![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaBURs;351560]Hasreti bitirmek, amacım buydu
Bütün cümle alem feryadım duydu Orada yüreğim sevgiye doydu Sivas'dan bir sevda alsam olmaz mı[/QUOTE] Vatan sevdasiyla yeniden dogsak, Yildiz daglarinda seyire dalsak, Enginine inip madimak yolsak, Orada pisirip yesek olmaz mi. |
[QUOTE=sandalli;351564]Birakip herseyi vatana varsak,
O güzel mabette kiyama dursak, Yirmi yil öncesin hesabin sorsak, Yarimi yeniden görsek olmaz mi.[/QUOTE] Sıla hasreti içim dağlarken Sevgi dalına mendil bağlarken Vefasız yüzünden hergün ağlarken Sivas'a gidip de gülsek olmaz mı |
[QUOTE=sivaBURs;351563]İnsanı kocatır gurbet elleri
Anlaşılmaz bir tuhaf gelir dilleri Kırılmış, bükülmüş, ince belleri Sivas'da sırt sırta versek olmaz mı[/QUOTE] Memleket ozani sesin geliyor, SivaBurs siteye huzur veriyor, O`nda ki isigi herkes görüyor, Kardesimle sivasa gitsek olmaz mi. |
[QUOTE=sandalli;351566]Vatan sevdasiyla yeniden dogsak,
Yildiz daglarinda seyire dalsak, Enginine inip madimak yolsak, Orada pisirip yesek olmaz mi.[/QUOTE] Erken kalkan erken yol alır Efkardan insanın dili dolanır Kötü havasından midem bulanır Sivas'da bir nefes alsak olmaz mı |
[QUOTE=sivaBURs;351568]Sıla hasreti içim dağlarken
Sevgi dalına mendil bağlarken Vefasız yüzünden hergün ağlarken Sivas'a gidip de gülsek olmaz mı[/QUOTE] Hasret trenleri yükü cekmiyor, Icimde ki acilar asla bitmiyor, Yillar var benim yüzüm gülmüyor, Sivas`a varipta gülsek olmaz mi. |
[QUOTE=sandalli;351571]Memleket ozani sesin geliyor,
SivaBurs siteye huzur veriyor, O`nda ki isigi herkes görüyor, Kardesimle sivasa gitsek olmaz mi.[/QUOTE] Ozan armasını göğsüne taktır Sandallı abicim bir veliahttır Gerçek bir ozandır bir hakikattır Gurbeti Sivas'a itsek olmaz mı |
[QUOTE=sivaBURs;351572]Erken kalkan erken yol alır
Efkardan insanın dili dolanır Kötü havasından midem bulanır Sivas'da bir nefes alsak olmaz mı[/QUOTE] Yillar var ki günes nedir görmedim, Sivasim cok güzel asla silmedim, Gurbet elde birgün nefes almadim, Sivas`ta bir nefes alsak olmaz mi. |
[QUOTE=sandalli;351581]Yillar var ki günes nedir görmedim,
Sivasim cok güzel asla silmedim, Gurbet elde birgün nefes almadim, Sivas`ta bir nefes alsak olmaz mi.[/QUOTE] İnsanlıktan almış ulu bir nişan Başka istemiyor ne şöhret ne şan Onsuz kalanlar olur perişan Sivas'a adını yazsak olmaz mı |
[QUOTE=sivaBURs;351579]Ozan armasını göğsüne taktır
Sandallı abicim bir veliahttır Gerçek bir ozandır bir hakikattır Gurbeti Sivas'a itsek olmaz mı[/QUOTE] Ozanin armasi sevgiden olur, Sullar akar birgün yatagin bulur, Sandalli ozanin degerin bilir, Sivas`ta sözümüz desek olmaz mi. |
[B][COLOR=darkorange]benimde kafam dumalı[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bugün sinirlerim baya yıprandı [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]giderken burayada uğrayanı beni de sivas' a götürseniz olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:03. |
|