Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Forum oyunları (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=362)
-   -   SitemiziN EnlerI (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13503)

gurunlumezun58 17.10.2008 22:40

Cevap: SitemiziN EnlerI

[QUOTE=SONMEZ;320819][B]

Yananı Allah görür...!
[/B]
[B]Bir liste de ben mi yapsam acaba...?[/B] :rolleyes:[/QUOTE]

doğru edersin kardeş sen bizi bizde sana yazarız yetim kalmayız

gurunlumezun58 17.10.2008 22:51

en ğüzeli**sivaslı canan
en küçük**veysel
en hanım ağa**kıronik
en reis**yamtar
en fali **duman 58
en iyiniyetli**ğül.i. ahmer
en cadı**seva
en duyğusal**tatlı dilli
en atlatik**serkan
en milliyetçi **kaptan58
en hamfendi**ğürün güzeli

Rallim58 17.10.2008 23:49

--->: SitemiziN EnlerI

[B]sitenin en işkencecisi[/B] - [COLOR="DarkOrange"]kronick[/COLOR]

[B]Not: bu satte yemek tariflerini güncelleyerek birde buyrun yemek işkencesine dediği için:D[/B]

kronik 17.10.2008 23:55

Cevap: --->: SitemiziN EnlerI

[quote=rallim58;320855][B]sitenin en işkencecisi[/B] - [COLOR=darkorange]kronick[/COLOR]

[B]Not: bu satte yemek tariflerini güncelleyerek birde buyrun yemek işkencesine dediği için:D[/B][/quote]
dip not:[B][COLOR=darkorange]mantarlı pilavı ben güncellemedim kuru kuru pilav yemenize gönlüm razı olmadığı için ciğer soteyi güncelledim
sizede iyilik yaramıyor yaaaaa:D[/COLOR][/B]

Rallim58 17.10.2008 23:57

--->: Cevap: --->: SitemiziN EnlerI

[QUOTE=kronick;320858]dip not:[B][COLOR=darkorange]mantarlı pilavı ben güncellemedim kuru kuru pilav yemenize gönlüm razı olmadığı için ciğer soteyi güncelledim
sizede iyilik yaramıyor yaaaaa:D[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B]Birşey demedik te; ama ayran koymadın sofraya, ona bozuldum:D[/B]

kronik 18.10.2008 00:02

[B][COLOR=darkorange]onu sservis aşamasında koyacaktım sofraya buzluktaydı görmediniz mi? buzluğa koyduğumu (bu soğukda buzlu ayran mı içilir diyeceksiniz ama biz burda halen yazlık giysiler giyiyoruz ve halen sıcak bir hava hakim ) bu arada konu iyice dağıldı görevli arkadaşlar mesajlarımı silmeyin lütfen bi daha konu dışı yazmicam söz veriyorum .[/COLOR][/B]

FurkaN 18.10.2008 00:41

-->: Cevap: SitemiziN EnlerI

[QUOTE=rallim58;320859][B]Birşey demedik te; ama ayran koymadın sofraya, ona bozuldum:D[/B][/QUOTE]

[QUOTE=kronick;320861][B][COLOR=darkorange]onu sservis aşamasında koyacaktım sofraya buzluktaydı görmediniz mi? buzluğa koyduğumu (bu soğukda buzlu ayran mı içilir diyeceksiniz ama biz burda halen yazlık giysiler giyiyoruz ve halen sıcak bir hava hakim ) bu arada konu iyice dağıldı görevli arkadaşlar mesajlarımı silmeyin lütfen bi daha konu dışı yazmicam söz veriyorum .[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B]İnsaf yaa bu saatte yemek muhabbeti... :)[/B]

tatli-dilli 18.10.2008 01:09

benimde bir liste yapip yollama vaktim gelmis de geciyor...

EyüphanAydın 18.10.2008 01:18

[B][QUOTE=tatli-dilli;320867]benimde bir liste yapip yollama vaktim gelmis de geciyor...[/QUOTE]

ooo iyi bu aralar herkez yapıyor , konu boş kalmayacak :D Herkeze teşekkürler.[/B]

tatli-dilli 18.10.2008 01:19

[QUOTE=EyüphanAydın;320868][B]

ooo iyi bu aralar herkez yapıyor , konu boş kalmayacak :D Herkeze teşekkürler.[/B][/QUOTE]

ene sen bana bisey yazmamissin : ((

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:19.