![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[CENTER][B]Müzeyyen Senar - Kimseye etmem Şikayet[/B]
sahane bir eser, sahane bir yorum[/CENTER] |
[CENTER][B]Müzeyyen Senar - Aksam oldu hüzünlendim[/B]
hasret kaldim gözlerinin rengine[/CENTER] |
[CENTER][B]Müzeyyen Senar - Sevmekten kim usanir[/B]
sevmekten kim usanir? tadina doyum olmaz...[/CENTER] |
[COLOR="Red"][B]yengemin dirdirini dinlemek zorunda kaliyorum [/B][/COLOR]
|
[CENTER][B]Emel Sayin - Cile Bülbülüm[/B]
bülbülüm gelde dile söyle benimle bile, sesini duyur güle cile bülbülüm cile cile bülbülüm cileeeee....[/CENTER] |
[CENTER][B]Emel Sayin - Tanrim beni bastan yarat[/B]
ya nasil zarif bir bayan, nasil bir yorum bu ya cok lezzetli...[/CENTER] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ebru Yasar
Kararsizim Kaderde varsa bizim payimiz susmak Demekki hersey eksik derde Tuhaf bu halin güven degil aklin nerde Sigindigin yalnis bir gölge Gelemedin kendine sen belkide bilerek Bir adim at yanlisindan vazgecerek Yeni degil ayrilik cok eski bir gelenek Sözüm ona gidiyorsun istemeyerek Son sözler dayanir kapiya Cok zor gelecek sanada banada Mutlaka bir süre bu yükü tasirim Önce sen git ben cok kararsizim [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ebru Yasar
Atesim var külüm yok Karsidan gel göreyim Gel gel aman Sacin uzun öreyim Gel gel aman Senin gibi zalime Gel gel aman Nasil gönül vereyim Gel gel aman Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Atladim gectim tasdan Gel gel aman Yasmagim düstüm basdan Gel gel aman Merhamet yokmu sende Gel gel aman Gözüm kurudu yasdan Gel gel aman Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Azizim sefa geldin Gel gel aman Hosgeldin sefa geldin Gel gel aman Ne ben öldüm kurtuldum Gel gel aman Ne sevdin sefa verdin Gel gel aman Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ (Hakan Altun )
UNUTMAYA BEŞ KALA GÖZLERİNİ VE SANA DAİR NE VARSA BİTMEYE YAKIN İŞTE BUGÜN BEN HERŞEYİMİ SENDE BIRAKTIM SIRF AŞKIMI ALDIM YANIMA ONUDA KAYBETTİM HÜKÜMSÜZDÜR SORMADIM KİMSEYE UNUTMALIYDIM ÇAREYİ KENDİMCE BULURUM SANDIM GİDERKEN YANIMA AŞKIMI ALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM ZATEN O ŞARKIYI BEN SANA YAZMADIM FARZET ÇOK UZAKLARDAYDIM SÖZ VERDİM KENDİME AĞLAMAK YOK DİYE DÖNÜLMEZ YOLLARDAYIM GİDERKEN YANIMA AŞKIMI ALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM VAZGEÇMEK DEĞİL BU ÇARESİZ KALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM ZATEN O ŞARKIYI BEN SANA YAZMADIM SÖZ VERDİM KENDİME AĞLAMAK YOK DİYE DÖNÜLMEZ YOLLARDAYIM |
basi basi gülsemde yine gönlüm hos degil......
musa eroglu |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:16. |
|