![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;351583]Ozanin armasi sevgiden olur,
Sullar akar birgün yatagin bulur, Sandalli ozanin degerin bilir, Sivas`ta sözümüz desek olmaz mi.[/QUOTE] Allah iyi ki seni çıkardı karşıma Yoksa ne yapardım burda bir başıma Gündüz hayalime gece düşüme Dostun imzasını atsak olmaz mı |
[QUOTE=sivaBURs;351582]İnsanlıktan almış ulu bir nişan
Başka istemiyor ne şöhret ne şan Onsuz kalanlar olur perişan Sivas'a adını yazsak olmaz mı[/QUOTE] Bana san söhret ne gerek ola, Önem mi veririm paraya pula, Kurban olam seni dostum kilana, Dostlugu Sivas`ta yazsak olmaz mi. |
[QUOTE=sandalli;351587]Bana san söhret ne gerek ola,
Önem mi veririm paraya pula, Kurban olam seni dostum kilana, Dostlugu Sivas`ta yazsak olmaz mi.[/QUOTE] Gurbetin çilesi gurbetin olsun Öz çeşmesiyle öz bakracı dolsun Güzeldir dedikleri onlara kalsın Sivas'ın yollarına aksak olmaz mı |
[QUOTE=sivaBURs;351586]Allah iyi ki seni çıkardı karşıma
Yoksa ne yapardım burda bir başıma Gündüz hayalime gece düşüme Dostun imzasını atsak olmaz mı[/QUOTE] Kalp kalbe karsiymis dedi atalar, Gurbet elin bedavaya satalar, Nesemize yeni nese katalar, Sivas`ta neseye doysak olmaz mi. |
[QUOTE=sandalli;351590]Kalp kalbe karsiymis dedi atalar,
Gurbetin elin bedavaya satalar, Nesemize yeni nese katalar, Sivas`ta neseye doysak olmaz mi.[/QUOTE] Vardır memlekette gene ne varsa Alsaydım keşke küçük bir arsa Kanayan yaramı hemşerim sarsa Sivas'ın kıymetin bilsek olmaz mı |
[QUOTE=kronick;351585][B][COLOR=darkorange]benimde kafam dumalı[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bugün sinirlerim baya yıprandı [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]giderken burayada uğrayanı beni de sivas' a götürseniz olmaz mı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] Yüce dagbasinda eksilmez duman, Gurbette halimiz bizim cok yaman, Allah nasip etsin vatanim aman, Kronickle Sivas`a varsak olmaz mi. |
[QUOTE=sivaBURs;351591]Vardır memlekette gene ne varsa
Alsaydım keşke küçük bir arsa Kanayan yaramı hemşerim sarsa Sivas'ın kıymetin bilsek olmaz mı[/QUOTE] Gurbetin icinde gariban düstük, Ekmegini yedik suyunu ictik, Sivas hasretiyle biz serden gectik, Sivas`ta cana can katsak olmaz mi. |
[B]Gürbet Yolu uzadikca uzuyor
Gelecegin Belli Degil Bilmiyom Mektubun aci yaziyor Bu gün sabah olacakmi bilmiyom[/B] |
[QUOTE=sandalli;351595]Gurbetin icinde gariban düstük,
Ekmegini yedik suyunu ictik, Sivas hasretiyle biz serden gectik, Sivas`ta cana can katsak olmaz mi.[/QUOTE] Sivas'da açılan guşgana kapağına Kurbanım yiğidin mor papağına Ağlayan çocuğun göz çapağına Mendil uzatıp da silsek olmaz mı |
[quote=sandalli;351592]Yüce dagbasinda eksilmez duman,
Gurbette halimiz bizim cok yaman, Allah nasip etsin vatanim aman, Kronickle Sivas`a varsak olmaz mi.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]bugün canım sıkkın halım perişan elinde köz ile bana yanaşan bunların hepsi yaramı deşen allah da canımı alsa olmaz mı ? [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:06. |
|