|  | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [B]Agac ne kadar yüksek olsada yapraklari yere düser.  [/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Fikirlerini  ve söylediklerini asla kabul edemem , ama onları söyleme hakkını ölünceye kadar savunurum. Voltaire . | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER İhya etmek için ne kadar ilim lazımsa imha için de o kadar cehalet kafidir. | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER ßen dü$mekten yoruLdum, kaLkmıorum artık!!! | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [B]Dilimin ucunda,gövdemin kapısındayım.Bileklerim sancıyor,öyle özledim ki ellerini...[/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="DarkRed"][B]İstanbul fethedilmiş, daha ne yapalım ki? diyorlar...  Bilmiyorlar ki her gönül bir İstanbul, Fatih´ini bekleyen!.. [/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [B]■ Gözyaşları, insan ruhuna yağan yaz yağmurlarıdır. ALFRED AUSTİN[/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER umut yaşama nedeni,umutsuzca yaşıyorum mevlam bir kalp vermiş,kıra kıra taşıyorum...(kangallım58) | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [B]Gece, kadınlarla yıldızları güzel gösterir. LORD BYRON[/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [FONT=Arial]"Düsünceniz ne ise yasaminizda odur, yasaminizin gidisini degistirmek istiyorsaniz düsüncelerinizi degistiriniz." [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]alıntı[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial].[/FONT] | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:23. |