![]() |
-->: --->: -->: --->: Üstteki Üye Hakkında Ne Düsünüyorsunuz..
[QUOTE=seva;330466]senin üstüne yazacaktım :D
..........[/QUOTE] kime niyet kime kısmet :)........................ |
Cevap: Üstteki Üye Hakkında Ne Düsünüyorsunuz..
[B][COLOR="Indigo"]En fazla konu açan sevdiğimiz üyelerden birisi . [/COLOR][/B]
|
-->: Üstteki Üye Hakkında Ne Düsünüyorsunuz..
YOK BE ABİ SİVASSPOR DA AÇIYORDUK AMA ARTIK YOK BEN O İŞİ EYÜPHAN A DEVRETTİM :D
|
[B][COLOR="Indigo"]Öyle deme burda da baya hareketlisin valla. [/COLOR][/B]
|
SEN ÖYLE DİYORSAN ÖYLEDİR ABİ ..........................
|
[B]Sivas ve Sivasspor için gelecekte en büyük hizmet edenlerinden birisi olacağını düşünüyorum[/B]
|
--->: Üstteki Üye Hakkında Ne Düsünüyorsunuz..
Sivaslilar.net tarafından çok sevilen bir abi. Siteye vermiş olduğu hizmetler takdire şayan.
|
[QUOTE=özdemir;330702]Sivaslilar.net tarafından çok sevilen bir abi. Siteye vermiş olduğu hizmetler takdire şayan.[/QUOTE]
Çok sevdiğim ölümüne önemsediğim herzaman gülmesini hiç üzülmesini istemediğim nadir dostum dediğim insan. |
[B]Sivas sevdalısı bir kardeşimiz[/B]
|
[B]Macimiza gelmeyecegi icin pek iyi seyler dusunmuyorum :D[/B]
|
Cevap: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?
[B]Yorumlarindan anladigim kadariyla cok olgun bir kisilige sahip...........[/B]
|
--->: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?
Resimleriyle,sözleriyle,Konuşma üslübuyla Tam Bir [B]BEYEFENDİ [/B]olduğunu biliyorum...!
|
[B]Maçta iddaali konuştuğu için :) İyi şeyler düşünüyorum...![/B]
|
Cevap: --->: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?
[B][QUOTE=EyüphanAydın;330885]Resimleriyle,sözleriyle,Konuşma üslübuyla Tam Bir [B]BEYEFENDİ [/B]olduğunu biliyorum...![/QUOTE]
Buyuklarine karsi saygili kucuklerine karsi sevecen nerde nasil konusacagini bilen gelecegin Hagi`si.............[/B] |
--->: Cevap: --->: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?
[B][QUOTE=yerliturkuaz;330891][B]
Buyuklarine karsi saygili kucuklerine karsi sevecen nerde nasil konusacagini bilen gelecegin Hagi`si.............[/B][/QUOTE] Est. Haginin % 10'u olursam takıma çok büyük katkım olur :) Sağ Ayaklı Hagı ama :rolleyes: Ben sağ ayağım. Neyse üstteki üyenin iltifat etmekten çekinmediğini biliyorum ayrıca sevdiğim abilerimden[/B] |
[B]Maçta rakibim olduğu için ve de baklavayı ısmarlayacakları için haline üzülüyorum....[/B]
|
Cevap: Hangi Üyeyi Ne Kadar Tanıyorsunuz
arkadaşlar istanbul fikirtepede oturan suşehrili soner adında birisini tanıyan varmı
|
bende
engin 58 (abim) audi (kardesim) tanirim |
daha yenıyım bir gun bizide tanıyan ve bızımde tanıstıklarımız olur....
|
-->: Hangi Üyeyi Ne Kadar Tanıyorsunuz
BENDE
FALÇATA 58 İ TANIRIM AKRABAM OLUR BEKİR BAYRAK I AYHAN BAYRAK I FATİH BAYRAK ITANIRIM AKRABA SAYILIR AHMETTURAN YİĞİTER FURKAN HAYTHUYT GÜRÜN_GÜZELİ RALLİM 58 LEBLEBİ 82 SENSETİK BERAT DEMİR ARIRAKIRNKUCHİ ALTUNTAŞ 58 CAHAR GÜNAY RÜŞTÜ ELMAS AKİFEKER BUNLAR EN AZINDAN GÖRDÜĞÜM KİŞİLER TANIMA DERSENİZ HERKESİ AZ ÇOK TANIYORUM |
--->: -->: --->: Üstteki Üye Hakkında Ne Düsünüyorsunuz..
