![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=tatli-dilli;352185]herseyin basidir elbetteki saglik
dinleyince hele de bu türküleri birden cok efkarlandi titredi yüregim insanlar nicin aci cekerler cektikleri acilari neden böyle dile getirirler hepsi yasanmis seyler bilirim lakin onlarin acisi benimde acimdir bu yüzdende hem aglar hem söylerim[/QUOTE] [B]Ama oldumu şimdi, yakışmıyor sana ağlamak... Acı çektirenlerin olsun yüreklerini dağlamak... Kısmetinde vardır sanada kaderin bağlamak... Huzursuzluğu herkes yapar iş, huzuru sağlamak...[/B] |
Kimler geldi kimler gitti buradan,
Cok zamanlar gecti dostum aradan, Belki kavusturur yine yaradan, Mevlamdan ümit kesilmez derim. |
nedendir bilmem ama bu gece cok efkarliyim
bir nebze de olsa gönlü yaraliyim belkide basi karaliyim bilmemki nicin bu halim a dostlar : (( |
[quote=tatli-dilli;352196]nedendir bilmem ama bu gece cok efkarliyim
bir nebze de olsa gönlü yaraliyim belkide basi karaliyim bilmemki nicin bu halim a dostlar : (([/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]nedendir efkarın sana bir soram senin bu haline hiç dayanamam yazıktır sana hiç kıyamam dök derdini bizlere desem olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
Efkar cöktü gitmiyor ki geriye,
Hele gelin dostlar söyle beriye, Döndürür insani bunlar deliye, Aklini basindan alirlar derim. |
[QUOTE=kronick;352198][B][COLOR="DarkOrange"]nedendir efkarın sana bir soram
senin bu haline hiç dayanamam yazıktır sana hiç kıyamam dök derdini bizlere desem olmaz mı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] Insan mevsim gibi hep bahar olmaz, Akar coskun seller baglasan durmaz, Insan bu icinde hep nese olmaz, Bazen SIKINTILAR gelirler derim. |
Bacimi üzen ne bir bilebilsem,
Beyninin icini ah görebilsem, Dermani görüp ben diyebilsem, Allah sifasini verecek derim. |
nedendir bu efkarim bilemem
derdimi kendime sorsam bile ögrenemem icim yaniyor derin derin oflar cekiyor dilim yokmu bu halime faydali gelecek bir ilim |
[B][COLOR=darkorange]bu gece geciktim özür dilerim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]çocukların dersleriyle ilgilendim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]30 tane matematik sorsu çözdüm bir bakayım beni özlediniz mi derim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;352205][B][COLOR=darkorange]bu gece geciktim özür dilerim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]çocukların dersleriyle ilgilendim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]30 tane matematik sorsu çözdüm bir bakayım beni özlediniz mi derim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B][/QUOTE] aslinda ben seni cokca özledim kac gündür yollarini gözledim ama sen gelmedin yakinima iki kelam edemedik gönlümüzce |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:54. |
|