![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=#ff8c00]dün morali bozuk olan bendim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]görüyorum ki bugün sıra senin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]oluruna bırak düşünme derin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]hayattan zevk almaya bak ömür bitiyor derim [/COLOR][/B] |
Bu site olmasa cekilmez hayat,
Gittikce oluyor yasantim bayat, Gücün varsa gelde bunlara dayat, Yenildim ömrümün cilvelerine. |
[QUOTE=kronick;352224][B][COLOR=darkorange]bizimde sohbet var yarın burada
onlarda geliyorlar bana konuk olmaya ben yapacam kısır ile bir pasta allah dualarını kabul etsin derim [/COLOR][/B][/QUOTE] ablacim seninde kabul olsun dualarin insallah yine herzamanki gibi güzel olur yemeklerin eksik etme beni dualarindan ayrimasin rabbim bizi sevdigimiz kullarindan |
[quote=sandalli;352232]Bu site olmasa cekilmez hayat,
Gittikce oluyor yasantim bayat, Gücün varsa gelde bunlara dayat, Yenildim ömrümün cilvelerine.[/quote] [B][COLOR=darkorange]felek çok çember atlatmış sana[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]atlarken bi hayli almışsın yara[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sabır acı, meyvesi tatlı ama[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kronick senin haline nasıl dayana [/COLOR][/B] |
Kronick sen burda hayat agaci,
Hepimize oldun candan bir baci, Icimde kayniyor bu meret aci, Atsam atilmiyor satsam alan yok. |
[B][COLOR=darkorange]satılmaz o derdi alıcısı yok
zira benzer dertten herkesde çok bu dünyda bi tek ölüme çare yok omuzların yorulmuş senin yükün çok [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;352237][B][COLOR=darkorange]felek çok çember atlatmış sana[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]atlarken bi hayli almışsın yara[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sabır acı, meyvesi tatlı ama[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kronick senin haline nasıl dayana [/COLOR][/B][/QUOTE] Felegin cemberi bicaktan keskin, Sandalli artik bu hayattan bezgin, Vurdular ayaga metalden dizgin, Yasam boyu sürüklesin dediler. |
bugün derdimle cok yalnizdim
kendime göre cok da cansizdim birde gördüm sandalliyi abimi baktimki o da cok dertli abi kardes olsak birbirimize merhem |
[B][COLOR=darkorange]mesajın 2000 olmuş tebrik ederim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]eee artık bunu bi kutlamalı derim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]senden ne hediye nede bi şey isterim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]allah darlıktan çıkarsın genişleyesin derim [/COLOR][/B] |
Bir mektup yazsam beyaz kagida,
Boguyorlar beni hergün agida, Bacagimda bagli ayakbagiyla, Ömür boyu onla yasa dediler. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:56. |
|