![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
sandy resimler nerde canım bişey yok bidaha dene
|
[COLOR="Blue"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]DÜNYADA EN ZORU KADIN OLMAKTIR
DUL OLMAK AYRI BIR DERTTIR BEKAR OLMAK AYRI BIR DERT HELE HELE EVLI ISEN AYRI BIR DERT ZATEN ERKEGIN EGEMENLIGINDE YASIYORUZ DAHA NE ISTIYORLAR!? fesüpanAllahhhhhhhh:mad:[/B][/FONT][/COLOR] |
gönül radyoya gel biri sana bişeyler yazıyor limonimidir nedir çabuuuuuuuk
|
Sandy bende göremedım:):):)Guret sende takma kafaya konuyu sonuna kadar okudysan destek bulamadı bir tek kişinin o düşüncede olması çok önemli degil...
|
[QUOTE=gönlüm58;494715]Yok Kerim aplan pişman degil,cnm sitedeki evli bayanlardan özür dilesin onlar affetsin ondan sonra bakarız.Haddimi aşacak bi şey yazmadım yazsam pişman olurdum...[/QUOTE]
tamam aplam uzatmayında biriniz büyüklük yapın da barışın |
sabahki konuyu okumadım şimdi yazdıgınız yazıdan anladıgım kadar
tartışmalar olmuş şimdi biz aşa yukarı hepimiz gurbetteyiz burada hemşerilerimizle biraz olsun memleket hasreti gideriyoruz tanımadıgımız hemşerilerle tanışma fırsatı doguyor bu çok güzel bir duygu buraya evli bayan kardeşlerimizde girer bunun tartışacak bir yanı yok ayıp olan tarafıda yok bir çok arkadaşla tanıştım dost arkadaş oldum başta sandallı dostum arif bey metin ismail daha bir sürü arkadaş var hepinize saygılar |
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]kizlar ancak imza yerine yapabildim su an oldu :):D[/B][/FONT][/COLOR]
|
[B][COLOR="Navy"]bilmem valla aplalarım kız bulma gurbet apladan kızı isteme gönlüm apladan gelinlik sandy58 apladan :)[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=kolsuz_kerim;494725][B][COLOR="Navy"]bilmem valla aplalarım kız bulma gurbet apladan kızı isteme gönlüm apladan gelinlik sandy58 apladan :)[/COLOR][/B][/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]DUR ABLAM BU BENIM ILK SIRAYI BEN ALDIM SANA SIRA GELIRSE BEN GETIRRIM SANA BIRDE BILERZIK TAKARIM OK:):D[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;494718][COLOR="Blue"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]DÜNYADA EN ZORU KADIN OLMAKTIR
DUL OLMAK AYRI BIR DERTTIR BEKAR OLMAK AYRI BIR DERT HELE HELE EVLI ISEN AYRI BIR DERT ZATEN ERKEGIN EGEMENLIGINDE YASIYORUZ DAHA NE ISTIYORLAR!? fesüpanAllahhhhhhhh:mad:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] evet kadın olmak çok zor erkek sitede sabahlasın yesin içsin yatsın kadın yemek yap evi temizle çocuklara bak sofrayı hazırla topla bulaşıkları yıka çay yap onu topla çocukalrı uyut erkek bu arada yan gelsin yatsın internette gezsin tozsun kadının nefes almaya hakkı yokmu şöyle bir sohbet edip rahatlamaya hakkı yokmu |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:29. |
|