![]() |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][QUOTE=Sweetgirl;212605][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Millet halen nerde anlamadim
Izin bitdi herkes gelir sandim Kendi kendime yazmakdan artik bunaldim De gelin artik be, beklemekten usandim[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] izin bitti, bak ben geldim senide cok özledim :) kusura bakma canim, biraz beklettim gel kaldigimiz yerden devam edelim[/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
gezelim gezelim
geldiğine çok sevindin geldin sefalar getirdin hele şükür birisi geldi bakın lady gez dolaş dedim gezdirdim şiirler yaz dedim tamam sen git ben bakarım dedi tamam işim var bekle dedik gittim beklettim gelmedim bakmış sağa sola geçmiş karşıya haydi başla yazmaya |
hadi ben gidiyorum
tatlıma bakıyorum yemeğimi yiyiyorum ben içeri gidiyorum Arkadaşlar hadi ben bilgisayarı kapatacam içerde oturacam biraz herkeze iyi geceler tatlı rüyalar baybay:D |
haydi haydi yazalım
maceraya atılalım yazmayan olursa kalemlerle darılalım haydi haydi başlayalım şiirlere atılalım boş durmayalım yani birazda yazalım yaa boş gezmeyelim:D |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=serhat3358;212835]gezelim gezelim
geldiğine çok sevindin geldin sefalar getirdin hele şükür birisi geldi bakın lady gez dolaş dedim gezdirdim şiirler yaz dedim tamam sen git ben bakarım dedi tamam işim var bekle dedik gittim beklettim gelmedim bakmış sağa sola geçmiş karşıya haydi başla yazmaya[/QUOTE] [B]okudum okudum anlamadim :rolleyes: bunlarda mantik bulamadim kafa karistiriyor yazilarin :confused: abi umarim bu cevabima darilmadin[/B] |
ne darılmas lady
darılmak ne kelime şiirleri yazalım bütün dünyayı ağlatalım haydi haydi yaz istediğin kadar bak bakmazsan darılırım ben burda takılır mıyım? |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=SivasLady;212834][B]
izin bitti, bak ben geldim senide cok özledim :) kusura bakma canim, biraz beklettim gel kaldigimiz yerden devam edelim[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Cok sükür gelebildin kendini cok özletdin Inan sensiz vakit hic gecmiyor Kimsecikler buraya gelmiyor[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=serhat3358;212831]Hadi swet bu son uyarım
ozan olmak istiyorsan biraz ozan yapalım bu son uyarım şiir yazalım yazmayan ozan olamaz olanlarda sayılmaz saydık saydık oldu 2 ozan isimiler mecnunla kahraman:D[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben yaza yaza biktim Meydani size biraktim Ben dedim size, siz anca kendinizi kandiriyorsunuz Bakiyorumda simdi beni mumla ariyorsunuz :) [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
sende hiç gelmedin
vakitleri geçiremedik geldik gittik yoksun baktıkki bekleteceksin beklettin sabrettirdin bizide kestirdir gene yırttın paçayı aşağı yukarı çık in bitmedi durmadan ben bu işi bırakıyom sende gitmemeli sivaslady swetgirl aranıza girdiğim için özür dilerim ama sivasliladynin adına bu şiir:D |
yüzdük yüzdük sonuna geldik
keneleri devirdik swet swet gel gitme dedik dinletemedik swet cevap yazmanı bekliyorum:D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:16. |