![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=kronick;352266][B][COLOR=darkorange]bu kış geceleri de ne uzun sürer
yinede uykuya doyamaz gözler[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]6 da uyanmazsam herif köteler ben giderim size iyi geceler [/COLOR][/B][/QUOTE] iyi geceler ablacim sana uykun bal olsun bu gece sana cennet sarabi icersin insallah kana kana dua edersin yarin sohbette bana : )) |
Artik gitmek gerek yolumuz uzun,
Gözlere dizildi uyku düzüm düzüm, Yarin gelmeyede olursa yüzüm, Vedalas dostlarla ayril dediler, |
nereye erkende a be sandallim
gel seninle iki kelam edelim dinledigim türküyü bir bilebilsen oturup sende benimle aglayabilsen |
Artik bende gidip yatam yerime,
Geriye bakarak artik yürüme, Gecmis günü gelecege sürüme, Bu ise bir nokta koysan dediler. |
[QUOTE=tatli-dilli;352275]nereye erkende a be sandallim
gel seninle iki kelam edelim dinledigim türküyü bir bilebilsen oturup sende benimle aglayabilsen[/QUOTE] Gitme dersen bende burda kalayim, Istedigin sarki varsa sana calayim, Dinledigin türküyü nerden bileyim, Söylersen bana sende dinle dediler. |
Sabah olur bayram yeri kurulur,
Aksam olur carsi pazar durulur, Sandalli`nin kafasina vurulur, Aklini basina toplasana dediler. |
dinlerim dertli bir türkü
aynur dogandan yummayin kirpiklerini ah sende dinlesen be abisim anarsin tek tek tüm sevdiklerini |
Ozan yazar asik calar sazini,
Hor olur cekemem cirkin nazini, Cok özledim memleketin yazini, Söyle bir Sivas`a gitsek dediler. |
acipta türküyü dinledinmi
inim inim memleket diye inledinmi sen de sivasi benim kadar özledin mi kismetse yaza gidelimmi? |
Hasret kaldim havasina suyuna,
Kurban olam sivaslinin huyuna, Bizim köye gidip yazin koyuna, Yem verip sütünü sagarmisin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:32. |
|