|  |  | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="Red"][B][I]Bilmemek ayıp değil, yeterki çaktırma.[/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar. Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="DarkOrchid"][B][I]Oyunu doğru partiye ver. Sonra oooy anam oy deme. [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Ayrılık dönüşü olmayan bir nehir, yalnızlık yıkılmış bomboş bir şehir... | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="DarkRed"][B][I]Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç.[/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER ben sewgimi çicek gibi elimde değil kurşun yarası gibi kalbimde taşıyorum | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="DarkRed"][B][I]Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet, aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet. [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Özlemek şeydir,özlüyorsa özlenen Beklemek güzel şeydir,gelecekse beklenen Sevmek güzel şeydir,seviyorsa SEVİLEN... | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="DarkRed"][B][I]Kahretsin unutamıyorum ama normaldir,çünkü o benim kalbimle beynim arasında çelik halattan asma köprü kurdu, nice tır konvoyları geçti köprü sallanmadı bile!!! [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Sen!Beni sevesin diye değil.. Sevgime layık olduğunu sandığım için sevmiştim | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:49. |  |