![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
ben hızımı alamadım daha neyse kapatıyorum ben kendimden eminim
|
Kerim sen canını sıkma aplaların burda,sen iste yeterki ben zorla alırım istedıgın kızı bana başgelemezler.:):):)Hadi bilezik sözünüde aldın Sandy aplandan.Sandy gelinlik güzel eklemeyı becerdıgıne sevindim.Kironik gelir birazdan o başlar fikir vermeye, gurbette burda hallederiz...
|
[B]Bence konuyu kapatıp,Başka konu hakkında konuşmak gerekir.[/B]
|
sandy elbisen çok güzel sade ve şık canım bunu üzerine şalmı alacaktın
saç modelin bencede dağınık topuz güzel olr hatta saçın uzunsa omuzlarında aşağı lüle lüle yapabilirsin güzel olur ama şal olmassa şal alırsan topuz yaptır |
[QUOTE=gurbet kuşu;494734]sandy elbisen çok güzel sade ve şık canım bunu üzerine şalmı alacaktın
saç modelin bencede dağınık topuz güzel olr hatta saçın uzunsa omuzlarında aşağı lüle lüle yapabilirsin güzel olur ama şal olmassa şal alırsan topuz yaptır[/QUOTE] [COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]SAL DEGIL BITANEM YANI DUAK YERINE YA GÜL YADA TOKA NE BILEYIM BU SENE NE REVACTA!?YADA BU ELBISEYE NE YAKISIRSA ISTE!? SACLAR UZUN VE KALIN BENDE ÖYLE BISEY DÜSÜNÜYORUM! BIRDE BOLERO ALACAGIM NE OLUR NE OLMAZ DIYE!?MALUM BURDA HAVALAR COK CETIN GECIYOR AKSAMLARI HEMEN SOGUMAYA BASLIYOR KIZLAR BI YORUMLARINA BASLASINLAR BAKAYIM NE DIYECEKLER!?:)[/B][/FONT][/COLOR] |
duvak yerin ise hiç alma çirkin durur bence bişey alma lüle lüle olsun
şal alacaksan açık olmaz saçını toplat |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;494735][COLOR=Purple][FONT=Franklin Gothic Medium][B]SAL DEGIL BITANEM YANI DUAK YERINE YA GÜL YADA TOKA NE BILEYIM BU SENE NE REVACTA!?YADA BU ELBISEYE NE YAKISIRSA ISTE!?
SACLAR UZUN VE KALIN BENDE ÖYLE BISEY DÜSÜNÜYORUM! BIRDE BOLERO ALACAGIM NE OLUR NE OLMAZ DIYE!?MALUM BURDA HAVALAR COK CETIN GECIYOR AKSAMLARI HEMEN SOGUMAYA BASLIYOR KIZLAR BI YORUMLARINA BASLASINLAR BAKAYIM NE DIYECEKLER!?:)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS][B] Daginik topuz yaptir abla saclarinin uclari lule seklinde olsun ve sag tarafa ya beyaz gûller veya incili buyuk tarz bir toka koyarsan güzel olur . Bu sene tokalar revacta ;) Hatta sari röfleler attirsan saclarin dahada güzel olur :rolleyes: 4 model güzel yakisir :) [IMG]http://img3.imageshack.us/img3/1597/gelinsactopuzmodelleri.jpg[/IMG] Boleron'da sade olmasin tüylü kalin olanlar varya onlar daha güzel :rolleyes: [IMG]http://images01.olx.fr/ui/3/98/49/53098949_1.jpg[/IMG] Bu arada Hayirli Olsun ablacim. [/B][/FONT] |
[B][COLOR="Navy"]anam anam nekadar meraklı bu kızlar süse ya sanki güzellik yarışmasınamı giriyor mutlu olsunlar gerisi fasa fiso[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=kolsuz_kerim;494743][B][COLOR="Navy"]anam anam nekadar meraklı bu kızlar süse ya sanki güzellik yarışmasınamı giriyor mutlu olsunlar gerisi fasa fiso[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]En güzel bizim Gelin olmali det :)[/B] |
en alttaki esmer model çok güzel saç şekli olarak öyle düşünebilirsin evet toka da hoş durur
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:41. |
|