi Dtp'nin mitinglerindeki kürt vatandaslarimizda kürt degil , veya hepsi kandirildi deme sakin. Yapicaksalar adam gibi acilim yapsinlar , sadece bir milletle sinir koyulmasin , siz demiyormusunuz , bu ülkede kac tane etnik kökenli vatandas var diye ? Ne mutlu Müslümanim diyene mi ? kardesim o sözü bile artik sana söylettiklerini mi saniyorsun ? Demokrasi diye diye dinsiz bir ülkeye döndük , Unutma mazlumun ahi Korkunç olur . |
en iyi kürt ölü kürttür
|
kürdün karnından sıpayı sırtından sopayı eksiketmiyeceksin ki (..........)
|
betüs kürtlere yapılan işkenceden bahsedilmiyor pkk nın dağdan inisine davuulu zurnalı karşılama yapıldı bu mu adalet diye soruyor.. Kürtleri ayrı tutalım pkk yı ayrı tutalım.. pkk lıların yaptığı şov'u açılımın neresine yerleştiyorsunuz Allah aşkına..kürt kardeşlerimizin bütün sorunları çözüldü dağdaki ipini koparanlar mı kaldı. yazıklar olsun hepsine. |
acılımı bugun mersındekı karakol baskınında görmustur umarım bızım DEVLET BUYUKLERIMIZ...........................
|
kimsenin haberi yok ama açılımdan en çok zararı Alperen'ler gördü.Teröristlerin dağdan inişini en sert şekilde protesto eden Alperen Ocaklarının birçok il-ilçe temsilcilikleri pkk tarafından saldırıya uğradı. Batman il başkanı bıçaklandı,İstanbul-Ümraniye,ataşehir ocak binalarına bomba konuldu.Allah aşkına bunlardan kimin haberi var.Vatanını savunan bu koçyiğitlere neden sahip çıkılmıyor ! biz değişik imtiyazlar istemiyoruz ayrıcalıklar istemiyoruz bizi tanıyan tanıyor ama tanımayanlarada ÖRGÜT olarak tanıtılıyoruz ve bu medya ve devlet yöneticileri tarafından yapılıyor!Alperenler hakkında ne söylenirse halkımız hemen inanıyor.
|
[B][I]Oradan bakınca öyle mi görünüyor..? :) Kardeşim senin bu söylediklerinin tersi oluyor şuan Türkiye'de, "Ne mutlu Türküm diyene" diyen birisi ırkçılıkla suçlanıyor... insanlar Türkiye'de Türküm diyemez oldu..! Ama diğer tarafta değil kürt olduğunu terörist olduğunu gururlanarak söylüyor hatta polis, asker öldürmenin eğitini aldım ama öldürmedim diyor... Terörist olduğundan pişman olmadığını vatanı bölmek için çaba sarf ettiği için pişman olmadığını da baıra bağıra söylüyor... Bence kürtler empati kursunlar ve kendilerini Türklerin yerine koysunlar...Kendi vatanımızda azınlıklar bizden daha üstün tutuluyor... Ne güzel söylemiş Uğru IŞILAK;"Şehit yatan da bir vatan satan da!" [/I][/B] |
kürt açılımının canlı örneği şun haberlerde yaşanıyo ben baştan berli diyorum kürt açılımı patlamaya bombadiye şuanda ülke alev alev olacağı buydu abd onu istiyordu başardı lütfen haberlere bakın görün
|
[IMG]http://www.izlesene.com/video/muzik-zap-suyu-siiri/562459[/IMG]
|
[GVIDEO][/GVIDEO]
[url]http://www.izlesene.com/video/muzik-zap-suyu-siiri/562459[/url] |
birakinn yhaa anlamakk istemioysunnuz yhaa pkk ayri kürt ayri kardesim bu kadar zor mu bunu kavramak allah askina.......
|
[QUOTE=betüs58;486011]birakinn yhaa anlamakk istemioysunnuz yhaa pkk ayri kürt ayri kardesim bu kadar zor mu bunu kavramak allah askina.......[/QUOTE]
[B]Zor betüs zor anlamak istemeyene anlatamazsın...[/B] |
[B][I]Napalım kafamız kalın Muhammed abi ...Bide bu kalın kafanın içi "kafatası milliyetçiliği" ile dolunca..:)[/I][/B]
|
[QUOTE=YILDIRIM;486018][B][I]Napalım kafamız kalın Muhammed abi ...Bide bu kalın kafanın içi "kafatası milliyetçiliği" ile dolunca..:)[/I][/B][/QUOTE]
[B]Senin şahsına söylemedim Metin :) Kürtlerin tamamına PKK lı gözüyle bakanlara. Ben de öyle düşünüyorum dersen üstüne alınabilirsin...[/B] |
[QUOTE=Cley;486013][B]Zor betüs zor anlamak istemeyene anlatamazsın...[/B][/QUOTE]
cley anlatda anlıyaLım |
[QUOTE=doğan bulut;486021]cley anlatda anlıyaLım[/QUOTE]
[B]Her kürt terörist değildir, Her Türk de vatan sevdalısı değildir...Kısacası abi...[/B] |
[B][I]Benim gözümde dağdan inenlerle onları karşılayanlar arasında hiçbir fark yok Cley...Kimin benim hakkımda ne söyleyip düşündüğü de umrumda değil, kusura bakma ama abi, ben buyum..:)[/I][/B]
|
[B]Karşılayanlar da terörist ona bir itirazım yok. Ama Türkide kürt nufusu o kadar az mı? Dağdakiler, inenler ve karşılayanlar kürtlerin tamamını asla temsil etmez...[/B]
|
[QUOTE=Cley;486022][B]Her kürt terörist değildir, Her Türk de vatan sevdalısı değildir...Kısacası abi...[/B][/QUOTE]
o söylediğine katılmamak mümkünmü tabiğki her kürt tererüs değil sağlam illerimiz yokmu elazığ abim bir bölgenin em.amiri söylediğine göre çok sağlamlarmış |
haklisin cley abii öyle......yhaa kurdugum cümleler de basit neden anlamak istemiyolar...allah askina bi yorum yaptim site ayaga kalktii kusura bakmasin kimse ama böle bi yoruma ben olsam sadece tesekkür atardim.....kendimi begenmis gibi olasin..ama ben objektiv bi sekilde bakiyorum bu olaya........
