![]() |
--->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[QUOTE=madımak_58;289194][B][I][COLOR="Magenta"]yakamozz kardeşimizin dalga geçmekte zekice yazdığı o güzel mesajını göremiyorum ancak,konunun bu başlık altında devam etmesinden rahatsız olduğum için gerekli bölümde yeterince açık bir şekilde anlatımını yazdım.isteyen okur,istemeyen okumaz...
saygılarımla...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Karşıt düşüncelerin yorumuna verdiğiniz tepkileri, sizinle aynı görüşte olan kardeşlerinizin de yaptığı bu tarz yorumları alkışlamak yerine aynı şekilde kınarsanız daha makbul olacak. Sonra mağduruz dediğinizde gerçekten haklı olabilesiniz değil mi? Selametle. |
arkadaşlar bunun tartışıyorsunuz başörtü allahın emridirrrrrr
[B][COLOR="Red"]Sataşmak yok kardeşim. Kendi fikrini yaz, karşı tarafın fikrini çürütmek istiyorsan ona göre bilgi sun.[/COLOR][/B] |
herkes kendi kafasına göre yorum yapmış ALLAH bile insanların iradesine bırakmış size ne oluyor annesinin zoruyla kapanmıştır şöylede olmuştur böyle olmuştur saçmalık kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz....
|
[QUOTE=can99;289148]ya iyi hoşta su gürün güzelini dısarı alalım be kac mesajı var hepsina ha ha ha yazmış seviyesiz şey[/QUOTE]
peki senin yorumun çok mu akıllı konuyla alakalı olmayan yorumlar yapmışsın gürün güzelini de çekemiyorsun galiba hayırdır? |
-->: --->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[QUOTE=can99;289148]ya iyi hoşta su gürün güzelini dısarı alalım be kac mesajı var hepsina ha ha ha yazmış seviyesiz şey[/QUOTE]
SEN KENDİ SEVİYENE BAK BIRAK MİLLETİ ................. |
nazar etme nolur çalış senin de olur :D:D:D:D:D |
-->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
kimse kimseyi disari alamaz, biz gürün güzelin den daha fazla mesaj bekliyoruz, insaallah onbinleri hatta yüzbinleri devirir.
|
--->: -->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[QUOTE=sandalli;289293]kimse kimseyi disari alamaz, biz gürün güzelin den daha fazla mesaj bekliyoruz, insaallah onbinleri hatta yüzbinleri devirir.[/QUOTE]
saol kardeşim sizler arkamda olduğunuz sürece bana hiçbir zarar gelmez bunlar gibilerden......peh:D:D:D |
[QUOTE=gürün_güzeli;289294]saol kardeşim sizler arkamda olduğunuz sürece bana hiçbir zarar gelmez bunlar gibilerden......peh:D:D:D[/QUOTE]
[B]aman ne zararım olucak size be buyrun bi haha ha daha yazın sizin forum nede olsa yaz yazabildigin kadar;)[/B] |
[QUOTE=can99;289379][B]aman ne zararım olucak size be buyrun bi haha ha daha yazın sizin forum nede olsa yaz yazabildigin kadar;)[/B][/QUOTE]
evet canım teşekkürler nihayet burasının bizim olduğunu anlamışsınız..:Dha ha ha:D:D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:42. |