![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaBURs;352157]Ekmek akar olmuş, durmaz kürekte
Bitirilen bir sevda olmaz yürekte sivaBURs bir lezzet bulmaz börekte İki sevda yaşadım üç olmaz derim[/QUOTE] Sanada gerekir bir kara kasli, Ister siyah ister bir sari sacli, Gencte olabilir belki de yasli, Mutluluk seninde hakkindir derim. |
[QUOTE=sandalli;352159]Radyoya gelmiyon ne oldu sana,
Bir sarki hediye etseydin bana, Zeki Müren sarki söylüyor sana, Hadi sende gelsen artik diyorum.[/QUOTE] Geldim abi geldim sonunda Şarkı kurban olsun senin yolunda Karakterinde güzel inan huyunda Takılıyorum kızmayın bazen diyorum |
[quote=sivaBURs;352157]Ekmek akar olmuş, durmaz kürekte
Bitirilen bir sevda olmaz yürekte sivaBURs bir lezzet bulmaz börekte İki sevda yaşadım üç olmaz derim[/quote] Ekmek büyük nimet olmazsa olmaz Derler akacak kan damarda durmaz Herşey kısmet tir hiç belli olmaz Nasipse bulur seni insan kaçamaz |
[QUOTE=sivaBURs;352162]Geldim abi geldim sonunda
Şarkı kurban olsun senin yolunda Karakterinde güzel inan huyunda Takılıyorum kızmayın bazen diyorum[/QUOTE] Sen benim kardesim cana kizamam, Bir meselen var ki asla cözemem, Sizsiz bu sitede yazip cizemem, Ozan yoksa bende olamam derim. |
[quote=sandalli;352165]Sen benim kardesim cana kizamam,
Bir meselen var ki asla cözemem, Sizsiz bu sitede yazip cizemem, Ozan yoksa bende olamam derim.[/quote] Can dostlar bir günü daha bitirdik Çok söyledik coştuk yine eğlendik Daha çok ozan görmek isterdik Bugünlük herkese iyi geceler diledik . |
cok yoruldum iki gündür a dostlar
bu gönül sizsiz nasil cosar isi biter bitmez hemen yaniniza kosar keyifler ne alemde diye size hemecik sorar |
[QUOTE=tatli-dilli;352178]cok yoruldum iki gündür a dostlar
bu gönül sizsiz nasil cosar isi biter bitmez hemen yaniniza kosar keyifler ne alemde diye size hemecik sorar[/QUOTE] [B]Seni yoran nedir sorabilirmiyim tatlı dilli... Karlar altında kaldı memleketin Sivas ili... Çok olmamış ozanlarımızda burdan gideli... Selam verip ayrılsam müsadenle izinli...[/B] |
[QUOTE=rallim58;352179][B]Seni yoran nedir sorabilirmiyim tatlı dilli...
Karlar altında kaldı memleketin Sivas ili... Çok olmamış ozanlarımızda burdan gideli... Selam verip ayrılsam müsadenle izinli...[/B][/QUOTE] kosusturmaktan harap düstüm be abim getirir karlar memleketime insallah cokca bereket be rallim sende cok da iyi olur bir alim pek fazla kalmadi bugün benim mecalim |
[QUOTE=tatli-dilli;352180]kosusturmaktan harap düstüm be abim
karla gelir insallah bereket be rallim senden cok iyi olur bir alim benim bugün pek kalmadi mecalim[/QUOTE] [B]Sağlık herşeyden önemli kendini fazla yorma... Kesintisiz yağan karın miktarını sakın ha sorma... Yağan karın berekettir, gelde hayra yorma... Karda yürürsen, elbette kalmaz mecalin...[/B] |
[QUOTE=rallim58;352183][B]Sağlık herşeyden önemli kendini fazka yorma...
Kesintisiz yağan karın miktarını sakın ha sorma... Yağan karın berekettir, gelde hayra yorma... Karda yürürsen, elbette kalmaz mecalin...[/B][/QUOTE] herseyin basidir elbetteki saglik dinleyince hele de bu türküleri birden cok efkarlandi titredi yüregim insanlar nicin aci cekerler cektikleri acilari neden böyle dile getirirler hepsi yasanmis seyler bilirim lakin onlarin acisi benimde acimdir bu yüzdende hem aglar hem söylerim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:34. |
|