|
allahimmm yhaa arkadaslar abilerim ablalarim tamm dagdan inenler terörost onlari karsilayan onlarin masasi amenna biz ona bisi demioruzkii ama türkiye bulunan kürtler orda toplananlardan ibaret diil....olaya nötr bakmaya calisin...tek bi kürt bile terör örgütünü desteklemiorsaaa kürtler diye bahsedemezsiniz-.-.....
|
[QUOTE=Cley;486026][B]Karşılayanlar da terörist ona bir itirazım yok. Ama Türkide kürt nufusu o kadar az mı? Dağdakiler, inenler ve karşılayanlar kürtlerin tamamını asla temsil etmez...[/B][/QUOTE]
[B][I]Evet kürt nüfusu az değil, özellikle başbakanın 3 çocuk fikri sayesinde de dah artmıştır..:) [/I][/B] |
[QUOTE=betüs58;486035]allahimmm yhaa arkadaslar abilerim ablalarim tamm dagdan inenler terörost onlari karsilayan onlarin masasi amenna biz ona bisi demioruzkii ama türkiye bulunan kürtler orda toplananlardan ibaret diil....olaya nötr bakmaya calisin...tek bi kürt bile terör örgütünü desteklemiorsaaa kürtler diye bahsedemezsiniz-.-.....[/QUOTE]
[B][I]Cley'le Gurbetsokakları her Ak Parti lehine yazılan yorumda olduğu gibi ona da teşekkür etmişler Betül..:)[/I][/B] |
[B]Yapma Metin allah aşkına. Başbakan 3 çocuk yapın demeden önce kırsal kesimde millet az mı çocuk yapıyordu. Fert sayısı tek haneli olan ev pek yoktur doğuda :)[/B]
|
[B][I]Allah'tan kürtçe tv açıldı da yoksa 3'ü 30 anlarlardı falan Allah muhafaza..:)[/I][/B]
|
hiç gülesim yoktu metin:D
|
bbosver cleyy abi bu gidisle bisi anlatamiycazz herhalde bizz...israrla sölediklerimizi baska yerlere cekenler var...allahtan cley abim gurbetsokaklari ve bunlar gibi müslüman kardeslerim var yoksa affedersiniz ama zivanadan cikardim herhalde...
|
bosver cleyy abii bi anlami yok gördügün gibi...israrla sölediklerimizi baska yönlere cekenler var nedense..hee buarada allahtan cley abim gurbetsokaklari ve bunlar gibi düsünen müslüman kardeslerim var daha hayatta ve de bu sitede yyoksa kusura bakmayin ama zivanadan cikardim heralde....:S
|
[QUOTE=betüs58;486080]bosver cleyy abii bi anlami yok gördügün gibi...israrla sölediklerimizi baska yönlere cekenler var nedense..hee buarada allahtan cley abim gurbetsokaklari ve bunlar gibi düsünen müslüman kardeslerim var daha hayatta ve de bu sitede yyoksa kusura bakmayin ama zivanadan cikardim heralde....:S[/QUOTE]
betüş yurdışında türkiye nasıl gözüküyo herhalde tos pempe güzüküyor yok güzelim öyle değil bilmeden yorum yapıyorsun sonrada zıvanada çıkmakdan bahsediyorsun aman zıvanada çıkma zıvanadan çıkmak zorunda değilsin herkesin kendine göre bir görüşü var ona saygı gösterirsen iyi olur |
[QUOTE=doğan bulut;486087]betüş yurdışında türkiye nasıl gözüküyo herhalde tos pempe güzüküyor yok güzelim öyle değil bilmeden yorum yapıyorsun sonrada zıvanada çıkmakdan bahsediyorsun aman zıvanada çıkma zıvanadan çıkmak zorunda değilsin herkesin kendine göre bir görüşü var ona saygı gösterirsen iyi olur[/QUOTE]
abi yhaa bak ben hersene tüekiyeye geliyorum tabiki olaylari sizin gibi birebir yasama sansini elde edemedim ama dioyrumyhaa anlamaya calisoirum...olaylarin tos pembe olmadigi maglum zaten okarda diil...herkesin görüsüne buarada saygim var ama pkk ve kürt halkina ayri cerceveden bakamayn insanlara kusura bakma ama saygimm yok.... |
[QUOTE=betüs58;486089]abi yhaa bak ben hersene tüekiyeye geliyorum tabiki olaylari sizin gibi birebir yasama sansini elde edemedim ama dioyrumyhaa anlamaya calisoirum...olaylarin tos pembe olmadigi maglum zaten okarda diil...herkesin görüsüne buarada saygim var ama pkk ve kürt halkina ayri cerceveden bakamayn insanlara kusura bakma ama saygimm yok....[/QUOTE]
tamam abisinin öyle diyorsan öyledir tabiğki kürdün hepsi pkk değil benim yeğenimin biri diyar bakırda polis kardeşim canım abim elazığda bir bölgenin emiyet.amiri biz bazı sohbetlerde allatıyorlar biliyoruz tabiğ hepsi pkk değil |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:15. |