![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Yildizlari gökyüzünden indirip,
Sari kizi ask atina bindirip, Ese dosta bu sevdayi bildirip, Sivasimda dügün yapsak olmaz mi. |
[QUOTE=tatli-dilli;351184]terk ediyor ozanlar bizi tek tek
bari giderken bulun yerinize birer yedek sizi tutmasa da onlarla biraz hos bes edek birdahaki gelmende seninle yeniden halay cekek : ))[/QUOTE] Olmaz mı elbette halay çekeriz Ozan mutluluğuna tohum ekeriz Barın tam ortasına bayrak dikeriz Neşeniz daim olsun gönül dostlarım |
yapacagin dügün bana mi
takacagin hediye pirlanta mi yoksa bol miktarda para mi cekecegin halay hareketli mi ? |
rallim gemis yine uzaktan bakar,
Kafasina Sivas sapkasi takar, Fazla konusmayin herkesi yakar, Sivas`in yigidi ates gibisin. |
[B][COLOR=darkorange]hasta yatağında sarıyı anarsın
onun gidişine mi dayanamadın[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]onun derdi ile hastalandın sana bir esmer bulalım köfteyi çaktın?[/COLOR][/B] |
[QUOTE=tatli-dilli;351193]yapacagin dügün bana mi
takacagin hediye pirlanta mi yoksa bol miktarda para mi cekecegin halay hareketli mi ?[/QUOTE] Dügün yapam kirk gün kirk gece, tatli-dillerin olsun dillerde hece, Olsun damat beyin paralari nice, Sivas`ta evlensin tatli-dillimiz. |
orda bir abim (rallim58) var uzakta
su kaynatir bolca ocakta bekler güllerle beni kucakta bulusacagiz kismetse temmuzda sicakta |
[B][COLOR=darkorange]evet orda olursa biz gelemeyiz[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]tatlıdilliyi gelin edemeyiz[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]el ele verip halay çekemeyiz seni Türkiye 'de gelin isteriz [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;351196][B][COLOR=darkorange]hasta yatağında sarıyı anarsın
onun gidişine mi dayanamadın[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]onun derdi ile hastalandın sana bir esmer bulalım köfteyi çaktın?[/COLOR][/B][/QUOTE] Ben istemem sari ile karayi, Aciyorum hanim ile arayi, Eline sayiyom bütün parayi, Ilac param bile kalmadi cepte.:):D |
[QUOTE=sandalli;351195]rallim gemis yine uzaktan bakar,
Kafasina Sivas sapkasi takar, Fazla konusmayin herkesi yakar, Sivas`in yigidi ates gibisin.[/QUOTE] [B]Rallim gelir uzak kalmaz, sohbetsever... Kronik ve Tatlı dilli şairdir şiir sever... Yoklamada olmayan şairleri üstadlar döver Fazla duramam selamlamayı yapar ve gider... (yarın bize mesai olduğunu unutmayın anam-bacım-gardaşım)[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:16. |
|