![]() |
--->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[B]hıııııııııı
alır 5-0 [/B] :D |
--->: -->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=Sweetgirl;240189][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bana kalirsa acilis felan degil
bir kutlama var yada yeni bir mevki, yeni bir is??? nese hangisiyse farketmez, islatman gerekir talha :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Valla gerekeni yaparız inşallah. Islatalım...[/COLOR][/B] |
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
BUDA BENDEN OLSUN ALIN BAKALIMMM:))))
|
bnde yrn sabah 9.00 da koyarım resim:D(istemiyoruz felan derlermiş):D
|
[QUOTE=leblebi82;240347][B][COLOR="Indigo"]Valla gerekeni yaparız inşallah. Islatalım...[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][I][center][COLOR="Magenta"]hmmm ne zaman olacak bu islatma islemi :) havalar sicakken olsun bari :D[/COLOR][/center][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;240513][B][I][center][COLOR="Magenta"]hmmm ne zaman olacak bu islatma islemi :)
havalar sicakken olsun bari :D[/COLOR][/center][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Artık ne zaman isterseniz. Şöyle kalabalık da olabilir hatta. [/COLOR][/B] |
[QUOTE=leblebi82;240521][B][COLOR="Indigo"]Artık ne zaman isterseniz. Şöyle kalabalık da olabilir hatta. [/COLOR][/B][/QUOTE]
tamam ben komsularimi, arkabalarimi, arkadaslarimi, sonra bir kac tane almani toplim geliyom :D |
[QUOTE=Sweetgirl;240522]tamam ben komsularimi, arkabalarimi, arkadaslarimi, sonra bir kac tane almani toplim geliyom :D[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Siteye üye yap ama onları önce... [/COLOR][/B]:) |
[QUOTE=leblebi82;240524][B][COLOR="Indigo"]Siteye üye yap ama onları önce... [/COLOR][/B]:)[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]o kolay yaaa peki nasil islatacan onuda bileyimde ona göre :D bu arada neyi islatiyon onuda bilelim[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;240541][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]o kolay yaaa
peki nasil islatacan onuda bileyimde ona göre :D bu arada neyi islatiyon onuda bilelim[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"] Valla neyi ıslattığımızı bende bilmiyorum da nasıl isterseniz öyle ıslatırız. [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:25. |