Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Kürt Sorunu Varmi? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=22330)

Klimasuyu 07.08.2009 09:41

Cevap: Kürt Sorunu Varmi?

[B]Bu gün oturup DTP başkanı Ahmet TÜRK'le konuşan yarın kandile'de gider İmralı'ya da gider !...[/B]

ayten58 07.08.2009 11:48

doğancım bunu sen ve ben diyoruz ama onlar demiyor yada dedirmiyolar
rahmetli kemal atatürk zamanında bunlarıda kırıp denize dökecekmiş ilerde bunlar sorun olcaklar bizim başımıza demiş ama inönü engel olmuş canım atam gelmeden geleceği görmüş ama işte keşke dinlemeymiş inönüyübak nasıl çıktı atamızın dediği öyle biri bir daha gelmişti dünyaya ama her zaman dediğim gibi iyileri yaşatmıyolar muhsin başkana ve atamıza
saygı ve dualar gönderelim.

Siyahnur 12.08.2009 16:19

[QUOTE=guldane;447362]doğancım bunu sen ve ben diyoruz ama onlar demiyor yada dedirmiyolar
rahmetli kemal atatürk zamanında bunlarıda kırıp denize dökecekmiş ilerde bunlar sorun olcaklar bizim başımıza demiş ama inönü engel olmuş canım atam gelmeden geleceği görmüş ama işte keşke dinlemeymiş inönüyübak nasıl çıktı atamızın dediği öyle biri bir daha gelmişti dünyaya ama her zaman dediğim gibi iyileri yaşatmıyolar muhsin başkana ve atamıza
saygı ve dualar gönderelim.[/QUOTE]

Kara mizah sanirim...?

ömer yalcin 12.08.2009 17:24

Kürt sorunu hic bitmediki,bitmezde.
Nice sehit verdik,ve halada veriyoruz,yüce Rabbim bütün PKK lirari helak ve kahr etisin
bu vatan bizim bölünmez,böldürmeyizde.
Bütün beddualarim sizlere duyun aponun itleri.

ayten58 12.08.2009 19:07

kürt sorunu varmı yokmu demek bile sorun bence.

65serdal58 12.08.2009 23:53

[QUOTE=guldane;448578]kürt sorunu varmı yokmu demek bile sorun bence.[/QUOTE]

haklısın güzel ablacım

goramaz 13.08.2009 00:20

kürt sorunuyla pkk sorununu ayırt etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Pkk kürtleri kandırmakta..sosyal ve ekonomik bazı eksiklikleri onlara karşı kullanmakta ve bu yönden taraftar toplamakta..
kürtlerin pkk ya sempati duyması sorun değil mi sizce.. neden bu bölgede dtp hala birinci parti.. Tayyip erdoğanın Ahmet Türkün elini sıkıp sıkmama meselesi değil bu..bir akp nin bir chp nin bir anapın bir mhp nin bu bölgedeki insanlara vermediği ve dtp nin verdiği şey nedir ki bu insanlar bu partiye oy veriyor.. önce bunu düşünmek lazım

Klimasuyu 13.08.2009 01:30

[B]Öncelikle Goramaz hocam Kürt sorunu DTP'nin şaunki duruşuyla çözülmez! Başbakanla görüşürken apo'yu gündeme almamaya çalışıyorlar ama Emine Ayna denen şahıs gidip Ağrı'da apo muhattab alınmaz ise biz yokuz diyor !...

Gelelim Güneydoğu halkına bişey verme konusuna:) Doğu'da ki halka ne DTP ne MHP ne de diğer partiler ordaki halka hiçbirşey vermiyor sadece Ak Parti beyaz eşya veriyor:) ama yine de DTP her seçim de birinci oluyor buda demek oluyor ki bişey verip almakla alakalı değil orda yaşayan insanların görüşü DTP'nin görüşüyle aynı ....[/B]

goramaz 13.08.2009 08:42

akp tunceli de beyaz eşya dağıttı ve Akp nin milletvekili çıkaramadığı tek il Tunceli...gerçi belediye seçimlerinde oldu bu olay ama yine de durum bu..

Mesele Akp ile sınırlı değil .Akp olmasın da Chp olsun Mhp olsun farketmez..Benim hoşuma gitmiyor Dtp nin birinci parti olması.Pkk Yıllarca bu insanlara zarar verdi. Hatırlıyorum 90 lı yıllarda pkk köy basar el kadar bebeleri katlederdi. Bu insanlar bunu unutup bu partiye niçin oy verir?

Sorun; niçin bu insanlar Dtp ye oy veriyor ?. Bunun araştırılması lazım..sonra çıkıp biz bu partiyle görüşmeyiz demek olmaz. Çünkü madem onlara seçime katılma hakkı veriyorsunuz, onlarda bu meclisin içinde , onları tanımanız gerekir. Onları tanımamak demek oy veren vatandaşları tanımamak demek. dışlanma psikolosijiyle bu grup daha da yükselebilir.

Dtp yi tanımamazlık değil çözüm Dtp nin oluşum nedenlerini ortadan kaldırmak...

Klimasuyu 13.08.2009 08:56

[B]Heralde çıkaramaz hocam adamlar beyaz eşyaları sırtlamış götürüyolar hem de bağırıyolar ki Ak Parti bizden oy beklemesin :Dben anlamadım ya bari eşyayı eve götür de gel öyle de :)[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:11.