Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Şortluya var, başörtülüye yok mu?' (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=19357)

havacı 22.07.2008 11:37

--->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'

özgürlükten bahserdersiniz hemde mesaj yazmasını bilmiyor diye siteden dışarı diyeceksiniz sizmi mesaj yazmasını biliyorsunuz
aynı mesajları siz yazsanız özgürlükten pirim vermezsiniz arkadaşımız yazdı diye atın onu dışarıya diye tepki gösteriyorsun zaten o arkaaşın ne demek ıstedigini anlasan bırak mesaj yazmayı siteye girmezsiniz

gürün_güzeli 22.07.2008 11:39

[QUOTE=havacı;289578]özgürlükten bahserdersiniz hemde mesaj yazmasını bilmiyor diye siteden dışarı diyeceksiniz sizmi mesaj yazmasını biliyorsunuz
aynı mesajları siz yazsanız özgürlükten pirim vermezsiniz arkadaşımız yazdı diye atın onu dışarıya diye tepki gösteriyorsun zaten o arkaaşın ne demek ıstedigini anlasan bırak mesaj yazmayı siteye girmezsiniz[/QUOTE]

hele şükür sonunda beni bir anlayan çıktı yaaa......................

madımak_58 22.07.2008 11:41

[B][I][COLOR="Magenta"]arkan sağlam güzelim,hepsi seni anlıyor merak etme :D:D:D[/COLOR][/I][/B]

gürün_güzeli 22.07.2008 11:42

[QUOTE=madımak_58;289587][B][I][COLOR="Magenta"]arkan sağlam güzelim,hepsi seni anlıyor merak etme :D:D:D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

bunu anlaman bile yeter sana...........................hem şu güzelimi falan da bırak bana bidaha kullanma sakın...

madımak_58 22.07.2008 11:49

[B][I][COLOR="Magenta"]biz anlayacağımızı anlıyoruz zaten,boş şeyler için kafa yormaya gerek yok.sen keyfine bak Güzelim...[/COLOR][/I][/B]

gürün_güzeli 22.07.2008 11:50

[QUOTE=madımak_58;289600][B][I][COLOR="Magenta"]biz anlayacağımızı anlıyoruz zaten,boş şeyler için kafa yormaya gerek yok.sen keyfine bak Güzelim...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bidaha uyarmam ..........

Kaptan-58 22.07.2008 11:54

[QUOTE=madımak_58;289600][B][I][COLOR="Magenta"]biz anlayacağımızı anlıyoruz zaten,boş şeyler için kafa yormaya gerek yok.[FONT="Arial Black"]sen keyfine bak Güzelim..[/FONT].[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

bide banlanınca durduk yere banlandık diyosunuz............

gürün_güzeli 22.07.2008 11:59

[QUOTE=Kaptan-58;289615]bide banlanınca durduk yere banlandık diyosunuz............[/QUOTE]

evet abi yüzszlük ne ile olur.................

madımak_58 22.07.2008 12:00

[B][I][COLOR="Magenta"]çok korktum gürün_güzeli(m)...
ne yapacaksın attıracakmısın? bu banlanma sebebi olacaksa buyrun,tutan yok... bir daha uyarmazmış.sen kim oluyorsun da beni tehdit ediyorsun.
bir ölür,bin diriliriz!...[/COLOR][/I][/B]

gürün_güzeli 22.07.2008 12:01

[QUOTE=madımak_58;289635][B][I][COLOR="Magenta"]çok korktum gürün_güzeli(m)...
ne yapacaksın attıracakmısın? bu banlanma sebebi olacaksa buyrun,tutan yok... bir daha uyarmazmış.sen kim oluyorsun da beni tehdit ediyorsun.
bir ölür,bin diriliriz!...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

senin gereğin düşünülecek merak etme.........................kim olduğumu bilsen zaten böle konuşamazdın sen

WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:42.