![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=Sivaslisandy-58;494801][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]CANIM ASK SADECE BIR HIC ANI CARPINTI GELIP GECICI SEVGI ISE EBEDI.
MARKA TAKINTILILIGINI SEVMIYORUM BITANEM ALMAMDA BILIYORMUYDUN!?BU MARKALARA BÜYÜ YAPIPDA SATIYORLARMIS BAGIMLILIK OLSUN ALISKANLIK OLSUN DIYE!? O ÜZGÜNKEN SIZIN DE KALBINIZ ACIYORSA, ISTE BU ASKTIR TARIF EDEMEDIGINIZ BIR CEKIM YÜZÜNDEN ONDAN KOPAMADIGINIZI DÜSÜNÜYORSANIZ ISTE BU ASKTIR O HERKESE GÜCLÜ GÖRÜNMESINE RAGMEN ICINDEKI ZAYIFLIGI HISSEDEBILIYORSANIZ BU ASKTIR BASKALARINI DA CEKICI BULMANIZA RAGMEN HIC PISMANLIK DUYMADAN ONUNLA KALMAYA DEVAM EDEBILIYORSANIZ BU DUYGU ASKTIR CANLARIM[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B]Ask anlatilmaz yasanir diyorsun yanii :) Velhasil benim cikmam gerekiyor artik , kendine iyi bak ablacim resim yukleme konusunda insallah anlasiriz :):D Iyi geceler herkeze, Esselamu aleykum. Selam ve dua ile.[/B][/FONT] |
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]HAYIRLI GECELER KIZLAR 13SAAT YOKUM ISDEYIM KENDINIZE IYI BAKIN GÖRÜSMEK ÜZRE KENDINIZE IYI BAKIN :)KERIMCIM HANI YATIYORDUN!?SANADA ALLAH RAHATLIK VERSIN:)[/B][/FONT][/COLOR]
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=15984&token=87329][img]http://resimzade.com/Show.html?i=15984&token=87329[/img][/url]
[B]ilk yarı bitti sivassporumda otobüsü garaja çekti.benim gönlümün şampiyonu hep sivasspordur.[/B] |
ben yokken neler olmuş burda nerdesiniz bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
huuuuuuuuuu halen uyyo musunuz |
[B][U]Sivaslisandy-58[/U] yakinda evleniyor , sac modelini ve duvak yerine ne gibi aksesuar kullanir diye konusuyorduk canim, Hosgeldin bu arada .[/B]
|
sivaslı avatarına noldu imzanda öyle biri canınımı sıktı ....ne bu şiddet bu celal..!
|
[QUOTE=Dilsad Hatun;494954][B][U]Sivaslisandy-58[/U] yakinda evleniyor , sac modelini ve duvak yerine ne gibi aksesuar kullanir diye konusuyorduk canim, Hosgeldin bu arada .[/B][/QUOTE]
hb canım ne güzel hayılı olsun diyelim :) |
[QUOTE=gurbet kuşu;494967]sivaslı avatarına noldu imzanda öyle biri canınımı sıktı ....ne bu şiddet bu celal..![/QUOTE]
yok be ablam canımı sıkan yokta canım kendi kendini sıkıyo :))) |
sıkma canını amaaan takıl işte böyle
|
Slm kızlar nbr?
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:52. |
|