|  |  | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Uzun emel hayırlı olsa da, hırs doğrulukla muameleye mani olur. Sabır zafere götürür. Nefis şerre davet eder.  Yahya İbni Muaz __________________ | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır, kimileri vardır aşkın en yücesini versen de aşağılıktır | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER arif coşkun kardeşim seni tebrik ediyorum bu güzel sözünden dolayı evet kimileri aşkın en yücesini versende aşağılık sanki kalbimi okudun teşekkür ederim | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER benden uzak olman neyi değiştirirki. güneşte benden uzakta ayda. ama hiçbir gündüzüm güneşsiz, hiçbir gecem aysız geçmiyor.tıpkı yüreğimin senden vazgeçmediği gibi.yaşamaksa eğer seni sevmek ben hiç ölmedim | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER "Verilmesi en kolay şey nasihat,alınması en güç şey ibrettir." | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="Purple"][B][I]Sitem etme ALLAHA günahkar olursun gönül verme KULUNA İSYANKAR olursun [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Yanılgı insanlar içindir; ancak silginiz kaleminizden önce bitiyorsa, fazlaca yanlış yapıyorsunuz demektir.  [B]Jenkins [/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="Indigo"][B][I]Hayatta hiç kimse için aglamaya degmez degende aglatmaz zaten eger aglarsan basını dik tut ki agladıgın insana karsı alçalmasın [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Yaşlanmak, bir dağa tırmanmak gibidir. Çıktıkça yorgunluğunuz artar, nefesiniz, nefesiniz daralır, ama görüş açınız genişler. [B]Bergman[/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="Red"][B][I]BEN SENİ DELİ GİBİ SEVDİM, SEN BENİ DELİYİM DİYE SEVMEDİN.[/I][/B][/COLOR] | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:51. |  |