[QUOTE=gürün_güzeli;330238]tüm sülaleyi döktü valla :D yaa benim dayılarım da keşke benden küçük olsalardı he he he he he :D :D[/QUOTE]
TAVSİYE PUANLARININ 2 KATI AKRABA ÜYE YAPTIRMIŞTIR BURAYA :D |
bence bunlar kankiler... hemde cok iyi gibiler.... allah hep daim ersin dostlugunuzu
|
[B]Üsteki üye henüz yeni ama sitemize güzellikler katacağından eminim[/B]
|
bende yukardaki abinin gönlünü sevdim , hep böyle ol abi
|
[B]Arkadışımız yeni olduğundan birşey diyemeyeceğim umarım iyi bir arkadaşımızdır...[/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]eyuphan cok iyi bir futbolcu oldugunu duydum
ama maalesef halen kirmizi kart cezalisi :rolleyes: [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;333691][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]eyuphan cok iyi bir futbolcu oldugunu duydum
ama maalesef halen kirmizi kart cezalisi :rolleyes: [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Hanfendinin iyi niyetli hanfendi biri olduğunu ve çokta yardımsever biri olduğunu biliyorum.Sitede herkese hiç ayrım yapmadan yardım eden biri. |
tam bilmiyorum ama herhalde kendisi cok caliskan .......
|
--->: Cevap: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?
[QUOTE=sevgim 58;333700]tam bilmiyorum ama herhalde kendisi cok caliskan .......[/QUOTE]
Ben de tam olarak bilmiyorum ama çiçek seçmeyi bilmiyor herhalde.:) |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]cok nazli biri oldugunu biliyom :D
haa birde suanda tatilde ben degilim pardon yaa bugün senin son günündü dimi :D yaaa ben bunu sevgim 58 icin yazmisdim nese dark_yamtar58 abim icin gelsin simdi bari..... Ülkücü oldugunu biliyorum [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;333702][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]cok nazli biri oldugunu biliyom :D
haa birde suanda tatilde ben degilim pardon yaa bugün senin son günündü dimi :D yaaa ben bunu sevgim 58 icin yazmisdim nese dark_yamtar58 abim icin gelsin simdi bari..... Ülkücü oldugunu biliyorum [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Heyecanlandığı zamanlarda şaşkınlık yaptığını biliyorum................ |
kendisini tanimiyorum ama kesin kendisi hic cicekten anlamiyor......
|
[QUOTE=sevgim 58;333713]kendisini tanimiyorum ama kesin kendisi hic cicekten anlamiyor......[/QUOTE]
Pardooonn.......:confused: Üzüldüm Yorum yok.:) Üstteki arkadaşım çiçeklerden ve çiçeklerin dilinden çok iyi anlıyor...........:rolleyes: |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bir insani cileden cikarmak icin bire bir insan oldugunu biliyorum :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
[B] esrarengiz......................................[/B]
|
[B]Galiba arkadaşımız benim gibi alevi.....[/B]
|
[B][QUOTE=yerliturkuaz;334919][B]Galiba arkadaşımız benim gibi alevi.....[/B][/QUOTE]
OL Alevi,OL Sünni,Ol Hanefi ne olursan ol ;) Hepimiz kardeşiz :) Zannedersem Abimizde benim gibi Sivas hayranı.[/B] |
-->: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?
eyüphanin futbol oynadigini biliyorum :D
|
--->: -->: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?
[B][QUOTE=TracyMcGrady58;334952]eyüphanin futbol oynadigini biliyorum :D[/QUOTE]
Basketbol kolik olduğunu biliyorum.Ayrıca Mekkeyi ve Medineyi çok seven birisi.[/B] |
[B][COLOR=darkorange]asil bir duruşu olduğunu biliyorum ve bu duruşunun ailesinden kaynaklandığını tahmin ediyorum [/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:57. |