![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
rallim abi neden sessiz duruyon,
Sazin tellerine cok sert vuruyon, Dostumuzsun yaramizi sariyon, Sivas`ta bizleri bulsan olmaz mi. |
[B][COLOR=darkorange]Kim yöneldi ise kurudu kuyum
Çatlamış dudaklara değmedi suyum Kalp kırmak benin değişmez huyum Hıh deyip dudağı büksek olmaz mı [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;351620][B][COLOR=darkorange]bugün klavyem bana ilham vermiyor
yazacam aklıma bi şey gelmiyor büyk bir kalp kırdım vicdanım susmuyor yapacak bi şey yok elden gelmiyor [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Çalışıyorum, yoğunum, takipteyim ama yazamam ... Sorguluyorsan kendini, kalbini ferah tut o zaman... İnsanız beşeriz şaşarız, hata yaparız çoğu zaman.. Kırmadan kırılmadan Sivasta buluşsak olmaz mı?[/B] |
[QUOTE=sivaBURs;351628][COLOR="Blue"][I]Sandallı affınıza sığınarak, sana ve yengeme;
Cahildir edecek elbet hatayı Sandallı doldurmadı daha kotayı Biraz da ona ver haklılık payı Kızma be yenge Tamam abim pamuk gibidir Ayakları da yamuk gibidir Bu ara gözleri yumuk gibidir Ezme be yenge Ne içki içer ne kumardadır Sanmaki Sandallı bir hovardadır Geç saate kadar buralardadır Gezme be yenge Şüphe yok abimin krallığından Zerre yok pisliğin karalığından Oda kapısının aralığından Süzme be yenge Kazağım diye kandırıyor bizleri Göremedik nedense kazak izleri Adın titretiyor onda dizleri Bozma be yenge Tutturdu gidiyor bu ara sarı Sarıyla atıyor ancak efkarı Bu genç yaşında ona mezarı Kazma be yenge Şimdi sinirlenip kalkar atağa Yardım et batmasın aman batağa Abim gelmeden girip yatağa Sızma be yenge O bizim damarda akan kanımız Olmaz ise eksik kalır yanımız Ona feda olsun bizim canımız Üzme be yenge sivaBURs diliyor size saadet Sandallı kızdıysan dilimi hapset İyi olacak abim azıcık sabret Bezme be yenge [/I][/COLOR][/QUOTE] Güzel söz edersin dokunmaz lafin, Umarim bu lafi isitmez hanim, Kafamdan akitir kirmizi kanim, Sessizce burada dursak olmaz mi. |
[quote=rallim58;351634][B]Çalışıyorum, yoğunum, takipteyim ama yazamam ...[/B]
[B]Sorguluyorsan kendini, kalbini ferah tut o zaman...[/B] [B]İnsanız beşeriz şaşarız, hata yaparız çoğu zaman..[/B] [B]Kırmadan kırılmadan Sivasta buluşsak olmaz mı?[/B][/quote] [B][COLOR=darkorange]sorguluyorum ama bulama çözümü ben çok ileri gittim kaybettim özümü öfke bürüdü o an gözümü ağustosda ordayım unutmayın sözümü [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;351633][B][COLOR=darkorange]Kim yöneldi ise kurudu kuyum
Çatlamış dudaklara değmedi suyum Kalp kırmak benin değişmez huyum Hıh deyip dudağı büksek olmaz mı [/COLOR][/B][/QUOTE] Rüsvet mi istedin ozan soyundan, Utanman mi kocaman bu boyundan, Vazgecersin elbet kötü huyundan, Ikramiyeyi bana versen olmaz mi. |
[QUOTE=sandalli;351630]rallim abi neden sessiz duruyon,
Sazin tellerine cok sert vuruyon, Dostumuzsun yaramizi sariyon, Sivas`ta bizleri bulsan olmaz mi.[/QUOTE] [B]Her zaman vardır, başım üstünde yeriniz.. Bizlerde hep, buluşalım görüşelim isteriz.. Piknik bahane muhabbet için yer içeriz.. Sivas'ın kepeneğinden çay demlesek olmaz mı?[/B] |
[B][COLOR=darkorange]torpil yok bu iş sanş işi
bakalım kimin çokmuş kısmeti asıl ikramiye senmişsin ama senin hanım çıkmışş sana amorti [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;351635]Güzel söz edersin dokunmaz lafin,
Umarim bu lafi isitmez hanim, Kafamdan akitir kirmizi kanim, Sessizce burada dursak olmaz mi.[/QUOTE] Tamam abicim şimdi sessizim Yazıyorum ama pek neşesizim Aklıma geldi yine kalpteki sızım Başımızı taşlara vursak olmaz mı |
[QUOTE=rallim58;351642][B]Her zaman vardır, başım üstünde yeriniz..
Bizlerde hep, buluşalım görüşelim isteriz.. Piknik bahane muhabbet için yer içeriz.. Sivas'ın kepeneğinden çay demlesek olmaz mı?[/B][/QUOTE] Doyum olmaz sivasimin cayina, Kurban olam haftasina ayina, Bir selam söylesem garip dayima, Dayimla bulusup gezsek olmaz mi. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:07. |
|